Amber hoorde petitie om haar te laten ontslaan uit 'Aquaman 2' meer dan 4 miljoen handtekeningen

Inhoudsopgave:

Amber hoorde petitie om haar te laten ontslaan uit 'Aquaman 2' meer dan 4 miljoen handtekeningen
Amber hoorde petitie om haar te laten ontslaan uit 'Aquaman 2' meer dan 4 miljoen handtekeningen
Anonim

Johnny Depp-fans komen steeds dichter bij hun doel om Amber Heard uit Aquaman 2 te laten verwijderen.

JusticeForJohnny-fans stellen een doel voor 4.500.000 handtekeningen

Amber Heard Petitie Change. Org 4 miljoen handtekeningen Jason Momoa Aquaman 2
Amber Heard Petitie Change. Org 4 miljoen handtekeningen Jason Momoa Aquaman 2

A Change.org-petitie werd eind 2020 gecreëerd door Jeanne Larson. Het kwam naar aanleiding van het nieuws dat Johnny Depp, 58, door DC Warner Bros werd gevraagd om af te treden uit zijn rol van Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-franchise. In de petitie wordt beweerd dat de 36-jarige Heard "door Johnny Depp is ontmaskerd als een huiselijk geweld" tijdens hun aanhoudende proces van miljoenen dollars. Op zaterdagochtend had de petitie 4.071.102 handtekeningen bereikt, met een doel van 4.500.000 handtekeningen.

Amber Heard beweerde dat ze make-up gebruikte om mishandelingsverwondingen te dekken

Aan het einde van een nieuwe week van grafische getuigenissen in de zaak Amber Heard versus Johnny Depp, halen veel speurders op sociale media Heards bewijs uit elkaar. Heard beschreef dat ze zware cosmetica moest gebruiken om haar verwondingen te verdoezelen die Johnny Depp had toegebracht tijdens haar optreden in de chatshow van James Corden.

Maar JusticeForJohnny-fans vonden meerdere keren dat Heard een gezicht vol make-up droeg. De suggestie is dat dit een stijlkeuze is, geen dekmantel voor een aanval. Ze zijn nu begonnen met de hashtag AmberIsALiar en AmberIsAPsychopath.

Amber Heard beweerde dat Johnny Depp haar probeerde te vermoorden

In december 2015 beweerde Heard dat ze dacht dat ze "dood ging" toen Depp naar verluidt een kopstoot zou geven en haar probeerde te verstikken met een kussen. De volgende avond beweerde Heard dat ze in The Late Late Show verscheen om haar film The Danish Girl te promoten, en haar snijwonden en blauwe plekken moest verbergen.

Amber Heard deelt een foto van het misbruik dat ze heeft ondergaan
Amber Heard deelt een foto van het misbruik dat ze heeft ondergaan

Heard vertelde de rechtbank in Virginia dat haar make-upteam rond de wonden moest werken en "superzware, rode matte lippenstift" moest aanbrengen om haar bebloede lip te verbergen. Heard beweerde ook dat Hollywood-zwaargewicht Depp haar bij het haar naar een naburig appartement had gesleurd en stukken over de vloer liet liggen. Hij zou toen bovenop haar zijn geklommen met haar gezicht in een kussen en haar herhaaldelijk geslagen.

Amber Heard klaagt Johnny Depp aan voor $ 100 miljoen

The Rum Diary-actrice beweerde dat Depp haar tijdens een emotionele getuigenis seksueel heeft misbruikt met een fles sterke drank. Het verdedigingsteam van Depp bestempelde de getuigenis van Heard als de 'uitvoering van haar leven'. De vermeende aanval vond plaats in maart 2015 in Australië in hun huurhuis waar hij woonde tijdens het filmen van Pirates of the Caribbean 5. Dit is hetzelfde incident waarbij Depp's vinger werd afgehakt. Hij beweerde dat Heard een fles sterke drank had gegooid die hem doorsneed. Heard getuigde dat ze er niet getuige van was dat Depps vingertop werd afgesneden.

amber hoorde johnny depp rum dagboek
amber hoorde johnny depp rum dagboek

Depp, 58, klaagt Heard, 36, aan voor $ 50 miljoen over een opiniestuk uit 2018 dat ze schreef over huiselijk geweld voor The Washington Post. Heard noemde Depp niet publiekelijk in het artikel, maar velen merkten dat ze het had over de Hollywood-megastar. Heard counter klaagde Depp aan voor $ 100 miljoen, bewerend dat hij zijn invloed gebruikte om te proberen haar te ontslaan van haar rol in de Aquaman-films en als woordvoerder van L'Oréal.

Aanbevolen: