Wat is er echt gebeurd met Leah Remini's familieshow 'Het is allemaal relatief'?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met Leah Remini's familieshow 'Het is allemaal relatief'?
Wat is er echt gebeurd met Leah Remini's familieshow 'Het is allemaal relatief'?
Anonim

Reality-televisie is al tientallen jaren een nietje op het kleine scherm. Sommige shows, zoals Jersey Shore en The Bachelor, hielpen willekeurige mensen beroemd te maken. Andere shows hebben echter beroemde mensen met een groot publiek gebruikt om elke week kijkers te lokken.

Tijdens de jaren 2010 had televisiester Leah Remini haar eigen realityshow genaamd It's All Relative. Hoewel het geen enorme hit was, kon het toch twee seizoenen duren op het kleine scherm. Fans waren echter verrast dat de show vóór seizoen 3 werd stopgezet.

Laten we de oude show van Remini eens nader bekijken en kijken waarom deze werd geannuleerd.

Leah Remini is een televisiester

Leah Remini zit al sinds de jaren 80 in de entertainmentindustrie en is een artiest die miljoenen entertainmentfans kennen. Ze was niet meteen een ster in Hollywood, maar nadat ze het werk had gedaan en haar kans op roem had verdiend, maakte Remini het groot en keek ze nooit meer achterom.

Aan het begin van haar carrière verscheen de actrice in televisieshows als Head of the Class, Who's the Boss, The Hogan Family, Saved by the Bell, Cheers en Friends. Deze waren altijd in veel kleinere rollen, maar het waren nog steeds indrukwekkende credits die de jonge actrice een hoop ervaring opleverden.

In 1998 scoorde Remini de rol van Carrie Heffernan in de hitserie The King of Queens. Dit was de enorme doorbraak waar de ster naar op zoek was, en ze verscheen in meer dan 200 afleveringen van de show. Het succes van de serie zette Remini op de kaart en plotseling was ze een beroemd figuur die bankierde op televisie.

Nadat The King of Queens tot een einde kwam, ging Remini verder met veel televisiewerk, en herenigde ze zich zelfs met haar King of Queens co-ster, Kevin James voor een andere serie.

Op een gegeven moment had Remini zelfs haar eigen kortstondige realityshow.

Ze speelde in 'It's All Relative'

26103F81-C7DB-4546-8600-BF34650C92E0
26103F81-C7DB-4546-8600-BF34650C92E0

In 2014 sprong Leah Remini op de reality-tv-trein met haar eigen serie, It's All Relative. Met in de hoofdrol Remini en haar familie, begon de show interessant toen Remini een feest gaf voor de vrienden die aan haar zijde bleven terwijl ze haar zeer openbare vertrek uit de Scientology Kerk had.

In de loop van de twee seizoenen in de ether leerden fans Remini en haar familie een beetje beter kennen dan voorheen. Reality-tv heeft meestal een scriptelement, maar sommige mensen genoten van wat de show een aantal jaren geleden op tafel bracht.

In september 2015 eindigde seizoen 2 van It's All Relative en fans vroegen zich af wanneer ze nog een seizoen op het kleine scherm zouden zien. Helaas zou seizoen twee uiteindelijk het laatste seizoen van de show zijn. Sinds het einde zijn fans nieuwsgierig geworden naar de reden waarom de show in de eerste plaats werd geannuleerd.

Waarom het werd geannuleerd

A43B053F-EE6F-4759-9EF8-C154357CA659
A43B053F-EE6F-4759-9EF8-C154357CA659

Dus, waarom kreeg It's All Relative de bijl na slechts twee seizoenen in de lucht? Het definitieve antwoord is niet bekend, hoewel er wordt gespeculeerd dat dit te wijten kan zijn aan slechte beoordelingen.

Volgens Inquisitr: "Het is onduidelijk waarom het netwerk besloot om de productie van de show te stoppen, maar het kan te wijten zijn aan beoordelingen. Hoewel bijna iedereen van Leah houdt, wisten sommige mensen niet eens dat ze haar had eigen show."

Natuurlijk rechtvaardigde de annulering van de show, die als een verrassing kwam voor de fans, enkele woorden van de ster zelf.

Over de annulering van de show, plaatste Remini: "Namens mijn familie @georgemarshere @vikkimars50 @therealangelopagan @shannonfarrara @williamkilmartin @trish_the_nanny willen we je bedanken voor het verwelkomen van ons bij jullie thuis. Het betekende echt de wereld voor me dat je mij, mijn familie, mijn vrienden omarmde op de manier waarop je dat deed. We zullen niet terugkeren voor seizoen 3; het is gewoon niet gelukt; we hadden echter 2 geweldige seizoenen."

"Je weet maar nooit, misschien zijn we op de een of andere manier ergens anders terug … Maar voor nu zullen we je zeker irriteren op sociale media. Nogmaals bedankt uit de grond van ons hart - we zullen live missen elke week met jullie tweeten. Bedankt aan Discovery Channels en onze geweldige crew! dankbaar, "vervolgde ze.

It's All Relative duurde slechts twee seizoenen op het kleine scherm, maar Remini zei dat ze in 2017 nog een seizoen zou doen. Gezien het feit dat het 4 jaar geleden is, weten we niet of dit ooit zal gebeuren gebeuren.

Aanbevolen: