Wie is de nieuwe vriend van Jasmine Pilchard-Gosnell?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Jasmine Pilchard-Gosnell?
Wie is de nieuwe vriend van Jasmine Pilchard-Gosnell?
Anonim

Terwijl de wereld op zoek is naar beroemdheden om te bekritiseren en te beoordelen, v alt misschien geen enkele zo op als Jasmine Pilchard-Gosnell, de vriendin van wijlen Paul Walker. Hoewel hij in 2013 stierf, zorgde zijn plotselinge dood ervoor dat ze bekend werd, als de laatste vrouw die van hem hield en hem kende. Terwijl hij er in zijn leven voor koos om zijn relaties privé te houden, kon hij na zijn dood de stijging in roem en populariteit van zijn vriendin niet tegenhouden.

Vooral bekend als de laatste vrouw die Paul Walker liefheeft en verliest, hebben velen gespeculeerd over het leven dat Miss Jasmine heeft geleefd sinds de dood van de beroemde legende van de Fast and Furious-franchise. Terwijl ze heeft geprobeerd haar leven privé te houden, is ze, toen ze ervoor koos om met een legende te daten, voor altijd een vrouw geworden die gehuld is in mysterie en geruchten, en iemand waar we allemaal meer over willen weten. Dus, wie is deze vrouw precies en wat doet ze nu, bijna tien jaar nadat ze de liefde van haar leven verloor?

9 Wie is Jasmine Pilchard-Gosnell?

Jasmine Pilchard-Gosnell was weinig meer dan een niemand totdat ze Paul Walker begon te daten toen ze nog maar 16 jaar oud was en hij 33 was. Terwijl hij zijn privéleven bewaarde, en haar een mysterie tot hij stierf in 2013, werd ze snel beroemd tijdens zijn afwezigheid toen zijn privéleven werd tentoongesteld. Sinds zijn dood heeft ze zich teruggetrokken in de schaduwen en lijkt ze toch de voorkeur te geven aan een privé, eenvoudig leven.

8 De datinggeschiedenis van Paul Walker

De vrouwen die Paul Walker eerder had gedateerd, werden al snel na zijn dood tentoongesteld, omdat werd onthuld dat hij veel relaties had gehad met minderjarige meisjes. Hoewel geen van de meisjes met wie hij uitging naar voren kwam met vreselijke verhalen, hebben velen gespeculeerd dat zijn voorkeur voor jongere vrouwen voortkwam uit een dieperliggend probleem en dat hij een seksueel roofdier was. Aangezien er echter niemand naar voren is gekomen, is het nooit aan de orde geweest.

7 Roofdier of liefde?

Paul Walkers relatie met Jasmine Pilchard-Gosnell was niet uniek wat betreft zijn voorkeur voor minderjarige vrouwen. Ze hadden echter een aantal jaren samen genoten en hadden tegen de tijd van zijn dood naar verluidt een huwelijk overwogen. Men kan echter niet anders dan zich afvragen of deze ongeoorloofde relatie er een was van ware liefde of gewoon de laatste verovering van een ongeïdentificeerd seksueel roofdier. Misschien zullen de fans nooit de waarheid weten, zijn motieven sterven samen met hem tijdens dat vreselijke auto-ongeluk zoveel jaren geleden.

6 Een privérelatie

Om welke reden dan ook, goed of slecht, Paul Walker koos ervoor om al zijn relaties privé te houden - hij deed er alles aan om dit te doen. Dit sloot zijn laatste minnaar, Jasmine Pilchard-Gosnell, niet uit, die hem 7 jaar voor zijn overlijden had gedateerd, en misschien zou ze voor altijd een geheim zijn gebleven, zo niet voor zijn vroegtijdige dood door een auto-ongeluk. Hij was een van de vele beroemdheden die ervoor hebben gekozen om hun privéleven en hun professionele aanwezigheid te scheiden, met beperkte resultaten.

5 Dood van Paul Walker

Op 30 november 2013 stierf Paul Walker bij een vurig auto-ongeluk, spookachtig toevallig vanwege zijn beroemde rol in de Fast and Furious-films tot dan toe. Bij het horen van zijn dood, wordt gezegd dat zijn vriendin instortte, en het duurde vele maanden voordat ze in staat was om te herstellen. Terwijl fans en familie rouwden om het overlijden van de jonge ster, deed zij dat ook, en het is ook goed gedocumenteerd. Het was algemeen bekend dat ze tijdens dit alles contact hield met de dochter van de overleden acteur, hoewel haar positie in het leven van het jonge meisje nooit bekend of bevestigd was.

4 Jasmine Pilchard-Gosnell's reis naar het overwinnen van verdriet

Kort na het horen van zijn dood, woonde de jonge vriendin vele sessies van rouwverwerking bij om te leren omgaan met haar verlies. Er wordt gezegd dat ze tijd doorbracht met familie en vrienden van de overleden acteur, troost en steun bij hen vond, en ook haar best deed om hen te troosten tijdens hun verdriet. Veel roddelbladen droegen haar verhaal maandenlang, hoewel familie en vrienden het zo vrij vaag mogelijk leken te houden, om haar niet meer in de schijnwerpers te zetten. De genezing moet succesvol zijn gebleken, want kort daarna vond ze weer liefde.

3 Hoe Jasmine Pilchard-Gosnell Travis Turpin ontmoette

Travis Turpin kwam kort na haar verlies in het leven van Jasmine Pilchard-Gosnell, want minder dan een jaar na de dood van Paul Walker begonnen de twee te daten. Hoewel er niet veel bekend is over haar schoonheid, wordt er veel gespeculeerd en vanaf het laatste rapport lijkt het erop dat de twee inderdaad verloofd zijn. Of ze ooit in het huwelijksbootje zijn gestapt is een mysterie, aangezien ze lijkt te proberen haar leven zo privé mogelijk te houden, en er is geen recent nieuws dat iets anders suggereert.

2 Verloofd maar geen teken van trouwklokken

Hoewel er geruchten gaan over een verloving, zoals met Paul Walker, lijken Travis Turpin en Jasmine Pilchard-Gosnell nog niet in het huwelijksbootje te zijn gestapt. Er gaan geruchten over een open relatie, maar er is al enkele jaren niets bevestigd of ontkend, waardoor Paul Walker-fans ontevreden zijn en meer informatie willen. Hoe dan ook, er zijn geen updates geweest over of ze zal trouwen, en omdat ze uit de schijnwerpers blijft, zullen we het misschien nooit weten.

1 Jasmine Pilchard-Gosnell leeft weer een privéleven

Bij de beslissing of Jasmine Pilchard-Gosnell is overgestapt van Paul Walker of niet, is dat een vraag die fans misschien nooit zullen krijgen. Jasmine Pilchard-Gosnell lijkt zich terug te hebben getrokken in een privélevensstijl, waardoor al haar sociale media privé zijn en ze geen Hollywood-rollen probeert. Of ze echt verder is gegaan of niet, is een mysterie, hoewel het laatst bekende nieuws van haar zou suggereren dat ze dat heeft gedaan, omdat het voor het laatst bekend is dat ze verloofd is en / of een open relatie heeft via haar Facebook-berichten. We zullen misschien nooit te weten komen waar het leven haar heeft gebracht, omdat ze geen interesse lijkt te hebben in de spraakmakende wereld van haar verloren liefde.

Aanbevolen: