Marvel-fans worden gek van de kostuums van Thor en Star-Lord in 'Thor: Love And Thunder

Inhoudsopgave:

Marvel-fans worden gek van de kostuums van Thor en Star-Lord in 'Thor: Love And Thunder
Marvel-fans worden gek van de kostuums van Thor en Star-Lord in 'Thor: Love And Thunder
Anonim

De eerste blik op Taika Waititi's Thor: Love And Thunder is uit!

De Marvel-superhelden zullen hun rol als Thor Odinson en Peter Quill aka Star-Lord hernemen in de aanstaande film, met Natalie Portman als de Mighty Thor.

En ze zien er geweldig uit.

Marvel-fans geobsedeerd door de nieuwe look van Star-Lord en Thor

Avengers: Eindspel was niet bepaald een traktatie voor fans van de Asgardische god van de donder, die zijn gespierde lichaamsbouw in de steek liet voor… een buik. De nieuwe film dient als een vervolg op Thor: Ragnarok en zal hem volgen op nieuwe avonturen, geïnspireerd door de strips van Marvel-schrijver Jason Aaron.

Hoewel Taika Waititi en de studio nog geen details over de synopsis hebben gedeeld, als we de strips mogen geloven, zullen we zien dat Thor zijn vermogen om Mjolnir te hanteren verliest. Jane Foster zal zijn rol overnemen, terwijl ze als mens blijft strijden tegen kanker.

Eerder vandaag onthulden foto's van de sets de kostuums van Thor en Star-Lord in de film, samen met een glimp van Nebula en Kraglin. Chris Pratt (Star-Lord) heeft vooral de aandacht getrokken van MCU fans, die volgens de fans "geweldig" lijken. Dat doet hij echt.

Een fan schreef: "Star lord ziet er ouder uit en Thor ziet er geweldig uit op die eerste foto. Iets voelt heel jaren 70 en 80 aan."

"Van die kant ziet Star-Lord eruit als een Destiny Warlock en nu denk ik dat dat een perfecte look voor het personage zou zijn, " vertelde een ander.

Een fan verwees terug naar Avengers: Endgame-dagen van de superheld en schreef: "Thor is weer in vorm na het bier- en pizzadieet…."

Karen Gillan en Sean Gunn werden ook gezien in kostuum als Nebula en Kraglin!

In de film spelen ook Christian Bale (Gorr The Butcher), Tessa Thompson, Matt Damon, Dave Bautista en anderen.

Andere foto's onthulden dat er een wit paard op de sets was, wat suggereert dat Thor: Love And Thunder veel momenten zal bevatten tussen Valkyrie (Tessa Thompson) en haar witte gevleugelde paard, Aragorn.

"Ik wil ook meer Jane, Valkyrie en Sif-interacties alsjeblieft", schreef een fan, en anderen deelden hun goedkeuring voor Thor's nieuwe look. "Het lange haar en de lange baard geven hem die oude Noorse look. Ik ben erbij."

Thor: Love And Thunder komt uit in februari 2022!

Aanbevolen: