Wie is de nieuwe vriend van Charlize Theron, Gabriel Aubry?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Charlize Theron, Gabriel Aubry?
Wie is de nieuwe vriend van Charlize Theron, Gabriel Aubry?
Anonim

Na haar veelbesproken relatie met Sean Penn van 2013 tot 2015 nam Charlize Theron een soort pauze van daten. Tijdens een optreden in 2021 op The Drew Barrymore Show, zei de Mad Max-ster dat de volgende persoon met wie ze zou uitgaan speciaal zou moeten zijn. "Ik heb het gevoel dat ik op een plek in mijn leven ben waar je met veel wild moet komen", legde ze uit. "Niet het soort spel waar we aan denken. Het soort spel dat is als, 'Mijn leven is echt goed, dus je kunt maar beter dat en misschien beter brengen', want ik accepteer gewoon niets minder."

Fast-forward naar nu, het gerucht gaat dat ze een "relatie" aangaat met Gabriel Aubry - een Canadees-Amerikaans supermodel dat bekend staat om zijn eerdere relaties met Halle Berry en Kim Kardashian. Hier is alles wat je moet weten over hem en zijn relatie met Theron.

Wie is Gabriel Aubry?

Volgens zijn profiel in Us Weekly is Aubry "een zeer gewild supermodel", een van de negen broers en zussen en heeft tot zijn 18e bij vijf verschillende pleeggezinnen gewoond. Daarna verhuisde hij met zijn vader toen hij zijn doorbraak in het modellenwerk. Aubry is verschenen in vele campagnes voor grote modehuizen zoals Tommy Hilfiger, Versace, Calvin Klein, DKNY en Valentino. Hij had ook een restaurant in New York City, Cafe Fuego genaamd. "Dat maakte deel uit van mijn leven in New York", vertelde hij The Daily Front Row over zijn vroegere onderneming. "Het was een tijdje leuk, maar ik denk niet dat ik terug zal gaan naar restaurants. Dat is een moeilijke zaak."

De 1,80 meter lange hunk heeft ook een eenvoudig leven. "Op mijn vrije dagen doe ik wat elke andere man zou doen! Ik ben een papa, ik ga naar de sportschool, ik golf en ik werk in en om het huis. Het is een vrij eenvoudig leven", deelde hij, eraan toevoegend dat hij ook zijn persoonlijke leven graag buiten sociale media houdt."Ik ben een zeer privé-man en ik hou mijn leven graag zo. Twitter en Instagram zijn voor mensen die graag contact opnemen met mensen om te laten zien wat ze doen, maar ik hou mijn leven graag zo privé mogelijk Ik kan."

Gabriel Aubry en Halle Berry hadden problemen met Kim Kardashian

Voordat hij met Kris Humphries ging daten, was Kardashian een maand betrokken bij Aubry na zijn splitsing van Halle Berry - met wie hij een dochter deelt, Nahla. De Kardashians-ster werd samen met het supermodel gespot tijdens een Lakers-wedstrijd in november 2010. Naar verluidt keken ze na de wedstrijd ook naar Burlesque. Destijds vertelde een bron aan People dat Berry "overstuur" was over het idee dat Kardashian de stiefmoeder van haar dochter zou zijn. "Halle was erg overstuur. Ze was overstuur bij het idee dat zo iemand in het leven van haar dochter zou zijn", aldus de insider. "Ze wilde geen realityster in Nahla's leven. Ze was erg geïrriteerd."

Een andere bron verduidelijkte dat Berry niet uit jaloezie reageerde."Het kan Halle niet schelen met wie Gabriel uitgaat", zeiden ze tegen de outlet. "Ze wilde gewoon niet dat Nahla werd blootgesteld aan de camera's die ongetwijfeld rond een realityster staan." Een bron dicht bij Aubry onthulde ook dat Kardashian nooit in de buurt van zijn dochter is gekomen. "Gabriel wilde er zeker van zijn dat hij zes maanden met iemand uitging voordat hij ze aan zijn dochter voorstelde", vertelde de insider. "Kim of Gabriel hebben er geen seconde aan gedacht dat Nahla ooit in de buurt van camera's zou komen."

Aubry begon met Berry te daten in 2005 na een ontmoeting tijdens een Versace-fotoshoot. Ze verwelkomden Nahla in 2008 en kondigden hun splitsing twee jaar later aan zonder de reden aan de media bekend te maken. Drie jaar later sprak de Catwoman-actrice eindelijk de breuk aan. "Het is gewoon dat je je realiseert dat het niet de bedoeling is dat je met iedereen ver gaat", vertelde ze aan OK Magazine. "Het was de bedoeling dat we deze geweldige kleine persoon op de wereld zetten. En ik denk dat we daarom bij elkaar zijn gekomen. En daarom zullen we voor altijd samen zijn, alle drie."

Na hun breuk ging het voormalige paar in een strijd om voogdij en kinderbijslag. Berry werd gevraagd om Aubry $ 16.000 aan kinderbijslag te betalen. Destijds was het geschatte inkomen van de Oscarwinnaar in de afgelopen negen maanden $ 4,7 miljoen. Ondertussen verdiende het supermodel slechts $ 192. 921 van oktober 2011 tot oktober 2012.

Zijn Charlize Theron en Gabriel Aubry echt aan het daten?

Alleen in mei 2022 vertelde een bron exclusief aan People dat Theron "heeft contact met Gabriel Aubry", en dat "ze heel casual zijn en van elkaar genieten." Ze werden eerder samen gefotografeerd in 2017, maar de Atomic Blonde-ster ontkende geruchten dat ze aan het daten waren. "Ik heb hem nog nooit ontmoet", vertelde ze in juli van dat jaar aan Watch What Happens Live met Andy Cohen. "Ik ontmoette hem voor, zoals, drie seconden. Zoals, het passeren van ik was net als, 'Hallo!' omdat onze kinderen naar dezelfde school gaan." Toch merkte de bron op dat "het tegenwoordig niets ernstigs is" tussen de twee.

Aanbevolen: