Wie is de nieuwe vriend van Demi Moore, Daniel Humm?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Demi Moore, Daniel Humm?
Wie is de nieuwe vriend van Demi Moore, Daniel Humm?
Anonim

Het is een tijdje geleden dat Demi Moore publiekelijk toegaf met iemand te daten. Tot op de dag van vandaag associëren fans haar met de vader van haar drie dochters, Bruce Willis, en haar ex-man Ashton Kutcher. Maar onlangs bevestigde een bron dat de Striptease-ster een nieuwe schoonheid heeft, genaamd Daniel Humm. Hier is alles wat je moet weten over het liefdesleven van Moore.

Met wie is Demi Moore getrouwd?

Vóór Willis en Kutcher was Moore getrouwd met muzikant Freddy Moore. De actrice nam zijn naam als haar artiestennaam. Ze trouwden in 1980 toen zij nog maar 17 was en hij 19. Ze scheidden in 1985. In haar memoires Inside Out bekende de Charlie's Angels-ster dat ze hem de avond voor hun huwelijk had bedrogen."De avond voordat we gingen trouwen, belde ik in plaats van aan mijn geloften te werken een man die ik op een filmset had ontmoet. Ik sloop weg van mijn eigen vrijgezellenfeest en ging naar zijn appartement", schreef ze.

"Waarom deed ik dat? Waarom ben ik niet naar de man gegaan met wie ik de rest van mijn leven zou doorbrengen om mijn twijfels te uiten?" zij ging door. "Omdat ik het feit niet onder ogen kon zien dat ik ging trouwen om mezelf af te leiden van het rouwen om de dood van mijn vader. Omdat ik voelde dat er geen ruimte was om te twijfelen aan wat ik al in gang had gezet. Ik kon er niet uit komen het huwelijk, maar ik zou het kunnen saboteren." In 1987, een jaar nadat ze haar verloving met Emilio Estevez had afgezegd, trouwde Moore met Willis.

Ze delen drie dochters: Rumer, 33, Scout, 30 en Tallulah, 28. Het paar kondigde hun splitsing aan in 1998 en begon hun echtscheidingsprocedure in 2000. Drie jaar later begon de actrice met Kutcher te daten. Ze trouwden in 2005. Ze kondigden hun scheiding aan in 2011 en rondden hun scheiding twee jaar later af. Ondanks de schandalige onthullingen van de actrice over hun relatie, werkte ze onlangs samen met zijn vrouw, Mila Kunis, voor een Super Bowl-commercial.

Wie is de huidige vriend van Demi Moore, Daniel Humm?

In maart 2022 bevestigde Us Weekly dat Moore momenteel met Humm aan het daten is nadat ze samen op Paris Fashion Week waren gezien. "Demi ontmoette Daniel via wederzijdse vrienden en het klikte meteen", zegt een bron. "Hij is erg charmant, houdt van de fijnere dingen in het leven en is extreem gecultiveerd, plus ze delen hetzelfde duivelse gevoel voor humor en gevoel voor avontuur." Humm is een Zwitserse chef-kok en restaurateur. Hij verdiende zijn eerste Michelin-ster op 24-jarige leeftijd. Nu bezit hij meerdere restaurants in New York City, waaronder Eleven Madison, dat in 2017 nummer één was in de 50 beste restaurants ter wereld.

"Ik kwam 13 jaar geleden naar de VS zonder Engels te spreken, met twee koffers en een handvol dollars op zak. Ondertussen heb ik alles bereikt wat ik ooit had kunnen wensen als kok," zei Humm van zijn bescheiden begin tijdens een gesprek met New Food City."Het was en blijft echter enorm veel werk. Je moet dus voorzichtig zijn met wat je wenst. Ik heb geleerd dat het niet makkelijker wordt naarmate je meer bereikt. Eigenlijk is het meer het tegenovergestelde. Als jonge chef-kok, Ik dacht dat zodra ik de drie sterren had verdiend, alles automatisch zou werken."

In 2018 openden Humm en zijn zakenpartner NoMad Los Angeles, hun eerste restaurant buiten NYC. Een jaar later, nadat hij afscheid had genomen van zijn oude medewerker, opende de chef Davies en Brook. Het was zijn eerste restaurant buiten de VS. Het bevindt zich in het historische Claridge's in Londen. Hij is ook de eigenaar van de Make It Nice-groep, de auteur van vier kookboeken en mede-oprichter van de in New York gevestigde non-profitorganisatie Rethink Food - een organisatie die streeft naar het promoten van "een rechtvaardiger duurzaam voedselsysteem".

Wat heeft Demi Moore gezegd over de gezondheidsproblemen van Bruce Willis?

Onlangs vertelde Moore over de diagnose afasie van Willis. Volgens John Hopkins is het "een taalstoornis die wordt veroorzaakt door schade in een specifiek gebied van de hersenen dat de taaluitdrukking en het taalbegrip regelt", waardoor "een persoon niet in staat is om effectief met anderen te communiceren." De actrice ging naar Instagram om de toestand van haar ex-man te bespreken. "Aan de geweldige supporters van Bruce, als familie wilden we delen dat onze geliefde Bruce enkele gezondheidsproblemen heeft gehad en onlangs is gediagnosticeerd met afasie, wat zijn cognitieve vaardigheden beïnvloedt", schreef ze.

"Als gevolg hiervan en met veel aandacht stapt Bruce weg van de carrière die zoveel voor hem heeft betekend", vervolgde ze. Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we zijn je zo dankbaar voor je voortdurende liefde, medeleven en steun. We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans binnenhalen omdat we weten hoeveel hij voor jou betekent, net als jij voor hem."

Aanbevolen: