De waarheid over het geheime zusje van Zac Efron, Olivia

Inhoudsopgave:

De waarheid over het geheime zusje van Zac Efron, Olivia
De waarheid over het geheime zusje van Zac Efron, Olivia
Anonim

Zac Efron lijkt de laatste tijd steeds meer tijd met zijn gezin door te brengen! Velen zijn geschokt toen de acteur een foto van zijn zus Olivia deelde. In feite wist niemand dat hij zelfs een klein broertje of zusje had totdat hij haar op Instagram introduceerde. Dit is wat we tot nu toe weten over zijn geheime zusje, Olivia!

De ster van de High School Musical is behoorlijk actief geweest op zijn sociale media-accounts. Het lijkt erop dat hij zich op zijn leven heeft geconcentreerd en herinneringen heeft gemaakt met zijn familie. In juli stal hij een werknemersbadge om zijn grootvader uit een verpleeghuis te bevrijden, zodat het hele gezin samen naar het EK kon kijken. Maar wat echt ieders aandacht trok, was toen hij een foto plaatste van haar kleine zusje, Olivia.

De waarheid over Olivia Efron

Zac heeft maar één broer Dylan, die vaak op zijn Instagram-account verschijnt, maar velen hadden geen idee dat de acteur een zus had. Op 19 juli plaatste hij een Instagram-selfie van zichzelf en zijn kleine zusje Olivia. Hij ondertitelde de foto, waarop de acteur met de peuter speelt, "Mijn zus Olivia, kleine hartenbreker."

Blijkbaar hebben Zac en Dylan quality time met Olivia doorgebracht, en op basis van de berichten is ze al dol op haar grote broers en zussen! Dylan reageerde op Zac's post: Ze is op zo'n goede leeftijd! Ik wil niet dat ze opgroeit lol.” Op Instagram deelde hij ook een video van hun leuke familieweekend met het bijschrift: 'Familietijd. Ik denk dat Olivia klaar is om model te staan.'

Fans waren verrast door het bericht omdat Zac 33 jaar oud is en zijn zus nog maar een jaar oud. Een van zijn Instagram-volgers schreef: Oh mijn god! Yessss! Een foto van jou en Olivia! Ik hou hier zo veel van! Ze is een klein schatje, net als haar 2 grote broers.’ Een ander merkte op: ‘Ik wist niet dat hij een zus had. Zijn hun ouders gescheiden? Ik zweer dat ik dacht dat het een nichtje of een naaste was.'

Olivia lijkt de dochter van Zac's vader David Efron te zijn uit zijn tweede huwelijk. En het lijkt erop dat de familie ervoor heeft gekozen om haar tot nu toe uit de schijnwerpers te houden.

Scheiding van zijn ouders

Omdat Zac's ouders Starla Baskett en David Efron gescheiden zijn, is het geen verrassing dat hij op 33-jarige leeftijd een peuterzus heeft. Ze waren ongeveer dertig jaar getrouwd toen ze bevallen van hun twee zonen Zac en Dylan. De scheiding is in het geheim gehuld, hoewel werd gemeld dat ze uit elkaar gingen vanwege onverenigbare verschillen.

Kan de scheiding van zijn ouders hem daarbij beïnvloeden? Zac Efron zorgde met zijn nieuwe Netflix-documentaire voor heel wat opschudding. Tijdens de presentatie liet hij het publiek praten over de verschillende levensstijlen over de hele wereld. De acteur heeft verschillende bekentenissen afgelegd, waarvan er één mogelijk heeft gesuggereerd dat hij van plan is zijn levensstijl permanent te veranderen en mogelijk Hollywood te verlaten.

Hij zei: Ik kijk absoluut op een geheel nieuwe manier naar mijn leven. Ik moet weg uit Hollywood, ik ben klaar. Het is geen plek die bevorderlijk is voor een lang, gelukkig, mentaal gezond leven. De aard van acteur zijn of in de publiciteit zijn, leidt soms tot isolement.”

Zac staat op het huwelijk

Fans vragen zich af wat de populaire acteur nu zou doen nu hij van gedachten is veranderd. Dwa alt hij van het pad af? Richt hij zich eindelijk op het huwelijk en een gezin? Laten we eens kijken naar Zac's nieuwe focus en meningen over het huwelijk om te zien of het antwoord je verrast.

De acteur is misschien eindelijk klaar om voorgoed te settelen. Hij onthulde: Tot voor kort dacht ik er niet veel aan om me te settelen … Ik heb een aantal geweldige relaties en ik heb ervaren koppels aan het werk gezien. Ik realiseer me dat je je eigen geluk moet vinden voordat je iemand anders gelukkig kunt maken.”

Zac onthulde ook enkele persoonlijke feiten en merkte op dat zijn broer een aanzienlijke invloed heeft gehad als het gaat om datingadvies.“Als ik met iemand aan het daten ben, is een van de weinige mensen die ik nodig heb om de situatie te beoordelen, mijn broer. We wonen samen en we zijn op veel manieren anders, maar hij is echt geaard. Hij leefde een normaler leven dan ik toen ik opgroeide, dus hij is een geweldige barometer voor mij.”

Hij voegde eraan toe: "Hij zal zeggen:" Weet je zeker dat je gelukkig bent? Is dit wat je echt wilt?' Mijn kleine broertje in de buurt hebben is echt geweldig.' Gezien het feit dat hij de leeftijd van 30 al gepasseerd is en met zijn nieuwe manier van denken voor het leven, zou het niet meer verwonderlijk zijn als "degene" zou komen lopen nadat hij uit elkaar was gegaan met zijn Australische vriendin, Vanessa Valladares.

Aanbevolen: