Waarom William Shatner weigert handtekeningen te zetten op openbare plaatsen

Inhoudsopgave:

Waarom William Shatner weigert handtekeningen te zetten op openbare plaatsen
Waarom William Shatner weigert handtekeningen te zetten op openbare plaatsen
Anonim

Als je ooit het geluk hebt William Shatner persoonlijk te zien als je op pad bent, doe jezelf dan een plezier. Vraag hem niet om een selfie. De Star Trek-acteur poseert niet voor foto's of ondertekent geen handtekeningen buiten een conventie.

William Shatner was niet ontroerd door boze fans op Twitter

William Shatner op spreekbeurt
William Shatner op spreekbeurt

De 91-jarige acteur bleef op Twitter volharden terwijl hij heen en weer ging met volgers over waarom hij weigert handtekeningen te ondertekenen wanneer opgewonden fans hem benaderen. Een van Shatners 2,5 miljoen volgers twitterde hem: "Je moet wel een heel prettig persoon zijn om om een handtekening te vragen. Mensen, vraag hem er niet om. Er wordt waarschijnlijk tegen je geschreeuwd."

Shatner antwoordde: "Wat als je het me niet vraagt? De meesten die me volgen, weten dat ik geen handtekeningen in het openbaar geef." Een ander twitterde Shatner sarcastisch: "Ja, God verhoede dat een fan op de een of andere manier genoeg om je geeft om een handtekening te willen. Hoe durven ze!"

De Golden Globe-winnende acteur, die Captain James T. Kirk speelde in Star Trek, was niet ontroerd door de tweet en antwoordde: "Dat vind je niet leuk … volg me niet." Andere volgers probeerden uit te leggen dat het vragen om een handtekening "het hoogste compliment" was en een "eenvoudig dank je wel".

William Shatner legde uit dat er voor alles een tijd en plaats is

De voormalige Boston Legal-acteur probeerde uit te leggen dat zijn standpunt meestal te wijten was aan het feit dat hij met iets anders bezig was. "Het is nauwelijks 'simpel'", reageerde de ster die vier keer getrouwd is geweest."Als ik met familie op pad ben of op een vliegtuig wacht en ik doe het voor één; er vormt zich meteen lijn 50. Dus als ik nee zeg tegen1 of21, is het hetzelfde - ik ben een eikel. Dus om tijd te besparen is het antwoord nee. Er is een tijd en plaats voor alles en conventies zijn die plaats."

Een gebruiker beschuldigde de acteur ervan "openlijk onbeleefd" te zijn tegen zijn fans en herinnerde hem eraan: "We betalen je misschien niet, maar we hebben je dat voetstuk gegeven." Shatner vertelde de boze tweeter dat "acteurs worden betaald als ze hun werk doen (d.w.z. de show/serie filmen)", eraan toevoegend dat "de meeste tv wordt gedekt door reclamedollars". Hij gebruikte de Jiddische uitdrukking voor niets en antwoordde: "Je geeft me bupki's, mijn liefste."

De acteur merkte op dat hij niet zijn best doet om gemeen te zijn tegen handtekeningenzoekers door hun verzoeken af te wijzen.

Hij zei: "Ik zeg nee. Ik schreeuw niet. Ik schreeuw niet. Ik trek geen gekke gezichten. Ik zeg gewoon nee. Ik verstuur elk jaar duizenden handtekeningen, maar dat gebeurt niet' Het maakt niet uit, want degenen die mijn privétijd onderbreken, denken van wel."

William Shatner heeft onthuld dat hij wordt benaderd voor handtekeningen in het toilet

Shatner zette zijn voet op de grond en beschimpte handtekeningenzoekers die hem in het openbaar benaderden.

"Ik word verondersteld te geven om mensen die achter me sluipen om iemand een foto te laten maken, die mijn privé-tijden onderbreken terwijl ik geniet van mijn kleinkinderen, die me lastig vallen in toiletten en die zelfs mijn bellen met mijn vrouw op de luchthaven om een foto of handtekening aan te vragen?" vroeg hij.

"Elke keer als ik in het openbaar ben, doe ik iets - naar een vergadering gaan, mijn kleinkinderen naar het park brengen, eten, naar een vergadering of een evenement reizen, enz… Ik waardeer mijn persoonlijke tijd boven alles. Daarom ga ik naar conventies en kom ik hier - om mezelf toegankelijk te maken"

Een van zijn volgelingen stelde anderen voor dat als ze een handtekening wilden, ze Shatner een aan zichzelf geadresseerde, gefrankeerde envelop moesten sturen met daarin wat ze hem wilden laten ondertekenen. Maar de acteur was tegen het idee.

"Ik krijg elk jaar meer dan 100.000 verzoeken om handtekeningen", zei hij. "Ik geef prioriteit aan 501c3 en geregistreerde goede doelen en ik laat nog steeds veel liefdadigheidsverzoeken onbeantwoord, dus de kans is klein. Ik teken constant handtekeningen voor goede doelen en andere organisaties. vijftig wat leidt tot honderden waar ik geen tijd voor heb."

Aanbevolen: