De waarheid over het geheime kind van Charlie Heaton

Inhoudsopgave:

De waarheid over het geheime kind van Charlie Heaton
De waarheid over het geheime kind van Charlie Heaton
Anonim

Het is voor niemand nieuws dat Stranger Things een grote hit is op Netflix. Met de première van het 4e seizoen, zijn fans extatisch om de chemie te zien tussen Jonathan Byers (gespeeld door Charlie Heaton) en Nancy Wheeler (gespeeld door Natalia Dyer), vooral gezien het feit dat ze sinds eind 2016 in het echt aan het daten zijn.

Wat fans misschien niet weten over zijn persoonlijke leven, is dat hij een kind deelt met iemand die hij misschien heeft ontmoet toen hij 16 was.

Charlie Heaton was de drummer in de band Comanechi

Niet lang voordat hij beroemd werd als het stille, broeierige personage Jonathan Byers, was hij een aspirant-muzikant in het VK. Toen hij 11 was, kocht zijn vader een drumstel voor hem en raakte al snel in de ban van rock- en punkmuziek. Er is zelfs een video van hem op jonge leeftijd die drumt op YouTube (met dank aan zijn ex-vriendin).

Kort daarna, in zijn tienerjaren, werd hij geïntegreerd in de Britse punkscene waar hij zanger en drummer Akiko Matsuura ontmoette. Haar band, Comanechi, had een drummer nodig en in 2012 begon Charlie met het opnemen en touren met het punkduo (nu een trio).

Toen hij bij de band was, groeide hij dichter bij Akiko en uiteindelijk begon het paar te daten. 2 jaar later verwelkomden ze hun zoon Archie Heaton op de wereld. Ze leken een tijdlang gelukkig, maar Charlie had geld nodig om voor zijn baby te zorgen, dus wendde hij zich tot nevenactiviteiten. Hij werd hier en daar in een paar advertenties gegoten en verwachtte echt niet dat het ergens zou gaan, maar toen werd hij gevraagd om auditie te doen voor Stranger Things. En de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Maar waarom zijn ze in de eerste plaats uit elkaar gegaan, en wat is het met deze relatie die fans bezorgd maakte om Charlie?

Er doen geruchten de ronde dat Charlie Heaton verzorgd was

Charlie verhuisde op 16-jarige leeftijd naar Londen om bij zijn vader te gaan wonen. Daar bracht hij een groot deel van zijn tijd door in de opnamestudio van zijn oom, kijkend naar bands die binnen en buiten kwamen met de muziek waar hij verliefd op was geworden. Een van die bands was Comanechi, het duo waarvoor hij uiteindelijk zou drummen. Het probleem dat fans hebben met dit verhaal is dat hij officieel bij de band kwam toen hij 18 was, maar volgens GQ kende hij ze van tevoren uit de studio van zijn oom. Hoeveel langer van tevoren is een raadsel, maar er is gemeld dat hij Akiko in 2012 ontmoette op het huisfeest van een gemeenschappelijke vriend voordat de opname ooit begon. Akiko was toen 32 jaar oud.

Hun zoon werd geboren in 2014 toen Charlie 20 was en Akiko 34. Alleen al het leeftijdsverschil was reden genoeg voor fans om te vermoeden dat Charlie het slachtoffer was van verzorging. Er is geen bron die precies kan bevestigen hoe oud hij was toen hij Akiko ontmoette, maar de tijdlijn zal zeker wat wenkbrauwen doen fronsen.

Een fan ging naar Twitter om hun frustratie hierover te uiten en zei: "Charlie was 16 en Akiko was in de dertig toen hij voor haar begon te werken. Ze kreeg hem op ecstasy en heel veel andere drugs, en 3 jaren later was ze zwanger van zijn kind, en toch noemen mensen hem een beledigende dreumes omdat hij niet bij haar was"

Dat gezegd hebbende, is de wettelijke meerderjarigheid in het VK en Wales 16 jaar oud. Dit betekent dat als Charlie Akiko had ontmoet en met haar begon te daten toen hij 16 was, het niet tegen de wet zou zijn geweest. Twijfelachtig? Ongetwijfeld, maar niet illegaal.

Hoe Charlie Heaton jongleert als ouder en superster

Stranger Things grootste rollen Charlie Heaton in The New Mutants
Stranger Things grootste rollen Charlie Heaton in The New Mutants

Het nieuws over Charlie die zelfs een kind kreeg, brak pas in 2017 uit toen hem de toegang tot de VS werd geweigerd voor de première van Stranger Things 2 in Los Angeles. Zijn aanhouding was te wijten aan het hebben van sporen van drugs op zijn bagage. Volgens Flaunt zei hij naar verluidt: "Alles ging zo snel en ik had niet in het reine gekomen met het feit dat ik beroemd was."

Wat betreft de reden waarom het paar in de eerste plaats uit elkaar is gegaan, zal het helaas ook een mysterie blijven. Geen van beide partijen heeft openlijk gesproken over de problemen waarmee hun relatie te maken had, maar naar verluidt brengt Charlie tijd door met Archie thuis in Londen wanneer hij niet in de VS aan het filmen is. Volgens Us Magazine zijn Akiko en Charlie "minnelijke co-ouders". Het is duidelijk dat hij nu blij is met zijn nieuwe vriendin en co-ster, Natalia Dyer, en het is slechts een kwestie van tijd voordat fans van Stranger Things ontdekken of ze voor de lange termijn meedoen.

Aanbevolen: