10 manieren waarop Kim Kardashian Pete Davidson veranderde

Inhoudsopgave:

10 manieren waarop Kim Kardashian Pete Davidson veranderde
10 manieren waarop Kim Kardashian Pete Davidson veranderde
Anonim

Pete Davidson is geen onbekende in openbare relaties. De King of Staten Island is gelinkt aan Underworld-actrice Kate Beckinsale, Bridgerton breakout-ster Phoebe Dynevor en muzieksuperster Ariana Grande (met wie hij kort verloofd was), en heeft een zeer druk liefdesleven gehad in Hollywood.

Maar zijn romance met reality-tv-ster en SKIMS-oprichter Kim Kardashian zag niemand aankomen. Het stel deelde hun eerste kus tijdens een SNL-segment in oktober 2021, waar ze de rollen van Jasmine en Aladdin speelden.

Nu, verschillende pda's en liefdesbelijdende tatoeages later, lijkt Pete's romance met Kim Kardashian een aanzienlijke impact te hebben op zijn persoonlijke en professionele leven, en fans zijn blij om te zien hoe het zich allemaal ontvouwt.

10 Pete maakt zijn debuut in populaire realityshow The Kardashians op Hulu

Toen The Kardashians in april in première ging op Hulu, kregen kijkers de bevestiging dat Kim en Pete een item waren, terwijl hij de tv-ster vergezelde naar de première van de show. Hoewel de discussies over Pete het eerste seizoen van de show bereikten, waar Kim gutste over haar nieuwe romance, was de King of Staten Island opvallend afwezig. Dit lijkt te veranderen, aangezien hij het komende seizoen veel zal verschijnen, waarvan de trailer zojuist is uitgekomen. Kijkers krijgen een close-up van hun romance, aangezien seizoen 2 in september 2022 in première gaat.

9 Pete overweegt nu zijn toekomst en wordt vader

De acteur is zeer uitgesproken over de dood van zijn vader en zijn strijd tegen depressie, wat tot bezorgdheid heeft geleid over zijn toekomst en levensduur. Dus toen de acteur onlangs in een interview met Kevin Hart sprak over vader willen worden, en werd onthuld dat de acteur nu aandacht besteedt aan zijn toekomst en carrièreadvies inwint bij de moeder van zijn vriendin, Kris Jenner, werden fans enthousiast voor hem. Zijn nu positieve levendigheid en opzettelijke benadering van gezond leven is wat fans aan Kim te danken hebben.

8 Pete verlaat SNL na 8 seizoenen

Pete Davidson werd niet alleen beroemd als komiek en acteur, maar kreeg ook aandacht als castlid op Saturday Night Live. Pete belandde een plek op SNL zonder zelfs maar naar de show te kijken in 2014, en is sindsdien een vaste klant. Als jongste castlid van SNL vertrekt de acteur en komiek na 8 seizoenen. Hoewel er speculaties zijn geweest dat Kim de reden voor zijn vertrek zou zijn, zal Pete hopelijk gedijen in zijn toekomstige inspanningen.

7 Pete lijkt een groter publiek te trekken

Kim is niet terughoudend geweest als het gaat om het plaatsen van zwoele poses en knuffels met haar nieuwe boe-geroep op haar sociale media-account met meer dan 300 miljoen volgers. Van exotische uitjes tot dinerdates en shirtloze shots, een ding dat Kim zeker doet, is pronken met haar troeven … en ook met haar man. De realityster plaatste onlangs verschillende foto's die zich nestelden in shirtloze en volledig getatoeëerde Pete met een emoji met een knipoog. Ze lijken allebei van elkaars gezelschap te genieten, en Pete krijgt steeds meer vaart in de publieke scene.

6 Pete is uitgegroeid tot een zorgzame familieman met wie Kim een toekomst ziet

De moeder van vier heeft niet nagelaten haar man publiekelijk te prijzen. Nadat ze in november 2021 zijn gekoppeld, is hun verbinding alleen maar verdiept. Kim heeft Pete aan haar kinderen voorgesteld, ze brengen samen quality time door, en Pete is gespot met een getatoeëerde initiaal van "KNSCP", vermoedelijk de initialen van Kim en haar kinderen. In een interview met Good Morning America sprak Kim over heel gelukkig, tevreden en vredig zijn. Ze vertelde ook dat ze zich op haar gemak voelde bij het achterlaten van haar kinderen bij Pete.

5 Kim helpt bij het rehabiliteren van Pete's publieke persona

Pete is beroemd geworden, niet alleen vanwege zijn romance met Hollywood-vrouwen, maar ook omringd door meerdere controverses. Van het verlies van zijn vader op zeer jonge leeftijd tot het vechten tegen een depressie, waar hij zich tot komedie wendde als een vorm van ontsnapping, en het vechten tegen een levensveranderende ziekte, Pete heeft geen glamoureus leven geleid. Hij was onderhevig aan meerdere controverses, van een grap die hij maakte om zwarte vrouwen te stereotyperen in zijn eerste Breakfast Club-interview in 2015, dat tot publieke reacties leidde, tot het ontvangen van doodsbedreigingen en vervolgens belanden in een afkickkliniek. Het daten met Kim geeft Pete een nieuwe publieke kijk zonder controverse, ondanks dat hij wordt meegesleurd door Kim's ex Kanye West.

4 Fans zoeken nu naar Pete met zijn kleine en attente gebaren naar Kim

Kim heeft inzicht gegeven in hoe attent Pete is in haar show, en de fans zijn er dol op. In de laatste aflevering van Keeping up with the Kardashians op E sprak Kim over het willen van kleine dingen in haar liefdesleven en kleinere ervaringen. Dus toen The Kardashians in première ging op Hulu, en ze haar zussen vertelde hoe attent en attent Pete was, konden fans het niet helpen, maar steunden voor het paar. Dit is een stap in de goede richting voor de acteur en hij krijgt alle positieve en oprechte aandacht en genegenheid die hij nodig heeft.

3 Kim introduceert Pete in een hele nieuwe formele wereld

Kim, die zich uitsprak over de hervorming van de gevangenis en onverbiddelijk advocaat werd, heeft Pete een hele nieuwe wereld laten kennismaken. Het paar woonde het Witte Huis Correspondent's Association Dinner in 2022 bij, waar hij een samengestelde en gereserveerde blik aantrok. Deze formele gebeurtenis was onmiskenbaar nieuw terrein voor Pete en voor kijkers die hem in een onbekend licht zagen. Deze verrassende verschuiving en nieuwe modestijl lijkt echter niet snel te eindigen.

2 Pete is onderdeel geworden van de Kardashian-familie

De Kardashians zijn dol op familie en hebben elkaars rug. Ze zijn ook groot in het ondersteunen van de partners van hun broer of zus. Dus toen Pete in de familie werd geïntroduceerd, hielden ze van hem. Over de acceptatie van Pete door de familie, onthulde een bron van US Weekly: "Iedereen in Kim's familie is absoluut dol op Pete en houdt van Pete for Kim. Hij past zo goed bij hun leven en bij hun gezin."

1 Het stel bespreekt samenwonen

Na slechts acht maanden te hebben gedate en nu een groot deel van Kims gezinsleven te vormen, zijn er verschillende berichten dat Kim en Pete al van plan zijn om samen te gaan wonen. Kim heeft keer op keer verklaard dat ze een relatiepersoon is. Dus, aangezien het paar al hun vrije tijd met elkaar doorbrengt, zou dit geen verrassing moeten zijn als ze hun relatie verder brengen. Ze worden sterker en laten hun drukke carrières en bedrijven hun hete romance niet in de weg staan.

Aanbevolen: