Wat Chris Hemsworth heeft gepland na Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Wat Chris Hemsworth heeft gepland na Thor: Love And Thunder
Wat Chris Hemsworth heeft gepland na Thor: Love And Thunder
Anonim

Thor: Love & Thunder bereikte de kassa en ondanks gemengde recensies maken mensen zich op om het negende optreden van Chris Hemsworth als Thor in het Marvel Cinematic Universe Met alle hik te zien mensen hebben over de film, wordt Hemsworths optreden alleen maar door iedereen geprezen. Maar heeft Hemsworth genoeg van Thor? Als je Thor: Love & Thunder hebt gezien, bevestigen de aftiteling dat Thor in feite terugkeert naar de MCU. Of dat een vijfde Thor-film wordt, of een heel ander uiterlijk, moet nog worden gezien.

Eén ding is echter zeker. Afgezien van MCU heeft Chris Hemsworth nog tal van andere projecten op een rij. Dus voor alle Hemsworth-fans, hier zijn enkele van zijn meest opwindende projecten om naar uit te kijken na Thor: Love & Thunder.

8 Zal Chris Hemsworth terugkeren naar MCU in Thor 5?

Een van de vele aankomende projecten in Hemsworth's tas is weer een MCU-optreden als Thor. Maar zal dat Thor 5 zijn of iets anders, dat moet nog blijken. Loki seizoen 2 is ook onderweg en veel dingen leiden ertoe dat Thor erin verschijnt. Vanwege de ineenstorting van het Multiversum aan het einde van Loki Seizoen 1 zou het niet zo vergezocht zijn dat Loki's broer Thor zou verschijnen.

Maar dit zijn slechts speculaties en voor zover we weten, zou Thor ook in de volgende Avengers-film kunnen verschijnen. Er is veel potentieel en gezien de krankzinnige fan die Hemsworth's personage volgt, lijkt Marvel niet zo happig om zijn contract op korte termijn te beëindigen.

7 Extraction 2 brengt Hemsworth's Tyler Rake terug uit de dood

Netflix's Extraction was een wereldwijde hit, geprezen om zijn fantastische actiescènes en een geweldig optreden van Chris Hemsworth. De snelle, adrenaline-aangedreven film zag het personage van Hemsworth vermoedelijk sterven aan het einde. Maar het enorme succes van Extraction leidde ertoe dat Netflix het personage van Hemsworth nieuw leven inblies voor een vervolg. Hij vertelde hoe het vervolg heel anders is dan de eerste film en zei dat het 'heel, heel koud' is.

6 Chris Hemsworth keert niet terug in Guardians Of The Galaxy Vol. 3, "naar verluidt"

Guardians Of The Galaxy Vol. 3 is helemaal klaar om in mei 2023 in de bioscoop te verschijnen, en gezien hoe Marvel's Phase 4 er na Thor: Love & Thunder in puin uitziet, hopen we dat de Chris Pratt-starrer de MCU terug naar zijn oorspronkelijke glorie zal brengen.

James Gunn, de regisseur van Vol. 3, verklaarde in een antwoord op een tweet: "Thor zou nooit in Vol 3 komen." Het is echter bekend dat de bemanning van MCU liegt om de grootste verrassingen te voorkomen en gezien het feit dat er een aantal geweldige cameo's in Vol. 3, denken we dat er een grote kans is dat zelfs Thor komt opdagen.

5 De langverwachte prequel van Mad Max: Fury Road met Chris Hemsworth als schurk

Chris Hemsworth speelt niet vaak een slechterik, maar als het gaat om de langverwachte Mad Max: Fury Road-prequel van George Miller, Furiosa, kunnen we Hemsworth eindelijk zien als een schurk nadat we hem als God hebben gezien voor zo lang. Gebaseerd op het verhaal van de grote Imperator Furiosa, volgt de prequel haar terwijl ze vecht tegen haar beproevingen en ernaar streeft om terug te keren naar haar ware thuis.

4 Chris Hemsworth's look in Furiosa onthuld

Met dank aan enkele recente Furiosa-setfoto's, hebben we nu ook onze eerste blik op wat Chris Hemsworth in zijn aanstaande schurkachtige avatar. In een recente tweet van Film Updates werd Hemsworth lachend gezien in een lange en zware rode baard, bedekt met even lang haar. Hoewel we nog maar heel weinig details hebben over zijn rol in de komende spin-off, weten we één ding zeker: de prequel wordt een actie-chaos met een hoog octaangeh alte.

3 Zal Chris Hemsworth ooit terugkeren naar het Star Trek-universum?

Chris Hemsworth was een van de meest prominente rollen voordat hij werd gecast als Thor, eigenlijk in het Star Trek-universum waar hij George Kirk, de Starfleet-officier, speelde. Hemsworth was in gesprek om zijn rol als Kirk te hernemen in de reboot van de Star Trek-filmserie, maar hij onthulde later dat hij het project verliet vanwege een teleurstellend script.

In een interview met Vanity Fair sprak hij over de mogelijkheid om terug te keren naar de serie en verklaarde: "Als J. J. Abrams me morgen zou bellen en zei: 'Chris Pine en ik willen het doen', zou ik waarschijnlijk zeggen: 'Ja, laten we ervoor gaan'." Dus het enige dat ons ervan weerhoudt Hemsworth weer in de Star Trek-wereld te zien, is een telefoontje van J. J. Abrams lijkt het.

2 Chris Hemsworth inspireert mensen met zijn trainingsroutine

Chris Hemsworth heeft een echt Grieks godenlichaam, daar bestaat geen twijfel over. Naar verluidt eet hij om de twee uur om in vorm te komen voor Thor. Maar nu heeft hij de verantwoordelijkheid op zich genomen om ook andere mensen in vorm te krijgen.

Met zijn eigen persoonlijke onderneming genaamd Centr, bieden hij en zijn team van uiterst gefocuste trainers het soort training dat het potentieel heeft om iedereen in de God van de Donder te veranderen. Hij is toegewijd aan het op de markt brengen van deze service op zijn Instagram-account, en zijn fans hebben nog een kans om met Hemsworth te communiceren, nu als trainingstrainer.

1 Laten we het hebben over die Chris Hemsworth cameo in Interceptor

Chris Hemsworth produceerde onlangs een actiedramafilm, Interceptor, met in de hoofdrol zijn vrouw, Elsa Pataky. Maar naast het produceren van de film maakte hij ook een hilarische cameo in de film, vermomd als een elektronische verkoper, en het overrompelde de fans volledig. Hij leek een beetje op zijn Avengers: Endgame persona, pronkend met een lange baard en een buik. Na al die jaren heeft hij nog steeds een goed gevoel voor humor.

Aanbevolen: