Wie is de nieuwe vriend van Crystal Hefner, Ryan Blake Malaty?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Crystal Hefner, Ryan Blake Malaty?
Wie is de nieuwe vriend van Crystal Hefner, Ryan Blake Malaty?
Anonim

De cast van Girls Next Door heeft een lange weg afgelegd sinds hun "traumatische" dagen in het Playboy-huis. De weduwe van Hugh Hefner, Crystal Hefner, heeft zelfs "alles nep" van haar lichaam verwijderd. Na het verdriet en de kritiek van het publiek na de dood van Hef in 2017, heeft de voormalige Playmate uiteindelijk ook liefde gevonden - een relatie met Nathan Levi van juli 2020 tot mei 2021.

Hun breuk was echter zwaar voor de voormalige realityster die werd gediagnosticeerd met een hartaandoening nadat ze hun splitsing hadden bevestigd. Een paar maanden later begon ze te daten met haar huidige vriend Ryan Malaty. Hier is alles wat je moet weten over hem en hun relatie.

Hoe was de relatie tussen Crystal Hefner en Nathan Levi?

De twee werden voor het eerst gelinkt in juli 2020 toen ze kussend werden gespot in het Casa de Mita-resort in Mexico. Kort daarna maakte Hefner de relatie Instagram-officieel. Ze plaatste een foto van hen samen met het bijschrift: "Je voelt je als thuis." Het stel hield zich onopvallend, maar postte vaak lieve berichten naar elkaar. In augustus 2020 gingen ze op reis naar Punta Mita, Mexico om de verjaardag van Levi te vieren. "Gefeliciteerd met mijn favoriete persoon", schreef Hefner bij hun foto. "Blij dat we samen weg konden voor jullie speciale dag."

De ruimteschipingenieur schreef zelfs een langer bijschrift over de gelegenheid. "Soms kan ons leven in een oogwenk veranderen… Als ze dat doen, is het echt belangrijk om te stoppen en alles in je op te nemen, de spreekwoordelijke rozen te ruiken," zei hij. "Als je geluk hebt, geeft het leven je soms echte rozen! Als dat zo is, is niets te vergelijken. Bij jou zijn is een van de beste veranderingen in mijn leven geweest en de rozen zijn nog nooit zo echt geweest! Bedankt dat je de start van mijn 32e levensjaar beter hebt gemaakt dan ik had durven dromen @crystalhefner."

De relatie leek een tijdje stabiel. Maar in mei 2021 kondigde Hefner haar diagnose aan met een zeldzame hartritmestoornis genaamd Long QT-syndroom na een stille splitsing van Levi. "Ik omring mezelf de laatste tijd met mensen van wie ik hou en probeer het rustig aan te doen. Ik genees van dingen in mijn leven en groei als persoon", schreef ze op Instagram. "Bovenop de gezondheidsgerelateerde dingen waar ik nog steeds van genees, werd onlangs de diagnose gesteld dat ik een zeldzame hartritmestoornis heb, het 'long qt'-syndroom. Ik heb het geluk gehad om mensen op sociale media te vinden die het ook hebben en zij hebben me enorm geholpen."

Wie is de nieuwe man van Crystal Hefner, Ryan Malaty?

Malaty is een 32-jarige acteur uit New York. Je hebt hem vast wel eens gezien in de Netflix-film Reality High en de serie My Dead Ex. Hij speelde ook in Youthful Daze naast Selling Sunset-ster Chrishell Stause, maar staat vooral bekend om zijn optreden in de MTV-realityshow Are You the One? Hij heeft ook een hostingstint gehad op NASA TV voor AfterBuzz en heeft een modellencontract getekend met Wilhelmina Modeling Agency. Maar hij is niet zomaar een typische acteur.

Malaty heeft ook een reeks kinderboeken geschreven met zijn jongere broer Brandon. "Ik ben opgegroeid met het helpen van mijn moeder met het runnen van een kinderdagverblijf en had grote interesse in het opleiden van kinderen, zodat ze zich sterker en geliefd konden voelen", schreef hij eerder op Instagram. Volgens zijn LinkedIn-pagina is hij ook een in L. A. gevestigde marketeer die sinds 2009 zijn eigen bedrijf heeft.

Het heet Else Marketing - "Oorspronkelijk een marketingbedrijf in een universiteitsstad. We hebben programma's gemaakt zoals de Campus Comp Card en de College Town Map die marketingoplossingen bieden voor lokale bedrijven in de buurt van universiteitscampussen", zegt de bedrijf bio. Malaty's vele optredens hebben hem naar verluidt een nettowaarde van $ 2 miljoen opgeleverd.

Hoe is de relatie tussen Crystal Hefner en Ryan Malaty?

De twee werden voor het eerst gelinkt in juli 2021 nadat Hefner een reeks foto's deelde met Malaty in Mexico. "Ryan is een goede vriend en ze leren elkaar beter kennen", zei een bron aanvankelijk. De twee hebben veel paarfoto's op Instagram gedeeld, maar geen van beide heeft belangrijke details over de relatie onthuld. Hefner staat erom bekend haar liefdesleven privé te houden. Zelfs na haar huwelijk met de oprichter van Playboy, kozen ze ervoor om tot aan zijn dood uit de schijnwerpers te blijven.

"Ik maakte meer dan tien jaar deel uit van de wereld van Hugh Hefner", zei de weduwe. "Tegen de tijd dat ik wegging, was het een derde van mijn leven geweest. "Ik was bij hem door wilde tijden, rustige tijden en alle tijden daartussen tot de dag dat hij stierf." Ze voegde eraan toe dat de dood een moeilijk onderwerp voor haar is, evenals het bespreken van haar leven in het landhuis. Het is precies waarom ze haar privéleven privé houdt.

"Die dag was erg zwaar", zei ze over het overlijden van Hef. "Ik heb veel mensen verloren in mijn leven, en de dood is een moeilijk onderwerp voor mij." Ik heb ervoor gekozen om in de loop der jaren meer privé te zijn omdat ik van binnen introvert ben en terwijl het landhuis in sommige opzichten een toevluchtsoord was, op andere manieren, werd ik uitgebuit als nooit tevoren. Ik heb getwijfeld om mijn verhaal te vertellen omdat het ingewikkeld en tegenstrijdig is."

Aanbevolen: