Spider-Man': Tom Holland zegt dat Jamie Foxx de grappigste regel in de MCU heeft

Inhoudsopgave:

Spider-Man': Tom Holland zegt dat Jamie Foxx de grappigste regel in de MCU heeft
Spider-Man': Tom Holland zegt dat Jamie Foxx de grappigste regel in de MCU heeft
Anonim

Spider-Man is geëvolueerd naar het multiversum en Tom Holland is geëvolueerd tot een behoorlijk geheime bewaarder. De 25-jarige acteur die de MCU-films keer op keer heeft verwend, werd gevraagd om de aanstaande conclusie van zijn trilogie, Spider-Man: No Way Home, te plagen zonder iets weg te geven. te veel.

In een interview met Acess Hollywood deelde de acteur dat zijn co-ster Jamie Foxx, die Electro speelt in de film, de grappigste regel heeft in het hele Marvel Cinematic Universe.

Jamie Foxx heeft een hilarische scène in de film

Er is lang gedebatteerd welke one-liner in de MCU de grappigste van allemaal is. Van Tony Stark's (Robert Downey Jr's) "Maak een zet, Reindeer Games!" naar Hulk's "Puny God", zijn er verschillende scènes die kunnen worden geclassificeerd als de grappigste regel van de MCU.

Tom Holland gelooft dat een scène met Jamie Foxx in Spider-Man: No Way Home de grappigste is in het filmische universum van de studio.

"Een van mijn favoriete aspecten van de film zonder iets weg te geven, is dat Jamie Foxx misschien wel de grappigste regel in de hele MCU heeft", deelde de acteur in een interview met Access Hollywood.

Zonder spoilers te onthullen, heeft Holland zojuist uitgelegd dat de acteur de hoofdrol speelt in een buitengewoon vermakelijke reeks. "Hij heeft deze ene scène, waar het is - eerlijk gezegd, het is zo grappig", zei Holland.

"Maar dan is er nog die andere scène …" onderbrak Zendaya, en de drie acteurs barstten in lachen uit en zeiden dat ze geen andere details konden onthullen.

Voorheen vertelde Holland dat hij een van de "coolste scènes ooit" had gefilmd met de personages van Peter Parker, Marisa Tomei's tante May en Jon Favreau's Happy Hogan, evenals een mysterieus vierde personage. Het ziet vier mensen aan een tafel zitten en een gesprek voeren over hoe het was om een superheld te zijn. Tom deelde geen andere details, maar hij herinnerde zich zijn reactie terwijl hij naar de scène keek en zei: "Laatst keken we naar de scène, mijn broer en ik, en onze kaken lagen op de grond."

Fans hebben het vierde personage van de scène geïnterpreteerd, ofwel Tobey Maguire of Andrew Garfield, die allebei naar verluidt een deel van de film zijn.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op 16 december in het VK en een dag later in de VS.

Aanbevolen: