De waarheid over de geheime vriendin van Cameron Monaghan, Lauren Searle

Inhoudsopgave:

De waarheid over de geheime vriendin van Cameron Monaghan, Lauren Searle
De waarheid over de geheime vriendin van Cameron Monaghan, Lauren Searle
Anonim

Hoe graag we het ook willen, Cameron Monaghan is in het echte leven niet bij Noel Fisher terechtgekomen. We hielden van de disfunctionele relatie van het personage. Maar net als bij alle andere stellen op het scherm die we verzenden, moesten we in het reine komen met het feit dat Fisher en Monaghan geen echt stel zijn, hoeveel chemie ze ook leken te hebben op Shameless. Het zijn gewoon hele goede vrienden.

Terwijl Fisher sinds 2017 een getrouwde man is, is Monaghan nu ongeveer een jaar stilletjes aan het daten met het in Los Angeles gevestigde model Lauren Searle, nadat hij het uitmaakte met Peyton List.

De roodharige acteur is een aardige cent waard dankzij zijn elf jaar in de populaire Showtime-serie en andere verschillende projecten, dus hij zou genoeg geld moeten hebben om Searle rot te verwennen, of misschien willen ze elkaar graag verwennen. Hoe dan ook, dit is wat we weten over het model dat het hart van onze favoriete Gallagher heeft gestolen.

Hij begon met daten met Peyton List in 2017

Vóór Searle had Monaghan een date met Disney-ster Peyton List na een ontmoeting op de set van het indiedrama Anthem of a Teenage Prophet. Ze waren grotendeels privé over hun relatie totdat List een interview gaf aan AOL Build, waarin ze enkele details over haar en Monaghan's relatie onthulde.

"Hij is zo begripvol, wat zo aardig is, en ik ook", zei ze. "We hebben altijd zoiets van: 'Als er werk komt, is dat prima, dat komt eerst.' Ik kan me niet voorstellen iemand te hebben die geen [acteur] is, maar ik weet zeker dat ze het uiteindelijk zouden begrijpen, maar het zou moeilijk zijn."

Hun relatie eindigde helaas na twee jaar. Monaghan legde uit dat er geen harde gevoelens tussen hen waren in een sindsdien verwijderd persoonlijk bericht aan List op zijn Twitter. "Hé @PeytonList, ik dacht dat het nu een goed moment was om dit te posten. De video is gemaakt op de set van Anthem, ongeveer twee dagen nadat we begonnen te daten. Ik was duidelijk geslagen."

"Bedankt voor het delen van bijna twee geweldige jaren samen. Ik hou van je en wens je het beste. Wie weet wat de toekomst zal brengen, maar kijk uit naar alle ongelooflijke dingen die op je pad zullen komen. En, zoals altijd, wensend voor je geluk."

Volgens Nicki Swift heeft List nooit gesproken over haar scheiding van Monaghan.

Monaghan begon met daten met Searle in 2020

In oktober 2020 plaatste Monaghan een gewaagde foto van hem en een mysterieuze vrouw die buiten een kampeertent aan het vrijen waren. Die mysterieuze vrouw was Searle, een model uit Los Angeles, die werkt voor Vision LA en Heros Model, twee van de grootste modellenbureaus ooit.

Als dit geen "officiële" post was, weten we het niet meer. Monaghan schreef bij de intieme foto: "Mentaal nog steeds hier." Searle plaatste ook veel foto's van dezelfde kampeertrip. Een foto toonde een hand die dipsaus voor haar vasthield met het bijschrift: "Eerste gefrituurde augurk met dank aan mijn persoonlijke saushouder en minnaar." Monaghan werd getagd als de saushouder.

Tot nu toe heeft het stel zelf aan ons bevestigd dat ze nog steeds samen zijn via hun sociale media. Searle plaatste een reeks foto's die Monaghan van haar nam terwijl ze een nieuwe lijn SKIMS droeg. "@skims vriendjescollectie gemaakt door @cameronmonaghan," schreef ze bij de post.

"Oooh, bedankt voor de fotocredits (zelfs als je je tenen hebt uitgesneden?), " antwoordde Monaghan.

Searle werkt niet alleen voor SKIMS; ze modelleert ook voor verschillende bekende merken zoals CUUP, Skims, Monday Swimmer.

Haar website luidt: "Lauren Searle- Kunstenaar, model en nog veel meer. Een succesvol model zijn betekent charismatisch zijn. Je "innerlijke zelf" voelen is belangrijk om authentiek te blijven en je ware zelf te laten zien in het modelleren wereld. Als kunstenaar ben je ook veel met je innerlijk bezig. Je bent constant in je hoofd om ideeën en concepten te bedenken om in de echte wereld te implementeren op een manier die anderen kunnen interpreteren en begrijpen. Ze richt zich op onderwerpen als kwetsbaarheid, schoonheid en grenzeloosheid. Het doel: de aandacht trekken van haar uiterlijke verschijning naar haar innerlijke schoonheid."

Volgens AmoMama kreeg Searle van haar bureau te horen dat ze "ofwel moest afvallen, een borstverkleining moest krijgen, of moest proberen om er groter uit te zien nadat haar borsten 'van de ene op de andere dag' waren gegroeid tussen de leeftijd van 16 en 17 jaar. Searle weigerde dit."

Buiten zijn werk steunt Searle een liefdadigheidsorganisatie genaamd The Amanda Foundation, die zich inzet om dakloze dieren te helpen. Ze is ook een artiest en heeft een kunstaccount gekoppeld aan haar persoonlijke Instagram. Haar stijl is voornamelijk modern abstract, met veel kleur en print.

Volgens Celebsuburb ging ze ook naar de universiteit. Van 2017 tot 2018 volgde ze het College van DuPage, maar we weten niet wat ze heeft gestudeerd en of ze van plan is haar studie voort te zetten. Haar vader is ook een professionele fotograaf en haar moeder werkt voor een huidverzorgingsbedrijf. Ze heeft twee jongere zussen. Vanaf 2020 is het in Australië geboren model ongeveer $ 500.000 waard.

Blijkbaar doen Monaghan en Searle het nog steeds goed. Ze plaatsten allebei een wazige foto waarop ze in januari naar elkaar lachten. Searle reageerde op haar bericht, "Mijn valentijn."

We houden van deze berichten die ze ons blijven geven, maar we zouden graag meer details over hen en hun relatie willen. Voorlopig moeten we hun Instagrams blijven stalken.

Aanbevolen: