DMX's 15e vermeende kind komt naar voren voordat het landgoed van de rapper wordt verdeeld

DMX's 15e vermeende kind komt naar voren voordat het landgoed van de rapper wordt verdeeld
DMX's 15e vermeende kind komt naar voren voordat het landgoed van de rapper wordt verdeeld
Anonim

Nog een andere persoon is uit het houtwerk gekomen en beweert dat ze het kind zijn van wijlen DMX in een klaarblijkelijke poging om een erfenis van de nalatenschap van de rapper veilig te stellen.

DMX, wiens echte naam Earl Simmons is, stierf in april op 50-jarige leeftijd als gevolg van een hartaanval die het gevolg was van zwaar cocaïnegebruik. Sinds zijn dood is gemeld dat al zijn kinderen op zoek zijn naar een deel van zijn landgoed van $ 1 miljoen; de 15e persoon genaamd Raven Barmer-Simmons is de laatste persoon op de lange lijst van kinderen die DMX zou hebben verwekt.

Volgens rapporten zullen alle kinderen van DMX een vaderschapstest moeten afleggen voordat het geld wordt verdeeld.

Momenteel zijn drie van de zonen van de rapper - Tacoma, Sean en Xavier - tijdelijke beheerders van het DMX-landgoed.

DMX stierf zonder testament terwijl zijn landgoed vermoedelijk schulden had sinds het bekend was dat het Ruff Ryders-icoon ernstige schulden had, waaronder mislukte kinderbijslagbetalingen voor verschillende van zijn kinderen.

DMX had het grootste deel van 2018 en begin 2019 achter de tralies doorgebracht nadat hij in 2017 schuldig had gepleit voor belastingontduiking, wat slechts een van de vele aanvaringen is met de wet in de afgelopen jaren.

De ex-vrouw van de 'Party Up'-hit, Tashera Simmons, sprak openhartig over de dood van haar voormalige partner in een recent interview op de People Every Day-podcast.

Volgens haar was DMX nooit bang voor het idee om de dood onder ogen te zien.

"Vroeger dacht ik dat dit ongevoelig was om te zeggen, maar ik geloof echt dat hij op een betere plek is, alleen vanwege de woorden waarmee hij me achterliet," vertelde ze. "Hij was nooit bang om door te geven. En daar ergerde ik me vroeger aan, maar nu begrijp ik het.

Ik heb altijd het gevoel dat ik terugkijk op mijn leven, net voordat ik ga, en God dank voor elk moment. Wanneer (de momenten) samenkomen, zie je de schoonheid van wie je bent en waarom je bent.”

Aanbevolen: