Bella Thorne's datinggeschiedenis-tijdlijn

Inhoudsopgave:

Bella Thorne's datinggeschiedenis-tijdlijn
Bella Thorne's datinggeschiedenis-tijdlijn
Anonim

Bella Thorne is de afgelopen jaren behoorlijk beroemd geworden na haar verschijning in de Disney-show Shake It Up. Het heeft ertoe geleid dat haar leven onder de loep werd genomen door de media toen ze nieuwe projecten aannam en met een groot aantal mensen uitging. Naarmate haar bekendheid groeide, begon Bella Thorne zich open te stellen voor meer unieke relaties, en ze waren niet allemaal met beroemdheden.

De mannen en vrouwen met wie ze is uitgegaan, hebben een breed scala aan achtergronden, met sommige relaties die jaren duren en andere slechts een paar maanden. Blijf lezen om te zien met wie Bella Thorne de afgelopen jaren is uitgegaan terwijl ze haar roem voortzet!

Bijgewerkt op 14 januari 2022, door Marissa Romero: Terwijl Bella Thorne uitgroeide tot de vrouw die ze nu is, leefde ze een leven dat open, vrij en een beetje wild was soms. Thorne was duidelijk een minnaar en nam elke relatie serieus en wijdde zich volledig aan degene met wie ze op dat moment was. We hebben Bella Thorne in de loop der jaren mannen en vrouwen zien daten, sommige zelfs tegelijkertijd. De voormalige Disney Channel-ster heeft echter eindelijk haar perfecte match gevonden in de Italiaanse muzikant Benjamin Mascolo.

Benjamin Mascolo en Bella Thorne verloofden zich in maart 2021 en hopen op een zomerhuwelijk in 2022. "Elke dag laat hij me zien dat hij degene is. Ik zou niet eens een lijst kunnen maken, geen grapje, het zou zo lang zijn, letterlijk, en er zijn zoveel redenen", vertelde Bella Thorne in een interview met Hola! "Ik ben zo verliefd en voel me elke dag zo gelukkig, elke keer als hij iets doet, weet ik het gewoon. Ik denk: je bent zoveel beter dan wat ik ooit dacht dat ik verdiende en dan iemand zou geef me… Je bent zo veel beter Je geeft me zoveel meer dan ik ooit wist dat ik echt nodig had, op de meest belachelijke manier om dat te zeggen… Het is gek."

11 Bella Thorne en Kenton Duty (2010)

Bella Thorne's relatie met Kenton Duty was ongeveer net zo "puppyliefde" als het maar kan. De twee speelden samen op Shake It Up van Disney Channel en nadat ze dicht bij het scherm waren gekomen, gingen ze een paar maanden uit voordat ze uit elkaar gingen. Het werd nooit echt iets serieus en was leuker dan wat dan ook.

10 Bella Thorne en Tristan Klier (2011)

Tristan Klier was de eerste langdurige relatie die Bella Thorne ooit had, en ze slaagden erin om als koppel drie jaar stand te houden. Ze werden in 2011 een item en hij was op geen enkele manier beroemd. Sommigen nemen misschien aan dat haar roem tussen hen in kwam omdat hij een gewoon kind was terwijl zij een rijzende ster was op sociale media. Volgens Klier werd hun breuk waarschijnlijk veroorzaakt omdat hij 'niet altijd de meest dankbare vriend was'.

9 Bella Thorne en Brandon Lee (2015)

Brandon Lee is de zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, en hij had in 2015 een korte relatie met Bella Thorne. Ze gingen samen naar een paar feestjes en werden flirtend gezien op Twitter, maar het duurde niet lang voor het paar. Hij was een rebound voor haar na haar breuk met haar ex-vriend, Tristan Klier.

8 Bella Thorne en Ryan Nassif (2015)

Ryan Nassif is de zoon van een Hollywood-talentagent en de neef van een voormalig chirurg van de Real Housewives Of Beverly Hills, Paul Nassif. Hij werd gezien met Bella Thorne bij een Lakers-basketbalwedstrijd in 2015, slechts een paar dagen nadat ze haar relatie met Brandon Lee met de wereld deelde. Het was moeilijk te ontkennen dat het voorbij was met Lee na het delen van een gefotografeerde kus met Nassif tijdens de wedstrijd.

7 Bella Thorne en Gregg Sulkin (2015)

Bella Thorne's relatie met Gregg Sulkin was een van haar opmerkelijke langdurige relaties, maar ze duurden slechts een jaar voordat ze ermee ophield. Het paar begon als vrienden voordat het iets romantischer werd.

Het eindigde kort nadat ze in 2016 samen een huis hadden gekocht, en Thorne besloot dat hun rustige leven samen niet langer was wat ze wilde voor haar toekomst. Fans waren verdrietig om te zien dat ze uit elkaar gingen, maar ze blijven tot op de dag van vandaag vrienden, wat bewijst dat niet alle breuken slecht hoeven te zijn.

6 Bella Thorne en Bella Pendergast (2016)

Bella Pendergast had oorspronkelijk een relatie met de broer van Bella Thorne, Remy, voordat het paar het officieel maakte in 2016. Het volgde op haar breuk met Gregg Sulkin en was de eerste keer dat Thorne zichzelf openlijk tot biseksueel verklaarde.

Pendergast was al jaren bevriend met Thorne en was een student ten tijde van hun relatie. Sommigen vroegen zich echter af of het echt was, aangezien Pendergast's eigen Instagram meerdere foto's van haar met een jongen liet zien, en de bijschriften lieten het lijken alsof zij en de jongen meer waren dan alleen vrienden.

5 Bella Thorne en Tyler Posey (2016)

Tyler Posey is een acteur die beroemd werd na zijn rol in een show genaamd Teen Wolf, en hij begon met Bella Thorne te daten slechts een paar weken nadat ze uit de kast kwam als biseksueel. Ze hielden ervan hun romance op sociale media te delen met tal van foto's aan het zwembad waarvan fans geobsedeerd waren door hen als een item. Aan alle goede dingen komt echter een einde, aangezien het paar een moeilijke breuk doormaakte waardoor Thorne elders op zoek was naar liefde.

4 Bella Thorne en Charlie Puth (2016)

Bella Thorne zweert dat haar en Charlie Puth nooit een item waren, maar de foto's van hen samen en de vete die daaruit voortvloeide, maken dit moeilijk te geloven. Ze werden in 2016 gespot met behoorlijk wat PDA op Miami Beach na haar breuk met Posey.

Deze relatie eindigde nadat Puth dacht dat Thorne hem bedroog na het lezen van een artikel. Puth riep haar op sociale media en beantwoordde haar telefoontjes niet zodat ze het record recht kon zetten, dus het leidde ertoe dat dit paar ermee ophield.

3 Bella Thorne, Mod Sun en Tana Mongeau (2018)

Bella Thorne's datingleven nam een behoorlijke wending toen ze begon te daten met zowel Mod Sun, een rapper, als een YouTuber genaamd Tana Mongeau. Ze had oorspronkelijk een open relatie met Mod Sun en had tegelijkertijd een relatie met Mongeau.

De zaken namen een wending toen Mongeau en Mod Sun samen werden gezien nadat Thorne het uit had gemaakt met Mongeau. Het leidde tot een vete met Mod Sun en betekende ook het einde van hun unieke relatie.

2 Bella Thorne en Alex Martini (2019)

Alex Martini is een set-productie-assistent die blijkbaar met Bella Thorne is uitgegaan terwijl ze met Benjamin Mascolo was. Het kreeg zelfs het keurmerk van haar huidige vriend, evenals haar ex-vriendin, Tana Mongeau. Ze werd op sociale media 'cameraschuw' genoemd door Thorne. Bella Thorne staat bekend om haar polyamoreuze levensstijl, hoewel ze toegeeft dat het moeilijk kan zijn om een evenwicht te vinden. In een interview met Cosmopolitan verklaarde Bella dat ze alleen met Benjamin aan het daten was, wat fans ertoe bracht te geloven dat zij en Alex ergens na oktober 2019 uit elkaar gingen.

1 Bella Thorne en Benjamin Mascolo (2019)

Benjamin Mascolo, een Italiaanse zangeres, begon in 2019 met Bella Thorne te daten en ze ging onmiddellijk naar sociale media om te delen hoe verliefd ze op hem was. Ze gutsen voortdurend over elkaar naar de wereld. In maart 2021 stelde Mascolo de vraag en vroeg Bella Thorne met hem te trouwen, en natuurlijk zei ze: "ja!" Het stel, dat samen in een aankomende film schittert, hoopt in de zomer van 2022 te trouwen en wil een dubbele viering houden voor hun huwelijk -- verder in Italië en verder in de VS

"Het zal zijn, we denken dat dat volgend jaar, volgende zomer zal zijn. We hopen tussen juni, juli, augustus. De waarheid is dat we zoveel werk hebben, we willen de tijd vinden om te genieten de bruiloft. We willen het niet overhaasten", legt Benjamin Mascolo uit, volgens ET. "We willen niet dat het tussen banen en projecten zit, omdat het zo'n belangrijk moment in ons leven is omdat het de beste dagen van ons leven moeten zijn. En het is al stressvol om een grote bruiloft te organiseren zoals we dat willen, dus dat is al genoeg op ons bord."

Aanbevolen: