De trieste waarheid over de vader van Nicole Kidman

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over de vader van Nicole Kidman
De trieste waarheid over de vader van Nicole Kidman
Anonim

Eén ding is zeker, actrice Nicole Kidman's vader, Dr. Antony Kidman, was een gerespecteerde Australische psycholoog en academicus. Tijdens een carrière die hem van de Verenigde Staten naar Australië en weer terug bracht, werd hij gezien als een echte professional, iemand die bereid was een stap verder te gaan voor klanten en collega's.

Zijn achtergrondreferenties zijn onberispelijk, met stints in Washington D. C. die voor het National Institute of Mental He alth werken. Toen hij terugkeerde naar Australië, ontmoette en trouwde hij in 1963 met onderwijsverpleegster Janelle Glenny. Hun twee dochters, Academy Award-winnende actrice Nicole Kidman en journalistendochter Antonia Kidman waren en zijn opvallende successen in hun vakgebied.

Blijkbaar was het huwelijk van Janelle en Antony ongelooflijk gelukkig en ondersteunend. En toen Nicole in 1963 kwam, gevolgd door Antonia in 1970, was het één grote gelukkige familie; en Antony's carrière ging van kracht. Wanneer de altijd jeugdige Nicole Kidman de rode loper betreedt, kwamen haar vader en moeder af en toe bij haar. Ze waren een familie die alles leek te hebben. Dus, wat gebeurde er echt als het ging om de onverwachte dood van Antony Kidman in 2014? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 7 september 2021, door Michael Chaar: Op 12 september 2014 ontving Nicole Kidman nieuws dat haar leven voor altijd zou veranderen. Tijdens een bezoek aan Singapore bij Antonia Kidman, werd Dr. Antony Kidman in het ziekenhuis dood verklaard. De oorzaak van zijn overlijden? Blijft nog steeds een mysterie. Een samenzwering die later aan de oppervlakte kwam, werd gemaakt door Fiona Barnett, die beweert dat Antony Kidman, een gerespecteerde psycholoog in Australië, naar verluidt deel uitmaakte van een bende van kindermisbruik en mensenhandel, wat uiteindelijk leidde tot zijn vroegtijdige dood. Met deze verklaring werd geen rekening gehouden, aangezien deze ongegrond is, maar we zijn er zeker van dat het de zaken niet beter heeft gemaakt voor de Kidman-familie. Gelukkig voor Nicole was Keith Urban er meer voor haar dan ze ooit had kunnen denken. Tijdens een interview op The Ellen Show, spoot Nicole over Keith's hulp tijdens haar donkere dagen en prees ze haar man omdat hij haar rots in de branding was.

Wie was Dr. Antony Kidman en wat is er met hem gebeurd?

Zoals we al zeiden, was Kidman een gerespecteerde Australische academicus en psycholoog. Naar verluidt was hij een aardige, welwillende man die vaak glimlachte en geliefd was bij zijn vrienden, collega's en medewerkers. Het is moeilijk om iets in de reguliere (of zelfs tabloid) pers te vinden dat dit beeld tegenspreekt. Hij gaf terug en richtte de Foundation for Life Sciences op, een liefdadigheidsinstelling die zich richt op psychische aandoeningen bij jongeren.

En ooit hield de liefhebbende vader Antony graag contact met zijn dochters. In september 2014 bezocht Kidman zijn dochter Antonia in Singapore, waar ze werkte als journalist en tv-presentator. Er gingen geruchten dat Kidman een bijbedoeling had om Singapore te bezoeken toen hij dat deed. De meesten wuifden het gefluister opzij.

Toen stierf Antony uit het niets op 12 september. Zijn plotselinge overlijden schokte zijn familie. De meeste rapporten zeggen dat hij stierf aan een hartaanval. Sommigen noemen een tragisch ongeval, een val. Het hing allemaal een beetje in de lucht.

Fiona Barnett's complottheorie

Laten we beginnen met te zeggen dat Fiona's achtergrond en opvoeding meer dan een beetje vaag zijn. Het enige dat we met enige zekerheid kunnen zeggen, is dat ze een Australische is. Wat haar achtergrond ook is, ze woont in een alternatief universum, waar samenzweringstheorieën waarbij mensen op het hoogste niveau betrokken zijn, haar realiteit zijn.

Fiona heeft minutieus een complottheorie uiteengezet waarin iedereen, van de CIA tot de katholieke kerk, samenzweert om kindermishandeling en mensenhandel in stand te houden. Het spreekt voor zich dat ze geen concreet bewijs levert, geen greintje bewijs om al haar beweringen te staven.

Ze kwam uit de kast in 2014 toen Barnett voor de Koninklijke Commissie van Austalia getuigde over Institutionele Reacties op seksueel misbruik van kinderen, waarbij Anthony Kidman onder andere werd genoemd als onderdeel van deze cultus voor kindermisbruik.

Keith Urban heeft Nicole enorm geholpen

Tijdens een interview in 2014 met Ellen, vertelde de actrice over haar verlies en beweerde dat het een tragische en verschrikkelijke gebeurtenis was. Gelukkig voor Nicole had ze niet alleen haar familie aan haar zijde, inclusief haar moeder en zus, maar ook haar man, Keith Urban.

Na wat lof voor de countryster door zowel Ellen als Nicole, onthulde Kidman dat Keith haar rots in de branding was voor de tijd na het overlijden van haar vader. Aangezien de twee een vrij speciale relatie hebben, zijn we niet in het minst verrast dat Urban optrad toen hij dat nodig had en Nicole echt bijstond tijdens haar donkere dagen.

Aanbevolen: