Wat is er gebeurd met Sharon Stone's vermeende Rapper Boyfriend, RMR?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Sharon Stone's vermeende Rapper Boyfriend, RMR?
Wat is er gebeurd met Sharon Stone's vermeende Rapper Boyfriend, RMR?
Anonim

Nadat Sharon Stone in de jaren '80 voor het eerst mainstream succes in Hollywood had gevonden, werd ze in de jaren '90 een van de meest besproken filmsterren ter wereld. Sterker nog, na de release van de film Basic Instinct, werd Stone zo'n big deal dat je gemakkelijk zou kunnen beweren dat ze de meest begeerde acteur was in dat decennium. Helaas heeft Stone echter duidelijk gemaakt dat het maken van Basic Instinct zwaar was en het was ook bekend dat ze relatief weinig betaald kreeg voor haar rol in de film.

Als mensen terugkijken op de carrière van Sharon Stone, geloven velen van hen dat ze geen eerlijke kans heeft gekregen in Hollywood. Aan de andere kant was Stone zo uitstekend in een handvol rollen dat ze haar nalatenschap bevestigde. Als gevolg daarvan geven veel mensen nog steeds om Stone en is er veel interesse in het nog steeds prachtige en formidabele liefdesleven van de acteur. Er waren bijvoorbeeld geruchten dat Stone met de rapper RMR zou daten, waardoor sommige mensen zich afvragen wat hij heeft uitgespookt sinds zijn vermeende relatie met Sharon in het nieuws was.

Heeft Sharon Stone eigenlijk een date gehad met de Rapper RMR en wat is hij nu van plan?

Voordat hij ooit werd gekoppeld aan de legendarische acteur Sharon Stone, was de rapper RMR al bezig naam te maken in de muziekindustrie. Nadat RMR in 2020 het nummer "Rascal" in eigen beheer had uitgebracht, ging het nummer praktisch van de ene op de andere dag viraal op YouTube en zocht Warner Records de getalenteerde artiest op en tekende hem. Sinds dat moment om carrière te maken, is het leven van RMR duidelijk drastisch veranderd.

Sinds RMR een ster werd, is hij erin geslaagd om met verschillende bekende namen samen te werken, waaronder Young Thug, Lil Baby, Future, Tyla Yaweh en Westside Gunn. Met dat in gedachten is het overduidelijk dat RMR heeft ervaren hoe het is om de rijken en beroemdheden in ellebogen te wrijven. Toch is het gemakkelijk voor te stellen dat de rapper overweldigd werd toen hij Sharon Stone ontmoette, aangezien vrijwel iedereen zich zo zou voelen als ze de Hollywood-legende zouden leren kennen.

Hoe RMR zich ook voelde toen hij Sharon Stone voor het eerst ontmoette, het lijdt geen twijfel dat het paar een band ontwikkelde. Als gevolg hiervan meldde Page Six ooit dat Stone en RMR "samen op dates in heel LA" werden gezien. In hetzelfde Page Six-artikel werd een insider geciteerd die zei dat Stone en RMR "flessen dronken en knallen" en "dansten op hiphop" tijdens een bijeenkomst met Chris Brown. Ten slotte beschreef de insider RMR's gevoelens voor Stone door te zeggen dat hij "haar respecteert en denkt dat ze cool is als f–k".

Ondanks het rapport van Page Six en het feit dat veel mensen gingen geloven dat Sharon Stone en RMR aan het daten waren, gooiden ze allebei koud water op dat idee. Van haar kant sprak Stone de overtuiging aan dat ze met RMR aan het daten was toen een TMZ-reporter haar vroeg of de verhalen over de romance waar waren.'Je had geen grappigere vraag kunnen stellen.' Hoewel dat geen expliciete ontkenning was dat ze met RMR aan het daten was, leek ze te suggereren dat de verhalen over de mogelijkheid een grap waren.

Toen een paparazzi RMR vroeg of hij al dan niet aan het daten was met Sharon Stone, ontkende de rapper volledig dat dat het geval was. “Ik weet niet wie dat gerucht begon, maar Sharon is een heel cool persoon. Sharon is mijn vriend en dat is het zo'n beetje." Sinds RMR de geruchten opruimde dat hij met Sharon Stone uitging, is de rapper niet veel in het nieuws geweest. Als je RMR echter op Twitter volgt, lijkt het duidelijk dat hij binnenkort de krantenkoppen ha alt. Immers, in juni 2020 tweette de oprichter en redacteur van HipHop-N-More, @Navjosh, dat RMR hem "enkele van de krankzinnige muziek die ik in een tijdje heb gehoord" speelde.

Met wie Sharon Stone in het verleden heeft gedate

Bovenop het feit dat het duidelijk lijkt dat Sharon Stone en RMR nooit een koppel zijn geweest, heeft de getalenteerde acteur gezegd dat ze klaar is met daten. Toch zijn er in het verleden geruchten geweest dat Stone met andere sterren zou daten. Volgens geruchten heeft Stone bijvoorbeeld in het verleden een relatie gehad met Antonio Banderas, Jared Leto, Jon Peters en Pilar Alessandra. Zelfs als geen van die relaties ooit heeft plaatsgevonden, is Stone volgens whosdatedwho.com betrokken geweest bij veel opmerkelijke mensen.

Al vroeg in de carrière van Sharon Stone werd ze gelinkt aan verschillende opmerkelijke sterren, waaronder Garry Shandling, John Kennedy Jr., Dwight Yoakam en Steve Bing. Enkele van de andere beroemdheden die Stone in de jaren '90 dateerde, zijn David Duchovny, Eric Clapton, Jack Nicholson en Dweezil Zappa. Sinds het begin van het nieuwe millennium heeft Stone nog meer opmerkelijke mensen gedatet.

Tijdens de jaren 2000 waren naar verluidt de vriendjes van Sharon Stone Christian Slater, Craig Ferguson en Rick Fox. Sinds de jaren 2010 lijkt het datingleven van Stone een wending te nemen, omdat ze vooral betrokken is geweest bij mensen wiens namen de meeste mensen niet zouden herkennen. Dat gezegd hebbende, veel mensen zouden het gezicht van David DeLuise herkennen als ze het zouden zien, aangezien hij een van die acteurs is die in veel films en tv-shows is verschenen bovenop het daten van Stone van 2014 tot 2016.

Aanbevolen: