Hoeveel kreeg Tristan Thompson betaald voor de Kardashians?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kreeg Tristan Thompson betaald voor de Kardashians?
Hoeveel kreeg Tristan Thompson betaald voor de Kardashians?
Anonim

Fans van zowel Tristan Thompson als Khloé Kardashian zijn zich terdege bewust van de verstrengelde geschiedenis die het onwaarschijnlijke paar deelt. Thompson, die al heel lang Cleveland Cavaliers speelt, ontmoette Khloé in september 2016 en het paar nam vrij snel contact met elkaar op. Het paar werd regelmatig samen gespot en woonde zelfs een paar spraakmakende evenementen bij. De zaken leken meer dan een jaar rooskleurig te zijn, aangezien Khloé zelfs sprak over het mogelijk stichten van een gezin met de NBA-ster. In februari 2018 werd de relatie echter verstoord toen de geruchten voor het eerst naar buiten kwamen over Tristan Thompson die Khloé Kardashian bedroog.

Dit bracht een lange periode voort waarin het paar naar verluidt meerdere keren weer bij elkaar was gekomen. Echter, na Thompson's bekentenis dat hij een kind verwekte met Maralee Nichols terwijl hij een relatie had met Khloé, lijkt het paar voorgoed uit elkaar te zijn gegaan. De lange geschiedenis van het paar is ook besproken op Keeping Up With The Kardashians. Khloé reageerde in een recente aflevering van de show samen met haar zussen Kim, Kourtney en Kylie op het vaderschapsschandaal. De NBA-ster zelf is in meerdere afleveringen van Keeping Up With The Kardashians verschenen, dus fans vragen zich natuurlijk af hoeveel zijn salaris optelt.

Hoeveel verdient Tristan Thompson met basketballen?

Aangezien de NBA de rijkste en beroemdste basketbalcompetitie ter wereld is, krijgen spelers alleen al via hun contracten een verbijsterend bedrag betaald. Maar Tristan Thompson zal een jaar lang slechts $1 miljoen verdienen dankzij zijn deal in 2022 met Chicago Bulls.

Hij tekende in 2014 een vijfjarig contract van $ 82 miljoen met Cleveland Cavaliers en werd gedurende zijn hele carrière gesponsord door meerdere grote merken. Deze omvatten Beats by Dre, Compex, Moet & Chandon (Nectar Imperial Rose), Mountain Dew en Nike. De speler is ook zeer actief op sociale media en het is bekend dat hij tussen $ 6.000 en $ 10.000 per bericht verdient. Het vermogen van Thompson vanaf 2022 wordt geschat op ongeveer $ 45 miljoen. Van de NBA-ster is bekend dat hij een luxe levensstijl leidt en naar verluidt is hij eigenaar van een herenhuis in zijn geboorteplaats Brampton, Ontario.

Tristan verschijnt in sommige afleveringen van de Kardashians

Gezien de lange geschiedenis van de NBA-speler bij Khloé Kardashian, is het niet verwonderlijk dat hij in meerdere afleveringen is verschenen. De dochter True van het stel werd geboren in april 2018 en dat is nog een reden waarom Tristan vanaf het begin regelmatig in de show wordt genoemd. De relatie van het ex-koppel en de meervoudige vreemdgaanschandalen zijn ook besproken in eerdere seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.

In feite beweerde Khloé in de laatste aflevering van seizoen 13 van Keeping Up With The Kardashians dat Tristan meerdere kinderen bij haar wilde hebben:

“Tristan en ik hebben het zeker over het stichten van een gezin. Hij wil zo'n 5 of 6 kinderen bij me hebben, en dat is heerlijk… Nu ik weet dat ik geen anticonceptie slik, is het eng. Dat is echt een grote stap.”

Natuurlijk ging het niet zoals gepland en de beschuldigingen van bedrog leidden ertoe dat het paar uit elkaar ging. Toch suggereren de algemene verschijningen en het aantal keren dat er over Tristan Thompson is gesproken dat de NBA-speler door de show zou zijn betaald.

Hoeveel werd Tristan Thompson betaald voor het verschijnen op de Kardashians?

Khloé, de jongste van de Kardashian-zussen, heeft naar schatting een vermogen van $ 60 miljoen. Van de vijf zussen is alleen Kylie Jenner geen fulltime castlid van Keeping Up With The Kardashians. Toch wordt gemeld dat de vijf zussen elk seizoen hetzelfde bedrag verdienen, naar schatting tussen $ 7,5 miljoen en $ 8,3 miljoen. Hulu betaalde de familie $ 100 miljoen voor twee seizoenen en elk van de zussen heeft naar schatting ongeveer $ 16 verdiend.6 miljoen voor de 40 afleveringen.

Bovendien, toen de show op E! stond, kregen de Kardashians-Jenners $ 150 miljoen betaald voor de laatste vijf seizoenen, wat neerkomt op ongeveer $ 25 miljoen per zus. Hoewel er weinig tot geen informatie is over het bedrag dat Tristan Thompson door de show werd betaald, zijn de salarissen van de castleden op zijn zachtst gezegd buitengewoon lucratief.

En natuurlijk vermoeden sommige fans dat Tristan's motivatie om contact te maken met Khloé meer was dan alleen reality-tv-salarissen. Het is duidelijk dat de loonstrookjes leuk zijn, ongeacht het niveau van bekendheid van de persoon in de show, maar hij heeft veel bekendheid gekregen in de jaren sinds hij met een Karashian is uitgegaan.

Aanbevolen: