Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van Nick Cannon

Inhoudsopgave:

Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van Nick Cannon
Een complete tijdlijn van de datinggeschiedenis van Nick Cannon
Anonim

Nick Cannon staat bekend om een overvloed aan redenen. Hij is een komiek, een acteur, een rapper, een tv-presentator en een sociale media/tv-persoonlijkheid. Cannon is momenteel te zien als presentator van Fox's The Masked Singer en in zijn eigen show, The Nick Cannon Show.

Naast al zijn carrièreprestaties staat Nick ook bekend om zijn schandalige relaties. Cannon heeft veel vrouwen in zijn leven gedateerd, die allemaal in het publieke oog leven. Hij is in verband gebracht met zangers, modellen, dj's en andere tv-persoonlijkheden. Met veel van deze vrouwen heeft hij kinderen gekregen.

Als een gecertificeerde damesman heeft Nick Cannon een aantal van zijn partners binnen hetzelfde tijdsbestek gezien, wat heeft geleid tot overlappende zwangerschappen. Hij is tot nu toe zeven keer vader geweest, met een achtste kind op komst. Hoewel het gerucht ging dat hij in de jaren '90 een affaire had met Nicole Scherzinger, had Cannon zijn eerste bevestigde relatie met beroemdheden in de vroege jaren 2000. Hier is een volledige tijdlijn van Nick Cannon's datinggeschiedenis, van Christina Milian tot de huidige baby mama Breana Tiesi.

9 Christina Milian was Nick Cannon's eerste relatie met beroemdheden

Terwijl Nicole Scherzinger eind jaren '90 gelinkt was aan Nick Cannon, was zijn eerste bevestigde beroemdheidsrelatie met actrice en singer/songwriter Christina Milian. Het stel begon te daten in 2003 en bleef twee jaar samen voordat ze uit elkaar gingen, waarschijnlijk vanwege teksten die Christina in Cannons berichten vond die erop duidden dat hij vals speelde terwijl ze samen waren.

8 Kim Kardashian had in 2006 een affaire met Nick Cannon

Voordat Kim Kardashian een begrip werd dankzij haar imperium op Keeping Up With the Kardashians, had ze een affaire met Cannon in 2006. Hoewel ze niet lang met elkaar uitgingen, gingen ze op goede voet uit elkaar. Nick vertelde zelfs dat Kim een braaf meisje was en dat ze zo'n aardig persoon was.

7 Selita Ebanks en Nick Cannon waren vijf maanden verloofd

Selita Ebanks is een actrice en model die eerder in dienst was van Victoria's Secret en te zien is op onder meer Sports Illustrated en Vogue. Selita en Nick gingen uit, wat leidde tot een verloving in 2007. Ze hadden niet genoeg tijd om hun bruiloft te plannen, omdat ze hun relatie slechts vijf maanden nadat Cannon had voorgesteld, afzegden.

6 Mariah Carey trouwde met Nick Cannon voordat ze beviel van een tweeling

Vanaf nu is Mariah Carey de enige vrouw waarmee Nick Cannon officieel in het huwelijksbootje stapt. Het paar trouwde in 2008 en verwelkomde na een paar jaar huwelijk een tweeling (Marokkaan en Monroe) op de wereld. Mariah en Nick hadden een moeizame relatie die leidde tot een scheiding in 2014, een korte tijd van herenigd te zijn en vervolgens een scheiding in 2016 af te ronden.

5 Brittany Bell en Nick Cannon hadden twee kinderen samen

Brittany Bell is een actrice en model die in 2014 tot "Miss Guam" werd gekroond. Zij en Nick Cannon zijn al een aantal jaren een knipperlichtpaar, waarschijnlijk beginnend in 2014 en eindigend in de laatste jaar of twee. Golden, hun zoon, werd geboren in 2017 en hun dochter, die Powerful Queen wordt genoemd, werd in 2020 verwelkomd.

4 Jessica White trommelde kort na hun splitsing drama op met Nick Cannon

In 2015 deelde fotomodel en actrice Jessica White haar interesse in Cannon. Ze waren ongeveer vijf jaar samen voordat ze officieel stopten. In het begin deelde White alleen goede wensen voor Nick na hun splitsing. Vorig jaar vertelde ze echter dat hij, terwijl ze nog samen waren, tegen haar loog over de zwangerschap van Brittany Bell.

3 Nick Cannon en Abby De La Rosa kregen vorig jaar een tweeling

Abby De La Rosa is een ondernemer, professionele omroep en internationale DJ. In juni vorig jaar verwelkomden zij en Nick Cannon de tweeling Zion Mixolydian en Zillion Heir ter wereld. Er werd nooit onthuld dat ze een relatie hadden, en De La Rosa deelde alleen dat ze twee maanden voordat de tweeling werd geboren zwanger was.

2 Alyssa Scott en Nick Cannon hebben onlangs hun zoon verloren

Alyssa Scott is een andere relatie van Nick Cannon die geen waarneembare start- of einddatum heeft. Scott staat bekend om haar modellenwerk, maar ze is ook in de muziekindustrie terechtgekomen. Rond dezelfde tijd dat zijn tweeling met Abby De La Rosa werd geboren, verwelkomde hij een zoon met baby mama Alyssa. Ze noemden hem Zen en het kind stierf helaas in december vanwege een hersentumor.

1 Bre Tiesi is de huidige partner/baby mama van Nick Cannon

Bre Tiesi is de huidige vriendin en babymama van Nick Cannon. Ze is een model en makelaar en verwacht opgewonden haar eerste kind (Nick's achtste). Het stel organiseerde een groot gender-onthullingsfeest in Malibu, Californië, met vrienden en familie. Ze hebben aangekondigd dat ze een zoontje krijgen, maar andere informatie over hun relatie is niet bekend.

Aanbevolen: