De betekenissen achter deze Meghan Markle-sieraden

Inhoudsopgave:

De betekenissen achter deze Meghan Markle-sieraden
De betekenissen achter deze Meghan Markle-sieraden
Anonim

Meghan Markle, of Meghan, Hertogin van Sussex, is bekend geworden tijdens haar carrière en terwijl ze deel uitmaakte van de Britse koninklijke familievanwege haar interessante en enigszins verdeeldheid zaaiende modekeuzes, en is een fan van dure boetiek- en designermerken. Maar hoe zit het met de sieraden die ze combineert met deze fantastische ensembles? Het lijkt erop dat Meghan ook van dure sieraden houdt (haar privécollectie is getaxeerd op maar liefst $ 700.000), en naast het feit dat ze de afgelopen tijd verschillende items uit de koninklijke collectie heeft geleend, heeft ze ook een uitgebreid privéassortiment opgebouwd met interessante en unieke stukken.

De hertogin is dol op het verzenden van berichten via de items die ze draagt, en wil graag speciale gebeurtenissen herdenken en degenen die het dichtst bij haar staan, en het lijkt erop dat haar keuzes in accessoires zo uitzonderlijk zijn. Hier zullen we de speciale, persoonlijke betekenissen achter een aantal van haar belangrijkste sieraden bespreken - en de fascinerende verhalen en geheimen erachter ontdekken.

8 Astrologische ketting

meghan-markle-zodiac-ketting
meghan-markle-zodiac-ketting

In haar recente online videogesprek met actrice Melissa McCarthy ter promotie van de 40 minuten durende campagne ter gelegenheid van haar 40e verjaardag, koos Meghan een uniek persoonlijke ketting om bij haar relaxte outfit te combineren. Fans merkten snel op dat de twee sterrenbeelden op haar fijne gouden ketting waren gekoppeld aan de sterrenbeelden van haar twee kinderen - Stier voor Archie, 2, en Tweelingen voor baby Lillibet, 3 maanden. De ketting is gemaakt door de in LA gevestigde ontwerper Logan Hollowell en kost ongeveer $ 3.345 voor beide sterrenbeelden.

7 De H&M-ketting die een aanwijzing gaf voor hun relatie

9d8d135ad505862babd538792ae71ede
9d8d135ad505862babd538792ae71ede

Al in 2016 begonnen er geruchten te ontstaan over de relatie van Harry en Meghan, die de twee hun best deden om het geheim te houden. Meghan liet echter een kleine hint vallen toen ze in Toronto naar buiten stapte met een subtiele gouden ketting met de initialen 'H' en 'M' op de ketting! Foto's van de ketting voedden alleen de vlammen van het praten over de koninklijke relatie, en niet lang daarna werden de geruchten bevestigd. Het lijkt erop dat Meghan het gewoon niet kon laten om de wereld over haar liefde te vertellen.

6 De adembenemende verlovingsring

23937968507_f9d2aae07c_c
23937968507_f9d2aae07c_c

Voor hun verlovingsfotoshoot in 2017 waren fans verbluft door het eerste openbare uitje van Meghan's verbluffende verlovingsring - een gouden band van $ 350.000 met een trilogie van diamanten, geproduceerd door de Queen's juwelier Cleave and Company. De ring had een bijzonder persoonlijke betekenis voor het paar. De grote middelste steen werd gewonnen in Botswana - een land waar het paar dol op is en dat ze samen hebben bezocht. De twee kleinere diamanten aan weerszijden zijn afkomstig uit de privécollectie van wijlen prinses Diana. Hoewel de ring later is aangepast, is hij persoonlijk door prins Harry ontworpen en heeft hij een speciale betekenis voor het paar, door reisherinneringen en familiebanden samen te brengen.

5 Een connectie met Diana

ring-1-1540475751
ring-1-1540475751

Na hun met sterren bezaaide bruiloft in 2018, vingen koninklijke toeschouwers een glimp op van Harry en zijn nieuwe bruid toen ze vertrokken in een schattige kleine sportwagen. Terwijl Meghan naar de menigte zwaaide, maakten camera's een opname van een opvallende aquamarijncocktailring aan haar rechterhand. De smaragd geslepen ring van Asprey, als huwelijkscadeau gegeven, is gezet in een 24-karaats gouden band. Diana zelf had de ring meerdere keren gedragen, vaak bij spraakmakende evenementen, en Meghan's besluit om het te dragen na haar huwelijk toont haar verlangen om de herinnering aan haar overleden schoonmoeder op te roepen als onderdeel van hun grote dag.

4 Pippa kleine ketting

Prins Harry Meghan Markle Oprah Winfrey
Prins Harry Meghan Markle Oprah Winfrey

Voor haar controversiële Oprah-interview samen met haar man eerder dit jaar, beknibbelde Meghan zeker niet op de accessoires, ze droeg verschillende ringen, armbanden, oorbellen en een ketting als aanvulling op haar sombere zwarte jurk. Hoewel verschillende stukken een speciale betekenis hadden, verwijst haar ongewone ketting, van de Londense ontwerper Pippa Small, terug naar het humanitaire werk dat Meghan haar zo na aan het hart ligt. Ontwerper Pippa, die Meghan al enkele jaren ondersteunt, reisde de wereld over naar landen als Afghanistan en Myanmar om lokale ambachtslieden op te leiden en kreeg een MBE voor haar belangrijke werk. Het is ontroerend dat Meghan ervoor koos om op dit moment het belang van humanitair en liefdadigheidswerk te benadrukken.

3 Een meer ingehouden benadering

gettyimages-1176557685
gettyimages-1176557685

Tijdens het koninklijke bezoek van Meghan en Harry aan Zuid-Afrika, ging de hertogin voor een passender geklede garderobe en vulde ze haar outfits aan met even sobere, maar niettemin betekenisvolle sieraden. Een bijzonder in het oog springend stuk was de 'Justice'-armband die ze droeg toen ze kinderen ontmoette in de gemeente Nyanga. De kralenarmband eerde de liefdadigheidsinstelling Justice Desk, die mensenrechtenwerk in het land uitvoert.

2 Kwaad afweren

5eaae9763dac9a651c504dc5
5eaae9763dac9a651c504dc5

Tijdens een videogesprek voor haar goede doel Smart Works koos Meghan voor de gelegenheid een bijzonder spirituele ketting. Het Edge of Ember-ontwerp heeft een 'boze oog' van blauwe topaas, bedoeld om boze geesten af te weren en de drager te beschermen tegen negatieve energie. De hanger had op dit moment een bijzondere betekenis, aangezien dit Meghan's allereerste verschijning was sinds ze haar beslissing met prins Harry aankondigde om haar koninklijke taken achter zich te laten.'Megxit' kreeg in binnen- en buitenland bijzonder negatieve pers, en het lijkt erop dat Meghan zichzelf wilde verdedigen tegen deze slechte vibes.

1 Familie van drie

Prins Harry Meghan houdt baby Archie vast
Prins Harry Meghan houdt baby Archie vast

Voor haar en haar echtgenoot Harry's persoproep na de geboorte van zoon Archie, koos Meghan een bijzonder persoonlijk ontwerp om haar eenvoudige witte trenchjurk te begeleiden. De uiterst fijne ketting van haar ketting, ontworpen door Jennifer Meyer, was versierd met drie kleine turquoise studs, misschien bedoeld om haar nieuwe gezin van drie te symboliseren. Aw!

Aanbevolen: