De waarheid over het geheime kind van Jackie Chan

Inhoudsopgave:

De waarheid over het geheime kind van Jackie Chan
De waarheid over het geheime kind van Jackie Chan
Anonim

Bepaalde celebs hebben wilde achtergrondverhalen, zoals Stranger Things-ster Charlie Heaton bijvoorbeeld, hij heeft een geheim kind waarvan weinigen weten.

Als het om Jackie Chan gaat, zijn velen zich bewust van zijn iconische stunts en grootste filmcameo's - maar als het om een bepaalde dochter gaat, wordt hier zelden over gesproken.

We zullen kijken naar de verbroken relatie van Chan met dochter Etta en wat er precies tussen de twee heeft plaatsgevonden.

Jackie Chan had een zeer tragische jeugd

Jackie Chan maakte het uiteindelijk enorm, maar zijn opvoeding was moeilijk. Hoewel Chan bekend staat om het geweld in zijn films, keurt hij dit niet goed. In werkelijkheid had de acteur het moeilijk op school en werd hij regelmatig gepest toen hij op school werd afgezet.

"Ik werd bijna elke dag geslagen. Ik ben nooit vergeten hoe het voelde. Ik wil niet dat kinderen denken dat het oké is om iemand in elkaar te slaan. Mijn ouders dachten echt dat ze me een beter leven gaven door me daarin te plaatsen school," verklaarde hij naast The Free Library.

Zijn gezinsleven was ook niet bepaald gemakkelijk, omdat zijn ouders niet veel konden bieden. Hij leefde in armoede: "Mijn vader moest twee jaar lang tofu eten om zijn vrienden terug te betalen."

"Mijn ouders waren altijd zo bezorgd om me te eten te geven. De priester van het Rode Kruis bracht ons elke maand eten en melk."

Ondanks het moeilijke verleden maakte Chan niet dezelfde keuzes in zijn toekomst, vooral niet als het ging om het opvoeden van zijn zoon. "Ik haat geweld. Ik heb mijn zoon nog nooit geslagen. Er zijn momenten dat ik het heb gewild, maar ik weet dat dat soort straf niet goed is."

Het blijkt dat niet alle relaties van Chan even positief zijn…

Jackie Chan's vervreemde dochter Etta Ng zegt dat ze dakloos was en niets met haar vader te maken wil hebben

Gerapporteerd door People in 2018, stuurde Etta Ng, de vervreemde dochter van Jackie Chan, samen met vriendin Andi Autumn een bericht via YouTube. De video is sindsdien verwijderd door YouTube, in de korte tirade sprak ze over verwaarloosd worden door iedereen en gedwongen worden een dakloos leven te leiden.

“We zijn een maand dakloos geweest door onze ouders. We sliepen vrijwel onder een brug en andere dingen, 'zei Ng.

“We zijn naar de politie gegaan, we zijn naar de ziekenhuizen, de voedselbanken, de opvanghuizen voor de LGBTQ-gemeenschap gegaan en het kan ze allemaal geen ruk schelen”, vervolgde ze.

“We weten op dit moment niet wat we moeten doen”, vervolgde Ng. “We willen mensen gewoon laten weten wat er aan de hand is, want op dit moment lijkt het belachelijk dat niemand kan helpen. Ik begrijp het niet.”

Ng zou naast Express verder onthullen dat ze Jackie Chan nooit als haar vader heeft beschouwd en op dit moment niets met de acteur te maken wil hebben.

"Hij heeft nooit in mijn leven bestaan. Ik zal hem nooit als een vader beschouwen. Ik zou niet zeggen dat hij mijn vader is. Ik zou zeggen: 'Oh, Jackie Chan, een acteur'", zei ze.

Fans waren erg verdeeld over de korte video-tirade, en sommigen maakten melding van het feit dat zijn dochter op zoek was naar roem of geld. "In een interview zei zijn dochter duidelijk dat ze niets met hem te maken wil hebben en hem niet als een vader wil zien. Maar als ze geld nodig heeft, beweer dan dat hij haar vader is?"

Haar moeder Elaine lijkt hetzelfde te denken…

Voormalige schoonheidskoningin Elaine Ng helpt haar dochter ook niet

Tijdens het huwelijk had Jackie Chan een relatie met schoonheidskoningin Elaine Ng. Elaine lijkt ook niet aan de kant van Etta te staan en geeft hierover een verklaring af.

Volgens mama zou de focus moeten liggen op het vinden van een baan of carrière, in plaats van te proberen roem te zoeken door een video uit te brengen.

"Ik vind dat als ze geen geld hebben, ze werk moeten gaan zoeken", zei ze. “Ze mogen geen clip opnemen waarin ze anderen vertellen dat ze blut zijn en wie Etta’s vader is. Mensen over de hele wereld werken hard en vertrouwen niet op de bekendheid van iemand anders om aan geld te komen.”

Een stevige liefde van zowel mama als papa.

Aanbevolen: