20 meest ongemakkelijke momenten uit MTV-shows

Inhoudsopgave:

20 meest ongemakkelijke momenten uit MTV-shows
20 meest ongemakkelijke momenten uit MTV-shows
Anonim

Toen MTV voor het eerst de ether bereikte, maakte het zijn sporen door muziekvideo's uit te zenden voor het plezier van zijn trouwe kijkers. In de loop van de tijd heeft het netwerk echter zijn oorspronkelijke formaat achter zich gelaten om originele shows uit te zenden, van wie velen ook grote fans hebben. Dat gezegd hebbende, MTV onderscheidt zich nog steeds op veel manieren, omdat het netwerk bereid is risico's te nemen die andere kanalen vaak niet doen.

Of je nu van MTV houdt vanwege zijn drama's en komedies of de vele 'reality'-shows van het netwerk, het feit blijft dat veel van de inhoud ervan soms behoorlijk gewaagd kan zijn. In feite waren verschillende scènes uit MTV-series om de een of andere reden moeilijk om naar te kijken. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst met de 20 meest ongemakkelijke momenten uit MTV-shows te gaan.

20 Ozzy Osbourne's totale verwarring

Als een van de peetvaders van Heavy Metal en een echte rock-'n-roll-legende, hebben veel mensen jarenlang Ozzy Osbourne op een voetstuk gezet. Daarom was het zo ongemakkelijk om hem tijdens een aflevering van The Osbournes helemaal in de war te zien over hoe hij een rinkelende telefoon moet opnemen of een afstandsbediening moet bedienen.

19 Taylor Swift is geschokt door Shell

Tijdens het laatste seizoen van Punk'd tot nu toe koos Justin Beiber ervoor om zijn medezingende superster Taylor Swift in de maling te nemen. Overtuigd dat ze betrokken is bij het aansteken van een vuurwerk dat landde op een jacht waar mensen gingen trouwen, ontstond er chaos toen de bootlichten in vuur en vlam stonden. Het is moeilijk om er geschokt uit te zien en alsof ze elk moment kan gaan huilen, Taylor zo overstuur zien lijken.

18 Snooki en Deena 'verdrinken' de Sammi-pop

Als je dacht dat Jersey Shore Family Vacation anders zou zijn omdat het leek alsof de cast van de show volwassen was geworden, bleek de vervolgreeks net zo belachelijk. Tijdens een scène uit de show kozen Snooki en Deena er bijvoorbeeld voor om een pop te schoppen en te verdrinken die was gemaakt om op Sammi te lijken, wat hard was aangezien hun voormalige tegenspeler een belangrijk onderdeel van hun leven was.

17 Aanstaande bruidegom wordt gek

Tijdens een aflevering van MTV's True Life uit 2002, beschrijft de show een jong stel tijdens de aanloop naar hun bruiloft en op hun speciale dag. Dit leidde ertoe dat ze filmden dat de aanstaande bruidegom het kwijtraakte wanneer de limousinechauffeur hem een uur te laat kwam ophalen. Hoewel zijn woede over de situatie logisch is, was het echt extreem om te dreigen de chauffeur te "jagen" als "vee", zodat hij ze kon "ingewanden".

16 Ozzy Mixing Things Up

Eerder in deze lijst keken we naar een moment uit The Osbournes waarin Ozzy zich helemaal niet als een rockster gedroeg. Hoewel dat teleurstellend was, was de keer dat hij zijn voet bezeerde en vervolgens perfect naar zijn beeld speelde, nog erger. Ozzy kreeg medicijnen en kreeg te horen dat ze ze niet met alcohol moesten mengen, maar dat deed Ozzy tijdens één scène en leek er toen helemaal uit te zijn.

15 Het uit elkaar gaan van Maci en Kyle

Van alle Teen Mom-sterren zou kunnen worden gesteld dat Maci degene was die fans het liefste geluk in haar leven wilden zien vinden. Als zodanig was het geweldig om te zien hoe ze betrokken raakte bij Kyle, want hij leek echt een geweldige kerel. Helaas vielen de hoge verwachtingen van fans voor het paar uit elkaar nadat Kyle Maci had bedrogen, wat de scène waarin ze uit elkaar gingen hartverscheurend maakte.

14 Noachs bekentenis

Gezien het feit dat Noah van Scream dacht dat zijn leven spoedig zou eindigen, is het volkomen logisch dat hij ervoor koos om Audrey te vertellen over zijn gevoelens voor haar. De kijkers schaamden zich echter zo voor hem toen Audrey zei: "Ik hou van je, Noah -- gewoon niet zo" dat ze het gevoel hadden dat ze zelf dood wilden gaan.

13 Matt Cappotelli wordt in elkaar geslagen

Ook al is het niet helemaal juist om worstelen als nep te noemen, aangezien veel van de bewegingen pijn doen, worden de mensen die in het bedrijf werken verondersteld alles te doen om hun tegenstanders in de ring te beschermen. Desondanks werd de uiteindelijke winnaar van het seizoen Matt Cappotelli tijdens een aflevering van MTV's Tough Enough III in de ring in elkaar geslagen door WWE-veteraan Hardcore Holly. Cappotelli werd zelfs herhaaldelijk geslagen en geschopt in zijn gezicht, nek, borst en ribben, waardoor hij veel echte verwondingen opliep.

12 Madonna focust op zichzelf

Na het overlijden van zanglegende Aretha Franklin rouwden muziekfans over de hele wereld om het overlijden van iemand wiens stem de wereld heeft veranderd. Echter, te oordelen naar Madonna's toespraak die zogenaamd over Franklin ging tijdens de MTV VMA's van 2018, vond ze dat iedereen zich moest concentreren op hoe het overlijden van Aretha haar beïnvloedde.

11 Leah v alt flauw

In de loop der jaren hebben de dames van Teen Mom zeker een groot deel van de problemen aangepakt, waarvan sommige zorgwekkender waren dan andere. Het was bijvoorbeeld eng dat Leah een verslavingsprobleem kreeg en midden in een gesprek met haar broer flauwviel terwijl ze haar nichtje vasthield.

10 Zelfverdediging

Tijdens de run van MTV's Jackass deden de sterren van de show een aantal dingen die hen fysiek pijn deden en die voor de gemiddelde persoon ongelooflijk gênant zouden zijn. Desondanks was het meest ongemakkelijke moment van de show de keer dat Johnny Knoxville zichzelf verblufte met 120.000 volt en dat iemand hem met rode peperspray in zijn ogen sloeg.

9 Heidi Montag onthult haar nieuwe look

Hoe het publiek zich ook voelde toen Heidi Montag een extreem dramatische make-over onderging, op dat moment leek het alsof ze blij was met het resultaat en dat was het enige dat ertoe had moeten doen. Toch was het kijken naar Heidi die al het werk uitlegde dat ze had gedaan, wat haar moeder diep van streek maakte, die toegaf dat ze hield van de manier waarop haar dochter eruitzag, wat pijnlijk was om te zien.

8 Scott realiseert zich dat hij Kira heeft gekust

Zoals vrijwel elk tienerdrama in de televisiegeschiedenis, bevatte Teen Wolf een paar personages in Scott en Kira die begonnen als vrienden om een stel te worden. Hun eerste kus was echter verre van opwindend toen Scott er op een dag op school per ongeluk een op Kira plantte en toen hij in de klas ging zitten en het besefte, was de blik op zijn gezicht ineenkrimpend.

7 Zach Braff slaat een kind in elkaar

Voor een beruchte aflevering van MTV's Punk'd werd Zach Braff misleid door te denken dat een kind zijn dure auto had gespoten. Het is begrijpelijk dat Braff hierdoor boos werd, maar het verraste veel mensen toen hij een van de kindacteurs achtervolgde die pas twaalf jaar oud was en hem meerdere keren sloeg. Tijdens de aflevering monteerden ze de acteur die het kind sloeg, maar wetende wat er gebeurde toen Braff de jongere buiten beeld achtervolgde, maakt het allemaal moeilijk om naar te kijken.

6 Mysterieus krijgt tragisch nieuws

Gedurende de hele serie Making the Band van MTV hadden de zangers die aan de serie wilden deelnemen, het heel moeilijk om met elkaar overweg te kunnen. Toen de artiest die bekend stond als Mysterious echter hoorde dat het lichaam van haar vermiste zus in stukken was gevonden, verzamelde iedereen zich om haar heen. Het moment was nog zo tragisch dat de tijdelijke eenheid het er niet makkelijker op maakte.

5 Michael Jackson en Lisa Marie Presley Kiss

Toen Michael Jackson begin jaren '90 verwikkeld was in controverse, was het heel veilig om te zeggen dat hij het onderwerp van de beschuldigingen tegen hem wilde veranderen. Schijnbaar om die reden draafde hij Lisa Marie Presley uit met wie hij onlangs was getrouwd om hem te kussen tijdens de MTV VMA's van 1994. Helaas, voor de kijkers van dat moment, voelde hun kus volledig geënsceneerd en het leek alsof geen van beide echtgenoten echt wilde omhelzen voor de wereld.

4 Kanye West onderbreekt Taylor Swift

Ja, natuurlijk realiseren we ons dat we geen nieuwe wegen inslaan door te stellen dat Kanye West die Taylor Swift onderbrak op de VMA's voor iedereen super ongemakkelijk was. Dat gezegd hebbende, kunnen we dit moment op geen enkele manier van deze lijst laten, vooral gezien het feit dat Beyoncé er op dat moment net zo ongemakkelijk uitzag als we haar ooit hebben gezien.

3 Guy denkt dat hij met Katy Perry aan het daten is

Tijdens een aflevering uit 2016 van de MTV-serie Catfish lijkt een man uit Tennessee, genaamd Spencer, ervan overtuigd te zijn dat hij al zes jaar online met Katy Perry praat. Hij zou zelfs een kwart van zijn spaargeld hebben uitgegeven om een smaragdgroene ring te laten maken zodat hij die aan de zanger kon geven. Natuurlijk heeft hij nooit contact gehad met Perry en we moeten zeggen dat we het moeilijk kunnen geloven dat hij ooit dacht dat dat echt het geval was. Hoe dan ook, hem te zien praten over de zangeres alsof ze zijn vriendin was, was ineenkrimpend.

2 Snooki wordt geslagen

Hoewel sommige mensen het zich nu misschien niet meer herinneren, toen Jersey Shore debuteerde, was het een totale sensatie. Een van de belangrijkste redenen waarom dat het geval was, is dat de show aan het publiek werd verkocht met een unieke commercial met beelden van een man die Snooki in het gezicht sloeg. Ondanks dat feit is het elke keer dat die clip wordt uitgezonden, nog steeds extreem moeilijk om te zien hoe een jonge vrouw uit het niets wordt geslagen.

1 De vader van DJ David Palmer

Absoluut, niet je gemiddelde datingshow, MTV's Ouderlijk toezicht bevatte de moeder en vader van een alleenstaande jongere die hun perspectiefdatum koos uit een groep van drie vrijers. Tijdens een bijzonder griezelig moment uit de show testte de vader van DJ David Palmer, die duidelijk van middelbare leeftijd was, drie jonge vrouwen door ze iets te laten voorlezen met hun meest sexy stem.

Referenties: Stereogum, CinemaBlend, BestLifeOnline, RollingStone, InStyle

Aanbevolen: