Dwayne Johnson onthult een regel uit het 'Black Adam'-script

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson onthult een regel uit het 'Black Adam'-script
Dwayne Johnson onthult een regel uit het 'Black Adam'-script
Anonim

Hij is zonder twijfel de hardst werkende man in Hollywood. Naast acteren heeft Dwayne Johnson nog zoveel andere projecten in de maak, van de XFL tot Teremana tot zijn nieuwe energiedrank ZOA.

Op dit moment ligt zijn grootste focus echter op Black Adam, aangezien de opnamedatum dichterbij komt. Niet alleen raakt hij in vorm voor het optreden, hij heeft onlangs ook het script in ontvangst genomen. Zoals hij op zijn IG live onthulde, is de rol er een die heel lang op zich laat wachten, het is een project dat al meer dan een decennium in de maak is, Warner Brothers, New Line Cinema, DC - ze zijn zo ongelooflijk ondersteunend door de jaren heen … In 2008 begonnen we hierover te praten, dus het heeft van ons allemaal als partners geduld gevraagd en ik ben een heel andere man en een acteur dan ik 10 jaar geleden was. Zelfs toen, tien jaar geleden, wilde ik gewoon wachten tot de timing goed voelde en het voelt alsof ik nu, met de man die ik ben geworden, in staat zal zijn om een klein beetje van mijn eigen levenslessen en filosofieën mee te nemen en veranker ze in het DNA van dit personage.”

DJ gaf ook een voorproefje van waar het personage over gaat: "Als je Black Adam iets aandoet, en als je zijn familie iets aandoet als je zijn familie kwaad doet, of je zijn mensen kwaad doet, dan stuurt hij je niet naar de gevangenis. Hij gaat je doormidden scheuren. Letterlijk. Bang! Hij gaat je doormidden scheuren, het is een beetje donker, maar nogmaals, dat is de kern van de Black Adam."

Onlangs op IG gaf DJ ons niet alleen een kijkje in het script, maar hij gaf ons ook een cruciale karakterbeschrijving van Black Adam.

Ik ben de man in het zwart

DJ liet zijn fans het gepersonaliseerde script zien, samen met een cruciaal citaat met betrekking tot zijn personage;

Nou, ik zou graag elke dag een regenboog dragen.

En vertel de wereld dat alles in orde is.

Maar ik zal proberen een beetje duisternis op mijn rug te dragen.

Tot de dingen helderder zijn…

Ik ben de man in het zwart."

Spannende tijden voor DC-fans, aangezien de film in de zeer nabije toekomst zal worden opgenomen. We kijken nu al uit naar de release!

Bronnen - IG & The Culture Nerd

Aanbevolen: