Casey Affleck verdedigt vermiste Ben & J.Lo's uitbundige bruiloft

Inhoudsopgave:

Casey Affleck verdedigt vermiste Ben & J.Lo's uitbundige bruiloft
Casey Affleck verdedigt vermiste Ben & J.Lo's uitbundige bruiloft
Anonim

Een maand nadat ze in het huwelijksbootje stapten in Las Vegas, vierden Ben Affleck en Jennifer Lopez hun verbintenis met een uitbundige bruiloft in Georgia, samen met vrienden en familie. Een belangrijke persoon die echter ontbrak bij het evenement was Bens broer, Casey.

De bruiloft vond plaats op zondag 20 augustus op het terrein van Ben's 87 hectare in Savannah, Georgia. Maar op de ochtend van werd Casey gespot in Los Angeles en stopte bij Starbucks.

Paparazzi vroeg de Manchester by the Sea-ster waarom hij niet in Georgië was om het huwelijk van zijn broer te vieren. Casey gaf een vaag antwoord en zei: "Ik heb andere dingen."

Casey houdt vol dat hij blij is voor Ben & J. Lo

Casey's onwil om een reden te geven waarom hij het huwelijk oversloeg, veroorzaakte onmiddellijk online speculatie, met vragen over de vraag of hij Ben's relatie met Jen niet goedkeurde en/of dat er een voortdurende vete was.

Nu heeft de acteur gereageerd op de controverse in een Instagram-post waarin hij duidelijk maakt dat hij blij is voor het pasgetrouwde stel. Casey deelde een oude foto van zichzelf met Ben en Jen op Instagram en schreef een bijschrift waarin hij het paar feliciteerde: “Goede dingen zijn het wachten waard. Hier zijn wendingen, een nieuw begin en het vinden van nieuwe reservoirs van oude liefde.”

“Welkom bij de familie. Maak je klaar voor een echte disfunctie!” hij voegde toe. “Grapje. Ik maak een grapje."

Casey's ouderlijke verplichtingen kregen prioriteit boven de bruiloft

Hoewel Casey geen specifieke reden gaf waarom hij de bruiloft miste, zeggen bronnen dat zijn familie prioriteit had. Een bron vertelde PEOPLE dat hij "helaas [het heeft gemist] vanwege familie-, ouderlijke verplichtingen thuis." Casey deelt twee tienerkinderen – Indiana, 18 en Atticus, 14 – met zijn ex-vrouw Summer Phoenix.

Casey's vriendin, Caylee Cowan, 24, gaf ook inzicht in wat hij aan het doen was op het moment van de bruiloft toen ze commentaar gaf onder zijn post om Ben en Jen te feliciteren.

Jen en Ben's bruiloft laat nog lang op zich wachten. Het stel begon voor het eerst te daten in 2002 nadat ze elkaar hadden ontmoet tijdens het filmen van Gigli. Ze verloofden zich het volgende jaar, maar riepen hun huwelijk slechts enkele dagen voor de ceremonie af. Ze gingen officieel uit elkaar in 2004.

Het paar heeft hun relatie vorig jaar echter nieuw leven ingeblazen en verloofde zich in april. Ze verspilden geen tijd door binnen een paar maanden in het huwelijksbootje te stappen. De minister van Ben en J. Lo zweert dat hun liefde echt is, dus misschien hebben ze hun nog lang en gelukkig gevonden.

Aanbevolen: