De interessante betekenissen achter Cardi B's tatoeages

Inhoudsopgave:

De interessante betekenissen achter Cardi B's tatoeages
De interessante betekenissen achter Cardi B's tatoeages
Anonim

Cardi B is een van de meest populaire artiesten in de muziekindustrie, en terecht. De in Bronx geboren rapper heeft de wereld stormenderhand veroverd met megahits als 'Bodak Yellow' en 'WAP'. Ze heeft legio fans voor zich gewonnen met haar hilarische video's op Instagram. En ze heeft harten over de hele wereld doen smelten door haar zelfverzekerde persoonlijkheid te laten schitteren op het podium, in interviews en op de rode loper. Bovendien heeft ze een geweldige portemonnee-collectie die haters graag trollen.

Fans willen alles weten over deze superster-rapper, inclusief de uitleg achter de creatieve en opvallende tatoeages die haar lichaam bedekken. Hoewel sommige van haar tatoeages niet te missen zijn, zijn andere zo onopvallend dat je je misschien niet eens realiseert dat ze ze had. We weten dat Cardi B minstens 10 tatoeages heeft, waarvan vele een eerbetoon zijn aan de mensen in haar leven die het meest voor haar betekenen. Blijf lezen voor de interessante betekenissen achter Cardi B's tatoeages, van zusterliefde tot de loyaliteitscode.

Een ode aan de familie

Als je Cardi B hebt gezien, die net een jongetje heeft verwelkomd, toen ze als hoofdrolspeler in Love & Hip Hop: New York verscheen, weet je dat familie veel voor haar betekent. De tatoeage aan de binnenkant van Cardi's linker biceps - en misschien wel een van haar beroemdste - luidt Hennessy. Dit is geen ode aan de beroemde drank, maar aan de jongere zus van Cardi B, Hennessy Carolina.

De 'Hennessy'-tatoeage is een van de mooiste tatoeages van Cardi B, niet alleen vanwege de drie rozen die hem versieren. Het is een bewijs van de band die ze deelt met Hennessy, die regelmatig op Cardi's Instagram verschijnt.

De namen van exen

Tatoeages zijn vaak een portret van het leven dat iemand heeft geleid. Het is dus logisch dat Cardi B een heleboel tatoeages heeft opgedragen aan haar exen.

Een van de meest voor de hand liggende is de naam 'Tommy' die op haar pols verschijnt. Dit was voor haar ex Tommy Geez, met wie ze een relatie had tijdens het filmen van Love & Hip Hop.

Achter haar nek had Cardi ooit de naam 'Samuel' in rode inkt geschreven. Fans gaan ervan uit dat dit een andere ex is, hoewel Cardi er nooit publiekelijk op heeft gereageerd. En hoewel deze ex-tatoeages op dat moment misschien een goed idee leken, vertelde de rapper aan Ellen DeGeneres dat de tatoeages van mannennamen waar ze niet langer verliefd op is "moet gaan!"

Volgens The List volgde Cardi in juni 2020 een kleurrijke vlinder op haar nek, die de naam van Samuel volledig bedekte. Het is duidelijk dat dit geen Cardi B-tatoeage was die ze bij zich wilde houden!

De rapper heeft ook de naam van een derde minnaar op haar lichaam getatoeëerd: die van haar huidige echtgenoot Offset, echte naam Kiari Cephus. De tatoeage zit op de achterkant van haar been, net onder haar knie.

The Peacock Touch Up

Een van Cardi B's beroemdste tatoeages is haar gigantische pauwtattoo die langs de rechterkant van haar lichaam loopt. In 2020, 10 jaar nadat ze de pauw oorspronkelijk had laten doen, besloot ze hem op te knappen.

“Deze hele week heb ik urenlang pijn gehad bij het laten tatoeëren”, kondigde ze aan op Instagram en onthulde de nieuwe levendige kleuren van de bijgewerkte tatt.

In hetzelfde jaar liet Cardi de tatoeëerder die haar pauwtatoegering deed - Jamie Schene - haar zegenen met wat meer inkt, dit keer in de vorm van een volledige body van realistische bloemen, waaronder magnolia's, lelies en pioenrozen. Zittend aan de linkerkant van haar lichaam, lopen de bloemen van haar rug helemaal naar beneden naar de achterkant van haar dijbeen.

Cardi heeft de precieze betekenis achter de pauwtattoo of de bloemen niet bevestigd, maar sommigen speculeren dat ze een eerbetoon kunnen zijn aan haar supercreatieve persoonlijkheid en liefde voor gedurfde kleuren. Dit zijn absoluut de meest artistieke tatoeages van Cardi B.

De onbekende cheetah

Hoewel Cardi niet verlegen is om te pronken met haar tatoeages, hebben fans misschien niet de kat opgemerkt die op haar heupbot is geïnkt. Velen hebben gespeculeerd dat de grote kat eigenlijk een cheeta is, maar Cardi heeft dit nooit bevestigd of de betekenis erachter uitgelegd.

Tegenwoordig is de heupbeen-cheetah-tatoeage een beetje moeilijker te herkennen (zie wat we daar deden) omdat hij past bij Cardi's prachtige full-body bloementattoo. Het is een totaal mysterie!

Belcalis Marlenis Almánzar

Onder haar rechterpols zit een tatoeage die veel kleiner en eenvoudiger is dan sommige andere bodyart van Cardi. Het woord 'Belkis' wordt beschouwd als een verkorte versie van Cardi's geboortenaam: Belcalis Marlenis Almánzar.

Deze tatoeage lijkt Cardi eraan te herinneren dat ze trouw moet blijven aan haar echte zelf, wat best moeilijk kan zijn als roem en fortuin in beeld komen. Maar de rapper heeft die betekenis nooit bevestigd, dus Belkis kan echt voor alles staan!

Het belang van liefde en loyaliteit

De fans van Cardi B kennen de integriteit en toewijding van de rapper aan de waarden van liefde en loyaliteit. Het is dus logisch dat ze een bewijs van liefde betuigt met een tatoeage van "I love you" geschreven in Amerikaanse gebarentaal naast een kleine rode ster. De tatoeage bevindt zich achter Cardi's rechteroor.

De 'WAP'-ster heeft ook een tatoeage met de tekst 'loyaliteit boven roy alty' op haar rechterarm. Nogmaals, Cardi is nooit naar voren gekomen om deze tatoeage uit te leggen. Maar veel fans geloven dat het Cardi's manier is om degenen te eren die er altijd voor haar zijn geweest, in plaats van degenen die pas kwamen opdagen nadat ze het had gemaakt als een van de meest succesvolle vrouwelijke rappers aller tijden.

Aanbevolen: