9 Hartverwarmende momenten uit Bromance van Joe Keery en Charlie Heaton

Inhoudsopgave:

9 Hartverwarmende momenten uit Bromance van Joe Keery en Charlie Heaton
9 Hartverwarmende momenten uit Bromance van Joe Keery en Charlie Heaton
Anonim

Toen Stranger Things in 2016 voor het eerst in première ging, duurde het niet lang voordat de serie en de cast online explodeerden. Van de unieke kijk op het verhaal op het scherm tot de ongelooflijk getalenteerde cast, fans werden er in een mum van tijd verliefd op. In de loop der jaren hebben de castleden van de show sterke vriendschappen gevonden die zijn gevormd vanaf hun tijd samen op de set. Hoewel velen zich richten op duo's als Millie Bobby Brown en Noah Schnapp of Winona Ryder en David Harbour, is een ondergewaardeerd duo dat altijd presteert Joe Keery en Charlie Heaton. Hoewel ze op het scherm romantische rivalen kunnen zijn voor Nancy's hart, zouden deze twee in het echte leven niet dichterbij kunnen zijn.

9 Just Boys Being Boys

Er is iets aan het vaste leven dat het publiek gewoon niet volledig kan begrijpen. Uren in trailers, op sets en make-up en haar laten doen kan betekenen dat casts van elkaar houden of elkaar haten. Joe Keery en Charlie Heaton lijken voor het eerste te gaan en vormen een koppel om elkaar in de vroege ochtenden op de set te irriteren. Hoewel er niet veel te doen is tijdens het wachten, lijken deze twee het leuk te vinden om gewoon even hallo te zeggen.

8 Djo heeft nog een fan

Niets dwingt zo de waarheid als een leugendetectortest die zorgvuldig wordt gecontroleerd. Vooral als de vragen komen van co-ster en romantische partner Natalie Dyer. Heaton werd grondig ondervraagd over zijn drum- en muziekleven, inclusief de vraag of hij denkt dat hij een betere muzikant is dan Joe Keery. Heaton zei meteen dat hij dat niet was en zei verder: "Ik denk dat hij echt getalenteerd is. Hij is een geweldige muzikant." Het lijkt erop dat Keery's band Djo nog een fan heeft om aan de lijst toe te voegen.

7 Charlie Heaton moet het haar waarderen

Natalia Dyer hield zich niet in toen ze haar vriend Charlie ondervroeg tijdens de Vanity Fair leugendetectortest. Ze deed alles wat ze kon, van vragen naar jeugdherinneringen tot verlangens en dromen. Eén droom in het bijzonder had betrekking op de iconische look van Joe Keery. Dyer schoof een foto naar voren en vroeg Charlie Heaton of hij haar zou willen zoals de persoon op de foto en zonder aarzeling antwoordde hij: "Ik hoef niet eens te kijken", en zei verder dat Joe "het beste haar heeft".. Hij heeft geweldig haar. Wie wil er nou niet zo'n haar?”

6 Keery worstelde op set

Niets vermaakt fans zo veel als het horen over de capriolen achter de schermen van hun favoriete shows. Daarom was Joe Keery zo'n hit toen hij zich tot GQ wendde om zijn grootste Stranger Things-momenten te analyseren. Een van Steve's grootste karakterbogen was natuurlijk zijn ontwikkeling van pestkop tot babysitter. Keery geeft in de inzinking toe dat hij "een beetje moeite had om gemeen tegen Charlie te zijn omdat hij zoveel van Charlie houdt en hij zo'n goede vriend is." Het is veilig om te zeggen dat er die dag serieus geacteerd moest worden.

5 Heaton Is Team Steve All The Way

Team Steve vs Team Jonathon is met elk seizoen gegroeid als fans van Stranger Things voor welk personage Nancy zou moeten eindigen. Aanvankelijk leek de gunst te wijzen in de richting van Jonathon als de winnende romantische interesse, maar nu begint Steve terug te keren naar Steve als een mogelijkheid voor het eindspel. Wie kan hen natuurlijk kwalijk nemen, na te hebben gekeken naar de karakterontwikkeling van Steve en het haar van Joe Keery? Zelfs Charlie Heaton is het daarmee eens en kondigde tijdens de NTA Television Awards aan dat hij "eigenlijk meer team Steve" is. Wie kan het hem echt kwalijk nemen?

4 Joe Third-Wheeled The Shot

Na het drama en de gruwelen van het eerste seizoen waarin het duo Jonathon en Nancy is samengebracht, lijkt Steve door mensen van zijn eigen leeftijd aan de kant te zijn geschoven en naar de achtergrond te zijn geduwd met betrekking tot romantiek. Natuurlijk weerhoudt dit Joe Keery er nooit van om op te stappen om voor de grap het publiek als derde te laten rijden - vooral op foto's. Zelfs op Instagram in een liefdevolle foto van Charlie Heaton die poseert met een posterbord, werpt Joe Keery zichzelf op de achtergrond om relevant te blijven in het leven van Charlie Heaton.

3 Het is eigenlijk Stonathon

In de begindagen van Stranger Things, toen de cast voor het eerst populair werd, kwam het grote debat onder fans neer op de klassieke liefdesdriehoek of Steve, Jonathon en Nancy. Terwijl Steve en Nancy begonnen als het canon-paar, dook Jonathon tegen het einde van seizoen één op, wat leidde tot teams die zich vormden voor Team Stancy vs. Team Jancy. Natuurlijk kon Charlie Heaton het niet helpen toen hij op Instagram plaatste dat het antwoord eigenlijk geen van beide was. Het team waar hij vanaf dag één naar streefde, was Team Stonathon.

2 Niet zoiets als teveel liefde

Stranger Things maakte furore sinds de eerste uitzending en kort daarna begonnen de sterren op de rode lopers te kruipen. Joe Keery en Charlie Heaton, die samen met Natalia Dyer verschenen, kwamen allemaal samen om de pers te verslaan op de Golden Globes afterparty. Het trio poseerde als nooit tevoren, inclusief een iconisch shot waarin Heaton Joe Keery vastpakte en een dikke kus op zijn wang plantte. Keery's lach wordt alleen overtroffen door de grijns van Natalia Dyer die achter de twee te zien is. Dit trio lijkt veel liefde voor elkaar te hebben.

1 Een andere kijk op de liefdesdriehoek

Er is misschien geen ander moment in de bromance van Joe Keery en Charlie Heaton dan dat van hun tijd op de afterparty van de Golden Globes 2017. De cast van Stranger Things was allemaal te zien op InStyle's lift Instagram, met verschillende beroemdheden die werden gevangen in het moment dat de liftdeuren opengaan. Terwijl andere castleden dansen en plezier hadden, kwamen Keery en Heaton onhandig binnen met Natalia Dyer tussen hen in, alleen voor de jongens om ogen te maken en elkaar te kussen, waardoor Dyer alleen achterbleef. Tot zover Team Jonathon of Team Steve - deze jongens zijn helemaal Stonathon.

Aanbevolen: