Dit is wat Joe Rogan zijn personeel beta alt

Inhoudsopgave:

Dit is wat Joe Rogan zijn personeel beta alt
Dit is wat Joe Rogan zijn personeel beta alt
Anonim

Halverwege de jaren 2000 begon podcasting aan te slaan. Desondanks werd het medium pas de laatste jaren een echte kracht in de entertainmentarena. Nu podcasts zo populair zijn geworden, lijkt het vaak alsof elke beroemdheid er een organiseert of plannen heeft in de niet al te verre toekomst.

Hoewel zoveel sterren tegenwoordig podcasts hebben, zijn er maar weinig mensen die echt sterren van het medium zijn geworden. Gezien het feit dat The Joe Rogan Experience miljoenen fans heeft die naar elke aflevering luisteren, lijdt het geen twijfel dat de presentator van de show bovenop de podcastwereld zit.

Hoewel Joe Rogan de ster is van zijn podcast, spelen verschillende andere mensen een sleutelrol in de productie van de show. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: hoeveel beta alt Rogan de mensen die helpen zijn podcast te realiseren?

Bijgewerkt op 15 juli 2022: Hoewel er geen updates zijn geweest in de betalingen van zijn bemanning, is er nieuwe informatie beschikbaar over de financiën van Joe Rogan sinds de oorspronkelijke publicatie van Dit artikel. Vanaf juni 2022 heeft Rogan een nettowaarde van $ 190 miljoen, met een maandelijks inkomen van ongeveer $ 4 miljoen, volgens Forbes. Er zijn nog steeds geen definitieve cijfers over hoeveel hij zijn personeel beta alt, maar het is waarschijnlijk dat met de stijging van zijn loon en de stijging van de kosten van levensonderhoud, zijn personeel ook meer is betaald.

Een fenomeen worden

Toen The Joe Rogan Experience in 2009 debuteerde, was er geen manier om te weten dat de podcast zo'n enorme hit zou worden. Oorspronkelijk gemaakt als een excuus voor Rogan, zijn oorspronkelijke producer Brian Redban, en hun gasten om grapjes te maken en plezier te hebben, duurde het even voordat de podcast grip kreeg.

Nu bekend om zijn unieke interviewstijl, heeft Joe Rogan keer op keer bewezen dat hij zijn gasten ertoe kan brengen zich open te stellen en dingen te onthullen die ze normaal gesproken dicht bij de borst houden. Een voorbeeld is Miley Cyrus en de vele bekentenissen die ze op zijn show deed. Toen Joe Rogan zijn interviewvaardigheden eenmaal onder de knie had, leek de podcast praktisch van de ene op de andere dag een groot succes te worden.

Groot geld

In de jaren sinds The Joe Rogan Experience werd gelanceerd, is het zo populair geworden dat de gastheer een 'thought leader' werd voor zijn toegewijde publiek. Natuurlijk, iedereen die naar The JRE heeft geluisterd, weet dat Rogan waarschijnlijk tegen zo'n label zou stotteren. Toch is Rogan niet verlegen geweest om al zijn succes te verzilveren, aangezien hij heel open is over de deal die hij sloot met Spotify, die meer dan $ 100 miljoen waard was.

Naast de enorme hoeveelheid geld die Joe Rogan met zijn podcast heeft verdiend, heeft hij in de loop der jaren zijn fortuin op verschillende andere manieren vergaard. Momenteel is hij vooral bekend als UFC-omroeper, maar Rogan heeft ook geld verdiend als komiek, als een van de sterren van de sitcom NewRadio en als presentator van Fear Factor.

Gerapporteerd salaris

Aan het eind van de dag is er één lid van het personeel van The Joe Rogan Experience die nooit zou kunnen worden vervangen: de titulaire gastheer van de show. Als gevolg hiervan is het logisch dat hij de overgrote meerderheid van het geld dat de podcast binnenbrengt zou nemen. Dat gezegd hebbende, gezien hoe succesvol The JRE is geworden, lijkt het ook redelijk om aan te nemen dat de belangrijkste stafleden van de show doen het financieel redelijk goed.

Op het moment van schrijven heeft geen van de medewerkers van The Joe Rogan Experience publiekelijk verklaard hoeveel geld ze verdienen met de show. Dat gezegd hebbende, zijn er berichten over hoeveel Rogans rechterhand (in termen van de podcast), producer Jamie Vernon, wordt betaald voor zijn rol.

Op basis van hoeveel geld The Joe Rogan Experience in de loop der jaren heeft opgebracht, schatten fans van de podcast dat producer Jamie Vernon jaarlijks 125.000 tot 150.000 dollar verdient. Echter, op basis van hun interpretatie van de cijfers, de mensen bij celebnewsupdates.com schat dat zijn salaris dichter bij $ 200.000 per jaar ligt. Hoewel er op dit moment geen manier is om zeker te weten hoe nauwkeurig die cijfers zijn, lijkt het heel duidelijk dat Vernon een nette som maakt. Natuurlijk zeggen die cijfers niets over de extralegale voordelen die Vernons JRE-rol hem biedt. Vernon ontmoet bijvoorbeeld allerlei beroemdheden en als hij een UFC-evenement wil bijwonen, heeft hij een uitstekende connectie.

Aanbevolen: