De meest hartverwarmende momenten uit 'Celebrity IOU

Inhoudsopgave:

De meest hartverwarmende momenten uit 'Celebrity IOU
De meest hartverwarmende momenten uit 'Celebrity IOU
Anonim

Iedereen heeft iemand in zijn leven die hen heeft geholpen op manieren die nooit echt kunnen worden terugbetaald, maar als er een kans komt om het goed te maken, dan is dat wat men probeert te doen. In de HGTV-serie Celebrity IOU drukken A-listers van Hollywood hun dankbaarheid uit in de vorm van geweldige verbeteringen aan het huis met Jonathan en Drew Scott, ook wel bekend als de "Property Brothers".

De serie heeft nu 4 seizoenen doorgemaakt en het publiek wacht op nieuws of ze al dan niet een 5e seizoen zullen uitbrengen. Het is een geweldige tijd om terug te gaan en te kijken naar enkele van de meest hartverwarmende en lieve momenten die ze tot nu toe hebben gehad, waarvan er veel zijn geweest. Elke aflevering bevat de rich and famous, zoals Howie Mandel en Zooey Deschanel, die iets teruggeven aan de mensen die ze dankbaar zijn dat ze in hun leven hebben. Er is zelden een droog oog, omdat levens veranderen en banden worden verdiept bij de onthulling van hun nieuwe, betere woon- en werkruimtes.

9 Halle Berry houdt van haar leraar

Hoewel de aflevering nog moet worden uitgezonden, hebben de Scott-tweeling al gezegd dat er enkele emotioneel mooie momenten waren met Halle Berry. Tijdens het inrichten van het huis van haar lerares in de vijfde klas in Ohio, waren er veel prachtige momenten met de doorgewinterde actrice. Ze jongleerde met een filmproject en vloog ook regelmatig naar de werkzone in Cleveland om op de hoogte te blijven van de renovaties. Fans kunnen het allemaal zelf zien wanneer haar aflevering wordt uitgezonden.

8 Snoop Dogg verrast Commish

In een recente aflevering verrast Snoop Dogg zijn goede vriend "Commish", de commissaris van de Snoop Youth Football League die heeft geholpen de levens van kinderen in de gemeenschap te veranderen. Ze hebben de vrijstaande garage van Commish omgetoverd tot een prachtig kantoor dat ook kan worden gebruikt als vergaderruimte voor de competitie. Zowel Snoop Dogg als Commish werden emotioneel en de hele aflevering was gezond en warm, met veel geweldige momenten tussen Snoop en de tweeling.

7 Tiffany Haddish en haar Selena

Selena, de zus-achtige vriendin van Tiffany Haddish, krijgt een grote verrassing wanneer de broers opdagen om haar gedateerde huis een adembenemende update te geven - de keuken, de gastenbadkamer en de woonkamer renoveren. De ster, die zegt dat Selena haar door de jaren heen zoveel heeft geholpen, "verdient het beste", en was meer dan blij om haar handen vuil te maken om dat mogelijk te maken. Van het nemen van een voorhamer tot kasten tot het helpen betegelen van de vloer, ze heeft veel liefde en hard werk gestoken om het huis van haar beste vriend het allerbeste te maken.

6 Brad Pitts vriend

Brad Pitt
Brad Pitt

Brad Pitt kent zijn vriend Jean al meer dan 30 jaar en zij is al die tijd zijn visagiste. Het was tijd om iets terug te doen en hij wilde helpen haar vrijstaande garage om te bouwen tot een sterwaardig make-upstation, gastenverblijf en opslagruimte voor haar benodigdheden. De gebroeders Scott hebben het gehaald en gaven haar de perfecte plek om te werken en te ontspannen, iets wat ze de komende jaren zal koesteren. Het was de perfecte manier om de serie te beginnen, en het was een ontroerende eerste aflevering voor alle betrokkenen.

5 LeAnn Rimes beta alt Roger terug voor het redden van haar leven

LeAnn Rimes kon geen hogere lof zingen voor haar vriend Roger, die volgens haar meer dan eens haar leven heeft gered met zijn liefde en steun. Ze besloot hem zijn droomkeuken en eethoek te geven: de droom van een chef-kok voor binnen en buiten, waar hij feesten kan houden voor familie en vrienden en zijn culinaire vaardigheden met hen allemaal deelt. Het was een mooi en spectaculair cadeau, en er waren verschillende emotioneel zoete momenten tijdens de show.

4 Justin Hartley's Payback

Toen Justin Hartley besloot dat hij iets speciaals wilde doen voor zijn maatje Mat en zijn gezin, wist hij precies wie hij moest bellen! De broers hielpen om de verouderde en vervallen achtertuin om te toveren tot een familieparadijs, met een gerenoveerd zwembad, tal van eetgelegenheden en hostingopties, en een kleine putting green om hun golfvaardigheden te oefenen. De vernieuwde look en feel van de tuin verbaasde het hele gezin en leidde tot een ontroerend en hartverwarmend moment tussen de twee vrienden.

3 Michael Bublé vervult de laatste wens van grootvader

Als je grootvader je vraagt om voor zijn verzorger te zorgen, respecteer je die laatste wens op de best mogelijke manier, en dat is precies wat Michael Bublé deed. Met de hulp van de Scott-tweeling renoveerde hij het oude huis van zijn grootouders en veranderde het in de perfecte woonruimte voor Minette en haar familie. Op veel momenten van tranen waren fans aan het huilen vanaf hun bank, en de absolute vreugde op het gezicht van de familie was het wachten meer dan waard.

2 Kevin Hart Bedankt baas

Ron "Boss" Everline is de persoonlijke trainer die vriend werd van Kevin Hart en die hem hielp weer te lopen na een vreselijk auto-ongeluk in 2019. De noodoperatie aan de rug gaf hem de mogelijkheid, maar het was Boss die maakte de mogelijkheid werkelijkheid, en Kevin vergat het nooit. Met de hulp van Drew en Jonathan konden ze het achterhuis van Boss omtoveren tot een werk- en speelparadijs, met een kleine kapperszaak ingebouwd, als eerbetoon aan hoe de twee elkaar voor het eerst ontmoetten.

1 Josh Groban renoveert ruimte voor bandlid

Mark toert al jaren met Josh Groban en in al die tijd is er weinig gedaan om zijn opnamestudio in de garage te updaten. Josh en de tweeling gaven hem niet alleen een geweldige werkruimte met nieuwe apparatuur, maar ze gingen nog een stap verder en renoveerden ook de achtertuin. Het levensveranderende verschil dat het maakte voor Mark en zijn familie werd gevoeld door het publiek thuis, en het was een echt ontroerende manier om iets terug te geven.

Aanbevolen: