De extreem trieste waarheid achter elke bikini van Lili Reinhart

Inhoudsopgave:

De extreem trieste waarheid achter elke bikini van Lili Reinhart
De extreem trieste waarheid achter elke bikini van Lili Reinhart
Anonim

In een interview met Glamour vertelde Lili Reinhart alles over haar voortdurende strijd met lichaamsdysmorfie. De actrice gaf zelfs toe dat ze de avond voor het interview op facetime met haar moeder huilde. De reden was haar angst en verdriet over haar acne. Lili is in het verleden altijd heel eerlijk geweest tegen haar fans over haar worsteling met lichaamsdysmorfie. Maar in dit interview werd ze openhartiger dan ooit tevoren en gaf ze toe dat haar type lichaamsdysmorfie eigenlijk voortkomt uit haar acne. Ze onthulde: "Ik zie acne op mijn gezicht als een obsessief iets, het is het enige waar ik aan kan denken, en bewerken zorgt ervoor dat ik me wil verbergen."

Maar Lili is niet de enige ster die met deze onzekerheden worstelt. Lili vertelde Glamour dat Lorde contact met haar opnam toen ze voor het eerst over haar acne op Instagram vertelde: "Lorde stuurde me eigenlijk een bericht op Instagram toen ik over mijn acne had gesproken, en ze zei: 'Meisje, ik voel je. Ik zit helemaal op dezelfde lijn als jij.' Het was echt geruststellend en heel lief van haar." Hier is de extreem trieste waarheid achter elke bikinifoto van Lili Reinhart.

Lili Reinhart's strijd met lichaamsdysmorfie

In 2020 zag Lili Reinhart een lange vraag van een fan op Twitter over het lichaamsbeeld en hoe de cast van Riverdale denkt over het portretteren van zulke vals perfecte lichamen tijdens het spelen van tieners. Het aantal vragen en opmerkingen dat Lili regelmatig krijgt, zal haar waarschijnlijk voorbijgaan, maar één lijkt haar goed te hebben gedaan. In de nu verwijderde tweet twitterde de fan naar Lili en vroeg wat ze vond van "25+-jarigen die tieners uitbeelden met perfect gebeitelde lichamen." Ze vroegen zich ook af of de show, die gericht is op tieners, bijdraagt aan onrealistische lichaamsverwachtingen en problemen met het lichaamsbeeld."

Lili zag de vragen en kwam door met een heel open antwoord. Ze opende onmiddellijk over haar eigen ervaring tijdens haar tijd in de show. Lili reageerde in een reeks tweets door te zeggen: "Eigenlijk is niet iedereen in deze show perfect gebeiteld. En zelfs ik voel me soms geïntimideerd door de lichaamsbouw van mijn omringende castgenoten als ik bh-/ondergoedscènes moet doen. erg onzeker vanwege de verwachting die mensen hebben voor vrouwen op tv, hoe ze eruit zouden moeten zien."

De ster voegde eraan toe dat ze nu in het reine is gekomen met haar lichaam en dat fans haar nooit op een landingsbaan zouden zien lopen. Ze zei: "Ik heb grotere borsten, ik heb cellulitis op mijn dijen/kont en mijn buik steekt uit in plaats van naar binnen te buigen." Ze werd ook echt over het feit dat dit iets is waar ze nog steeds mee worstelt en dat haar voortdurende strijd met depressie ervoor heeft gezorgd dat ze zelfs wat is aangekomen.

De trieste waarheid achter elke scène in bikini en ondergoed van Lili Reinhart

Lili heeft ervoor gekozen om de hoofdweg te nemen en alles te omarmen wat ze te bieden heeft om andere vrouwen sterker te maken, zodat ze zich niet slecht voelen omdat ze zichzelf vergelijken met onrealistische verwachtingen. Ze zei: "Ik deed onlangs een bh- en ondergoedscène en voelde dat het mijn plicht was om sterk te zijn en vertrouwen in mezelf te tonen, terwijl ik eruitzie zoals ik. En ik wil dat andere jonge vrouwen mijn lichaam op tv zien en troost voelen in het feit dat ik geen maat 0 heb. En ik heb geen perfecte zandlopervorm."

De actrice gaf de industrie de schuld en haar onrealistische schoonheidsnormen en nam zelfs de namen op van mensen die lichaamspositiviteit vertegenwoordigen. Lili zei: "Deze industrie worstelt met een nauwkeurige weergave van vrouwelijke en mannelijke lichamen. Dus ik prijs de vrouwen die onze industrie hebben geholpen een stap in de juiste ~ en authentieke ~ richting te zetten. (Charli Howard is mijn favoriete rolmodel)."

Waarmee werd de diagnose Lili Reinhart gesteld?

Het grote publiek prees Lili omdat ze het altijd realistisch hield met haar fans, vooral met betrekking tot haar depressie. Lili is heel open geweest over haar worsteling met geestelijke gezondheid en lichaamsbeeld en heeft fans geholpen te beseffen dat ze maar een gewoon meisje is met dezelfde worsteling als alle anderen.

In oktober 2019 werd Lili het gezicht van CoverGirl genoemd en als pleitbezorger voor het omarmen van iemands individualiteit, zei ze in een persbericht voor het merk: "Ik ben altijd een groot voorstander geweest van het omarmen van iemands uniekheid en manieren vinden om je goed in je vel te voelen." Ze voegde eraan toe: "Sinds ik 13 was, is make-up voor mij een ongelooflijke bron van vertrouwen en een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om de natuurlijke schoonheid die in ons allemaal aanwezig is, te versterken."

Ze ging in mei 2017 naar Twitter en zei: "Aan iedereen die zich depressief of hopeloos voelt … geef jezelf niet op. Je bent alles wat je hebt. En je verdient de wereld." Toen voegde ze eraan toe: "En als ik me depressief of verdrietig voel, herinner ik mezelf eraan hoe ver ik ben gekomen. En hoe ik me niet door mijn depressie heb laten verteren."

Aanbevolen: