8 Redenen waarom Leonardo DiCaprio misschien wel de beroemdste beroemdheid is

Inhoudsopgave:

8 Redenen waarom Leonardo DiCaprio misschien wel de beroemdste beroemdheid is
8 Redenen waarom Leonardo DiCaprio misschien wel de beroemdste beroemdheid is
Anonim

Leonardo DiCaprio is beroemd om veel dingen in zijn lange carrière in Hollywood. Hij is een van de weinige beroemdheden die actief en fel aandringt op milieukwesties. In feite is zijn hele persoonlijke Instagram gewijd aan informatieve afbeeldingen en berichten die zijn fans helpen informeren over de toestand van klimaatverandering en het milieu. Hij zet zijn geld waar zijn mond ook is, want hij investeert vaak in groene initiatieven.

Naast zijn activisme, lijdt niemand twijfel dat hij een fenomenale acteur is. Hij speelde in tijdloze films als Titanic en The Great Gatsby, en zijn rollen daarin zijn echt onvergetelijk. Met nog veel meer rollen op zijn naam heeft hij geleerd om ook zijn eigen persoonlijkheid te laten doorschemeren. Dit heeft bijgedragen aan veel herkenbare momenten die vervolgens zijn veranderd in memes. Blijf scrollen om erachter te komen waarom Leonardo DiCaprio gemakkelijk een van de beroemdste beroemdheden ooit is.

8 Gaga-fobie

Is Leonardo DiCaprio bang voor Lady Gaga? Of is het eenvoudiger dan dat. Is hij gewoon bang voor vrouwen die geschikt zijn voor hem tot nu toe? Als Lady Gaga langs hem loopt, lijkt hij een beetje afgeschrikt, zelfs walgelijk. Waarom? Iedereen weet dat Lady Gaga excentriek is, en ze is een zeer krachtige vrouw, maar waarom deze reactie. Niemand weet het zeker, maar het draagt er zeker toe bij dat DiCaprio een van de beroemdste beroemdheden ooit is.

7 Paparazzi vermijden

Leonardo DiCaprio heeft laten zien dat hij niets minder is dan een kameleon wanneer hij de paparazzi probeert te ontwijken. Hij moet getraind hebben met bekwame ninja's of zoiets om ze zo goed te kunnen ontwijken. Hij droeg gezichtsmaskers lang voordat COVID toesloeg. Hij heeft standaard en een aantal niet-traditionele manieren gebruikt om zijn identiteit te verbergen. Als hij op deze momenten wordt betrapt door de paparazzi, is dat een geweldige meme.

6 Hij heeft een grappige manier om wanhoop te tonen

Het lijdt geen twijfel dat Leonardo DiCaprio een van de beste acteurs van de eeuw is. Dit komt niet alleen omdat hij een meester is in zijn vak, maar ook vanwege zijn grappige momenten. Zoals je kunt zien, weet Leonardo DiCaprio wanhoop weer te geven op een manier die bijna humoristisch is uit zijn context. Het maakt hem heel herkenbaar tijdens dit meme-moment.

5 Elke Oscar, net buiten bereik

Het is onmogelijk te ontkennen dat Leonardo DiCaprio ongeëvenaarde vaardigheden op de set heeft. Zijn acteerkunsten worden al tientallen jaren gevierd. Het meme-moment hier is volgens Esquire echter dat hij voor zoveel van zijn films het 'bruidsmeisje en nooit de bruid' is geweest bij de Oscars. Hoewel hij vaak genomineerd is, heeft hij niet vaak gewonnen. Het meest memorabele deel van dit alles is dat hij degene is die zichzelf het meest voor de gek hield! Er is zelfs een twitteraccount dat zijn Oscar-winnende status bijhield. Dus toen hij uiteindelijk won in 2016, veranderde de meme van context, maar was hij nog steeds aanwezig.

4 Hij is de koning van wijzende vingers

Wie had gedacht dat Leonardo DiCaprio een vingerpunt zou gebruiken als een van zijn handtekeningen in zijn films? Het memorabele deel is dat hij echt toegewijd is als hij met zijn vinger naar iemand wijst. Zijn hele lichaam spant zich alsof hij probeert hen de wijzende kracht te laten voelen. Het is echt grappig, en het laat je echt zien hoe hij een van de beroemdste beroemdheden in Hollywood is.

3 Hij beeldt snobisme perfect af

Leonardo DiCaprio staat bekend om zijn bereik in zijn acteercarrière. Hij kan elke rol spelen in elk filmgenre. Met dit bereik zit er veel bereik in zijn uitdrukkingen. In Django Unchained trok Leonardo DiCaprio een gezicht dat een van zijn meest memorabele momenten creëerde. Het is snobistisch en ronduit hilarisch. Het laat zijn werkelijke zelf door het personage schijnen, en dat maakte het herkenbaar en meme-waardig.

2 De iconische Jay Gatsby

Hoe kan iemand een van de meest iconische rollen van Leonardo DiCaprio vergeten? In The Great Gatsby speelde DiCaprio de rol van Jay Gatsby. Niet lang nadat de film uitkwam, maakte iedereen van een van de iconische shots uit de film een meme. Hij brengt een toast uit en het is een van de meest veelzijdige memes ooit. Proost op u, meneer Gatsby.

1 Leeftijdsgrappen

Het lijdt geen twijfel dat Leonardo DiCaprio een beetje een ladykiller is. Dat is hij al sinds het begin van zijn carrière. Hij heeft echter al lang niet meer met iemand van zijn leeftijd gedate. In feite zijn de meeste van zijn romantische bezigheden met vrouwen die nauwelijks legaal voor hem zijn om na te jagen. Deze vreemde gewoonte van hem heeft veel aandacht, fascinatie en spot van het publiek getrokken. Door die aspecten van fascinatie te combineren met walging, werd hij een perfecte meme.

Aanbevolen: