Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van 50 Cent

Inhoudsopgave:

Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van 50 Cent
Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van 50 Cent
Anonim

50 Cent is een van de meest succesvolle rappers/zakenlieden die er zijn. Nadat hij een droomdebuut scoorde onder Shady/Aftermath Imprint met zijn Get Rich or Die Tryin'-album, verkocht hij meer dan 30 miljoen platen en tekende hij verschillende lucratieve zakelijke deals. Zijn Reebok-deal met G-Unit, VitaminWater en zijn beleggingsportefeuille zijn een bewijs van zijn "Get Rich or Die Tryin'"-mantra als straathoer.

Dat gezegd hebbende, zijn er gedurende zijn hele carrière genoeg vrouwen in zijn armen gevallen. Sommige van deze relaties duurden jaren, terwijl andere helaas niet de beste tijd hadden met deze rapster. Van Ciara tot zijn recente boo Jamira Haines, hier is een complete en vereenvoudigde tijdlijn van de datinggeschiedenis van 50 Cent.

10 1994 - 1998: Shaniqua Tompkins

Voordat hij naar het sterrendom schoot onder Eminem en de begeleiding van Dr. Dre, had 50 Cent een relatie met Shaniqua Tompkins. In 1996 verwelkomden de twee een jongetje in hun leven, Marquise Jackson. Helaas, toen 50 naam maakte in het rapspel, werd zijn relatie met zijn baby-mama verzuurd. De twee gaan al jaren met elkaar om op sociale media, wat verschillende reacties veroorzaakte en niet-zo-aardige woorden over elkaar uitwisselde.

9 2002 - 2003: Meagan Good

Meagan Good is een actrice uit Los Angeles die vooral bekend is vanwege haar werk aan Think Like a Man en haar hoofdrol in NBC's Deception. Ze verbond zich van 2002 tot 2003 met 50 Cent en verscheen zelfs in de videoclip van de rapper "21 Questions" als zijn liefdesbelang. Hoewel ze nu gelukkig getrouwd is met Devon Franklin, heeft ze altijd wel een paar aardige woorden over de rapper. Volgens haar is 50 een zachtaardig persoon, niets zoals zijn publieke stoere en gangsterimago.

8 2003: Vivica A. Fox

Vivica A. Fox is ook een actrice. Ze brak door in Hollywood in de jaren negentig en scoorde twee kaskrakers: Independence Day en Set It Off. In tegenstelling tot wat Meagan Good over hem heeft gezegd, liep de relatie van Fox echter op de klippen nadat ze in 2004 uit elkaar gingen, volgens het Complex-rapport. Vorig jaar riep ze zelfs 50 voor zijn opmerking over Afro-Amerikaanse meisjes die "exotisch" zijn en zei dat hij "fkboy-neigingen" heeft.

7 2005 - 2006: Joy Bryant

50 Cent ging in 2005 ook kort uit met zijn Get Rich or Die Tryin' co-ster Joy Bryant. Helaas, hoewel hun chemie op het scherm ongeëvenaard was, werkte hun relatie buiten het scherm niet helemaal.

"Het is een reis; er zit een kogel in zijn tong. We waren aan het eten en hij zei: 'Wil je voelen?' En hij stak mijn vinger in zijn mond, "herinnerde ze zich over haar diner met de hitmaker "In Da Club".

6 2008: Paris Hilton

In 2008 en 2009 gingen geruchten op straat dat 50 Cent een relatie had met Paris Hilton. Volgens het gerucht gingen de twee eerst met elkaar om en brachten de nacht samen door op het filmfestival van Cannes voordat ze werden gespot in het Hard Rock Hotel en Casino in Las Vegas tijdens het lanceringsfeest van de rapper voor zijn Curtis-album.

5 2010: Chelsea Handler

50 Cent had in 2010 kort een relatie met Chelsea Handler, maar de twee gingen niet zo goed samen. Het paar stopte er uiteindelijk mee, maar bleef op goede voet. De twee kwamen zelfs weer bij elkaar te midden van de controverse van 50 Cent over tweets ter ondersteuning van Donald Trump tijdens de laatste presidentsverkiezingen.

"Ik sprak met hem aan de telefoon … omdat ik die tweet zag die hij schreef over het steunen van Donald Trump en ik wist … ik ken er 50 natuurlijk omdat ik twee maanden met hem naar bed ben geweest ", zei ze, zoals opgemerkt door Spiegel.

4 2011 - 2012: Daphne Joy

50 verwelkomde zijn tweede zoon, Sire, in september 2012 uit zijn relatie met model Daphne Joy. Deze twee werkten niet erg goed en beëindigden de relatie na slechts een jaar. Helaas kregen 50 50 een jaar na de geboorte van Sire een proeftijd van drie jaar nadat ze schuldig hadden gepleit voor één aanklacht van vandalisme en beschuldigd waren van huiselijk geweld tegen het model.

3 2007 - 2010: Ciara

Misschien was de meest bekende relatie uit de jaren 50 met R&B-krachtpatser Ciara. De twee hadden een knipperlichtrelatie van 2007 tot 2010 en gingen zelfs samenwerken aan verschillende projecten.

"Hij is duidelijk verre van bang voor alles wat hij kan beheersen. Maar tegelijkertijd - hij is nergens bang voor op die manier - is het enige waar hij bang voor is liefde. En dat gezegd hebbende in een gevoel, hij is bang voor mij", vertelde de zanger aan Rickey Smiley over de reden van hun breuk.

2 2013 - 2015: Getatoeëerde Holly

In 2015 bevonden 50 zich in heet water na een nieuwe beschuldiging van emotioneel en fysiek misbruik. Deze keer kwam het van Tatted Up Holly, zijn ex van 2013 tot 2015.

"Ik behandelde deze man als een koning, maar het enige wat ik ervoor terug kreeg waren zweepslagen. Ik vroeg hem niet om shit. Hij zou cadeaus voor me kopen om ze alleen maar terug te nemen, wat een man, " deelde ze op Instagram.

1 2019 - Heden: Jamira Haines

Voor nu, 50 is aan het daten met model Jamira Haines. Ze is geliefd met meer dan 1,1 miljoen volgers op Instagram. De twee ontmoetten elkaar tijdens de première van de jaren 50-show Power en vertoonden de komende maanden wat PDA's. Ze gingen zelfs samen het podium op toen 50 begin 2020 zijn Hollywood Walk of Fame-ster ontving.

Aanbevolen: