Wie is de nieuwe vriend van Miley Cyrus, Maxx Morando?

Inhoudsopgave:

Wie is de nieuwe vriend van Miley Cyrus, Maxx Morando?
Wie is de nieuwe vriend van Miley Cyrus, Maxx Morando?
Anonim

Nog niet zo lang geleden, Miley Cyrus simplificeerde Pete Davidson. Nu is ze naar verluidt aan het daten met muzikant Maxx Morando. Het is alweer een tijdje geleden dat Cyrus met iemand in verband werd gebracht na haar scheiding van Liam Hemsworth en haar 'rebound'-relatie met Cody Simpson. Dus met de Wrecking Ball-zangeres die het "ingehouden" houdt met haar nieuwe schoonheid, beginnen fans zich af te vragen wat er echt aan de hand is. Nou, we hebben wat antwoorden.

Wie is Maxx Morando?

Morando zit momenteel in een band genaamd Liily. Hij was ook de drummer van de Regrettes van 2015 tot 2018. Maar onlangs begon de Californische autochtoon zich in de mode te wagen. In september 2021 werkte hij samen met designer Shane Kastl aan een outfit voor Cyrus. "Deze look is een unieke samenwerking tussen twee van mijn favoriete opkomende artiesten, Maxx Morando en Shane Kastl," zei de Hannah Montana-ster.

"Hun samenwerking is het perfecte voorbeeld van hoe duurzaamheid de volgende modefase wordt", vervolgde Cyrus. "En het bewijst dat alles opnieuw kan worden uitgevonden, en dat resoneert diep met mij." Ook de 23-jarige drummer houdt zich onopvallend. Hij post nauwelijks op Instagram, waardoor fans geen idee hebben van zijn interesses, afgezien van muziek. Maar mocht je het je afvragen, Morando is naar verluidt $ 1,5 miljoen waard. Dat is nog een flinke hap. Vergelijk het gewoon niet met het forse vermogen van $ 160 miljoen van Cyrus.

Ze zit tenslotte al in het bedrijf sinds ze een kind was. Ze verdiende $ 15.000 per aflevering op Hannah Montana, lanceerde haar solo-muziekcarrière op 15-jarige leeftijd, verdiende $ 13 miljoen per seizoen op The Voice, haalde $ 62 miljoen op met haar Bangerz Tour en speelde in enkele kaskrakers. Laat ons niet eens beginnen over haar inkomsten op sociale media, waar ze $ 2 miljoen per advertentiepost in rekening brengt.

Wanneer begonnen Miley Cyrus en Maxx Morando te daten?

Fans geloven dat Cyrus naar Morando zou kunnen verwijzen toen ze haar nieuwe single You debuteerde tijdens haar oudejaarsfeest. De tekst luidde: "Ik heb wat bagage / Laten we wat schade aanrichten / Ik ben niet gemaakt voor geen paard en wagen / Je weet dat ik woest ben / Je kijkt er voorbij / Ik wil die late nacht zoete magie / Dat voor altijd blijvend liefde / Maar alleen als het met jou is." De twee werden voor het eerst samen gespot op de Gucci Love Parade in november 2021. Op oudejaarsavond werden ze gezien terwijl ze elkaar kusten en elkaars hand vasthielden.

"Ze is gelukkig aan het daten met Maxx. Het is officieel tussen hen", vertelde een bron aan E! Nieuws dat eraan toevoegde dat de twee een band hebben over hun liefde voor muziek. "Ze zijn zowel artistiek als creatief, dus ze hechten zich meer dan muzikant te zijn." Een andere insider bevestigde de waarneming op oudejaarsavond en zei dat Morando ook contact had met Davidson."Hij was backstage met Miley en Pete tijdens de repetities op oudejaarsavond en maakte opnames en had het naar zijn zin met hen", aldus de tweede bron. "Ze waren allemaal supervriendelijk met elkaar en leken een geweldige avond te hebben."

Inside Miley Cyrus en Maxx Morando's relatie

Het nieuwe stel houdt hun relatie geheim. Geen van beiden heeft de romance bevestigd of ontkend, ondanks hun openbare optredens en paparazzi-foto's van hen samen. Het is waarschijnlijk te wijten aan de eerdere problemen van Cyrus met veel gepubliceerde uiteenvallen. "Een jaar geleden, bijna tot op deze exacte datum, probeerden de media mijn verhaal voor mij te vertellen en mijn verhaal te controleren, en dat accepteer ik gewoon niet", zei ze over haar scheiding van Hemsworth in vergelijking met haar breuk met Simpson op die tijd.

"Dus vandaag kwam naar buiten dat mijn vriend en ik uit elkaar zijn", vervolgde ze. "Het werd bevestigd door een 'betrouwbare bron', hoewel niemand betrouwbaar is in een relatie, behalve de twee individuen die eraan deelnemen." The Party in the U. S. A. hitmaker haat het hoe de media zich bemoeit met haar persoonlijke zaken, die ze zelf nog steeds probeert uit te zoeken. "Net als iedereen op deze leeftijd, beslissen we gewoon wie we willen zijn met ons leven, wat we willen doen met ons leven,' zei ze over haar scheiding van Simpson. 'Dus maak er geen dramaverhaal van als we volgende week rondhangen of pizza halen. We zijn al 10 jaar vrienden en we blijven vrienden."

Cyrus lijkt echter een paar spionnen in haar omgeving te hebben. Een bron vertelde Us Weekly in maart 2022 dat de twee tegenwoordig "dingen aan het onderzoeken zijn". "Het is een nieuwe relatie. Ze leren elkaar momenteel nog kennen", zeiden ze. "Ze hebben plezier en brengen veel tijd samen door. Ze zijn dingen aan het verkennen en zien waar het naartoe gaat." De insider voegde eraan toe dat de tortelduifjes "zeer compatibel met elkaar zijn."

Aanbevolen: