Nick Jonas en Priyanka Chopra het geslacht van de baby onthuld na het verwelkomen van het eerste kind

Inhoudsopgave:

Nick Jonas en Priyanka Chopra het geslacht van de baby onthuld na het verwelkomen van het eerste kind
Nick Jonas en Priyanka Chopra het geslacht van de baby onthuld na het verwelkomen van het eerste kind
Anonim

Iedereens favoriete koppel - Nick Jonas en Priyanka Chopra - heeft hun eerste kind verwelkomd. De voormalige Disney-ster en Matrix Resurrections-actrice verwelkomde een dochter 12 weken te vroeg, volgens TMZ.

Het meisje, geboren via een draagmoeder, is naar verluidt met 27 weken bevallen in een ziekenhuis in Zuid-Californië. Bronnen zeggen dat de dochter van Jonas en Chopra daar zal blijven totdat ze gezond genoeg is om met haar ouders naar huis te gaan.

Priyanka en Nick kondigden hun babynieuws online aan

Nick, 29, en Priyanka, 39, die in 2018 man en vrouw werden, verrasten fans met het nieuws van hun babyvreugde op sociale media op vrijdag.

"We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder. We vragen respectvol om privacy tijdens deze speciale tijd terwijl we ons op ons gezin concentreren. Heel erg bedankt (hartemoji), "schreven de nieuwe ouders.

Het paar heeft echter niet het geslacht bekendgemaakt, of dat hun baby prematuur was.

Priyanka en Nick willen al heel lang een gezin stichten

Insiders die dicht bij Chopra en Jonas staan, onthulden aan de media dat het paar al een tijdje samen een baby wilde, maar dat hun hectische schema's hun plannen deden ontsporen.

Ze namen uiteindelijk contact op met een bureau om hun opties te verkennen en werden in contact gebracht met een vrouw die volgens hen een goede match was. "Priyanka heeft geen vruchtbaarheidsproblemen waardoor ze geen baby kan krijgen, maar ze is nu 39, dus het wordt er niet makkelijker op", zegt de bron.

"Hun drukke werkschema's betekenen ook dat het voor hen moeilijk is om fysiek samen te zijn om zwanger te worden wanneer ze ovuleert, dus enige tijd geleden gingen ze de draagmoederschapsroute in. Dit is het vijfde draagmoederschap van de vrouw. Ze ontmoetten haar en vonden haar erg leuk, "voegde de bron eraan toe.

"De baby was uitgerekend in april, maar de draagmoeder beviel uiteindelijk op zondag, dus ze was erg prematuur", vervolgde de insider.

Priyanka en Nick werden onlangs getroffen door geruchten over uiteenvallen

Vorige maand verwijderde Priyanka "Jonas" van haar Instagram-handvat, wat leidde tot speculatie over een breuk met Nick.

Tijdens een interview met The Times of India vroeg een verslaggever de ster naar de reden achter de verhuizing, waarop Chopra antwoordde: Ik weet het niet! Ik wilde dat de gebruikersnaam overeenkwam met mijn Twitter, denk ik.”

“Ik vind het gewoon heel grappig dat alles zo belangrijk wordt voor mensen!” ze volgde. “Het zijn sociale media, jongens. Gewoon relaxen!”

Aanbevolen: