Wat is er met Lori Beth Denberg gebeurd nadat Nickelodeon dat allemaal heeft gedaan?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Lori Beth Denberg gebeurd nadat Nickelodeon dat allemaal heeft gedaan?
Wat is er met Lori Beth Denberg gebeurd nadat Nickelodeon dat allemaal heeft gedaan?
Anonim

Herinner je je Lori Beth Denberg nog? De actrice-komiek werd voor het eerst beroemd in de jaren '90 als een origineel castlid van Nickelodeon's All That, en bracht het iconische karakter van Mrs. Hushbaum the Loud Librarian tot leven - naast het hosten van het segment "Vital Information", waarin ze leek nuttige informatie te geven die later onzin bleek te zijn. Samen met castleden Josh Server en Kel Mitchell maakte Lori Beth deel uit van All That sinds de oprichting in april 1994, maar verliet de show vier jaar later, aan het einde van het vijfde seizoen.

"We vonden de show allemaal leuk. Ik vond het leuk wat ik deed. Ik dacht dat ik het goed deed, en ik ga doen wat ik graag doe, en ik vond het grappig en mensen vonden het leuk”, vertelde Lori Beth in 2021 aan The Ringer."[En] om 30 jaar later te bedenken, hoe lang het ook is geweest, dat ik er nog steeds deze gesprekken over zou hebben - het is echt geweldig. En het is echt super leuk." Lees hieronder wat er precies met Lori Beth Denberg is gebeurd nadat ze Nickelodean's All That in 1998 verliet.

8 Lori Beth Denver verscheen op de Steve Harvey Show en Workaholics

de-steve-harvey-show
de-steve-harvey-show

Na haar periode bij All That was Lori Beth Denberg nog steeds op televisie te zien als Lydia Lizia Guzman in de sitcom The Steve Harvey Show uit de jaren 90. Daarna verscheen ze in komedies Malcolm in the Middle, Workaholics en Wild 'n Out, en in films Good Burger, Dodgeball: A True Underdog Story en 18 Fingers of Death!.

Eerder vertelde de actrice aan Vice dat ze naast haar acteerprojecten ook werkt als copywriter voor een reclamebureau en fondsenwerving doet voor non-profitgroepen. Ze verscheen het meest recent als een beroemdheidsdeelnemer op Worst Cooks in America van Food Network voor het 24e seizoen, dat liep van april tot eind mei 2022.

7 Lori Beth werd een gewijde bedienaar

Lori Beth Denberg leidt al sinds 2012 bruiloften, toen ze besloot om een gewijde bedienaar te worden als een gunst aan een dierbare vriend. "Het begon als een grap toen een vriend die ik sinds de eerste klas had, besloot te trouwen. Ze waren niet erg religieus en konden niet beslissen over een officiant, dus ik bood me gekscherend aan", schreef Lori Beth op haar website. "Een paar dagen later kwamen ze bij me terug en zeiden: 'We kunnen geen perfecter persoon bedenken om ons een zinvolle, eigenzinnige, sentimentele en hilarische bruiloft te geven. We weten dat je een grapje maakte, maar wil je het doen ?' Dus dankzij de staat Californië en de Universele Kerk werd ik een gewijde predikant!"

In een gesprek met ABC News zei de actrice-komiek dat het leiden van bruiloften nu 'haar favoriete ding is om te doen'. Op basis van haar pagina biedt ze eigenzinnige en gepersonaliseerde bruiloften, geloftenvernieuwingen en verbintenisceremonies voor koppels "die op zoek zijn naar iets anders, een beetje minder steriel en een beetje leuker."

6 Lori Beth speelde in de komedie Short, Lost Treasure Of The Valley

Lori Beth Denberg speelde met acteurs Greg Lee en Everardo Barriga in de korte komische film "Lost Treasure of The Valley" in 2019. De korte film ging in première op het Valley Film Festival in L. A. en draait om een jonge fotograaf en een avonturier die "ontdekken dat alle verlaten winkelwagentjes in de San Fernando Valley in LA leiden naar een verborgen tempel met een verloren schat erin - bewaakt door een draak."

Geschreven en geregisseerd door Robert Husted, won de film in totaal 70 prijzen, waaronder die voor beste korte film op het filmfestival van Milaan, volgens de Facebook-pagina. Lori Beth speelde de rol van Molly in de genoemde film.

5 Lori Beth ging op een live tour met al die co-ster Danny Tamberelli

Van 2019 tot begin 2020 vergezelde Lori Beth Denberg, 46, haar mede-All That-ster en kinderacteur uit de jaren 90, Danny Tamberelli, op een live-tour genaamd "Nostalgia Personified."

Georganiseerd door Jeremy Balon, is het een interactieve liveshow van een uur waarin kindsterren uit de jaren '90 terugkijken op hun verleden door nooit eerder vertelde verhalen en oude video's te verhandelen. Het werd geboren uit The Adventures of Danny and Mike, een podcast die werd gerund door Danny met zijn broer op het scherm Michael Maronna in Nickelodeon's The Adventures of Pete and Pete. Afgezien van dat alles, bevat "Nostalgia Personified" ook acteurs uit de films Home Alone, Slackers en The Mighty Ducks, en shows Figure It Out en The Magic School Bus.

4 Lori Beth verscheen in de All That Revival

Na de hoofdrol in de originele All That-serie, keerde Lori Beth Denberg terug om te verschijnen bij de reboot van de show in 2019, waarbij ze haar rol als de Loud Librarian opnieuw vertolkte en de teugels overdroeg aan Reece Caddell als de nieuwe gastheer van Vital Information.

“De nieuwe cast van kinderen is zo geweldig. Ze zijn zo leuk, zo slim, zo gek', zei ze in een interview met Page Six. Afgezien van de komiek, keerden ook andere voormalige castleden van All That terug naar de cameo, waaronder Lisa Foiles, Alisa Reyes en Mark Saul, evenals Josh Server en Britney Spears' zus Jamie Lynn. De reboot duurde meer dan een jaar voordat de productie in december 2020 moest worden stopgezet vanwege de pandemie van het coronavirus.

3 Lori Beth kreeg de diagnose COVID

In het voorjaar van 2022 testte Lori Beth Denberg positief op het nieuwe coronavirus. Ze maakte de aankondiging afgelopen 4 april op Instagram en presenteerde haar positieve COVID-19-test aan haar fans als een positieve zwangerschap. "Baby Covid komt volgende winter! Ik ben zo opgewonden!" schreef ze voor de grap. "Voornamelijk omdat ik gevaccineerd ben en milde verkoudheidssymptomen heb, in plaats van naar de dood te hijgen op de IC. Tot nu toe…"

De komiek herstelde echter vrij snel van het virus; tegen 13 april testte ze al negatief op COVID-19. "Het is gelukt! Ik heb Covid verslagen! Heel erg bedankt voor jullie lieve wensen en advies!" zei ze blij en voegde eraan toe: "Nu terug naar het likken van elke vreemdeling die ik ontmoet!"

2 Lori Beth speelt de hoofdrol in een online homoserie

Begin dit jaar werd Lori Beth Denberg gecast in een digitale homoserie, The House Husband, met acteurs Sam Pancake en Tim Christian in de hoofdrollen. De show volgt de steeds rommeliger wordende scheiding van het homopaar Sylvester en Howard Fowler, en "het rimpeleffect dat het heeft op deze afbrokkelende sociale kring." "Ik maak deel uit van een geweldige digitale serie genaamd House Husbands. Het gaat over de levens van homoseksuele mannen die mensen zijn, geen stereotypen. Het is ook heel grappig!" zei Lori op Instagram, terwijl ze haar fans uitnodigde om haar nieuwste project te steunen.

De actrice-komiek zal de rol van therapeut spelen in de serie die zich nu in de pre-productiefase bevindt, volgens de maker Michael Monteiro Wise (ook de associate producer van MTV's Ridiculousness).

1 Lori Beth host een podcastshow

slecht-advies-lori-bet-denberg
slecht-advies-lori-bet-denberg

Lori Beth Denberg presenteert momenteel de podcastshow Bad Advice met Lori Beth Denberg. De show ging in première in september 2020 en heeft al 65 afleveringen.

In elke aflevering onderzoekt Lori Beth, samen met haar jeugdvriend en medepresentator Clark Crozer, vragen over het leven, de liefde en 'hoe je elke dag doorkomt zonder iemand te vermoorden'. Ze pakken een aantal onderwerpen aan, waaronder zelfrespect, verslaving, relaties, mentale en fysieke gezondheid, en meer "met humor, liefde en die bijtende humor die we allemaal kennen en liefhebben." Bad Advice met Lori Beth Denberg wordt geproduceerd door Jeremy Balon en maakt deel uit van het Seltzer Kings-netwerk van podcasts. Het is beschikbaar om te streamen op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en andere populaire audiostreamingplatforms.

Aanbevolen: