J.Lo en Ben Affleck's romantische uitje naar Parijs

Inhoudsopgave:

J.Lo en Ben Affleck's romantische uitje naar Parijs
J.Lo en Ben Affleck's romantische uitje naar Parijs
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck halen de krantenkoppen sinds ze weer bij elkaar zijn. En onlangs werd hun bruiloft tot nu toe het grootste celebrity-evenement van het jaar. Ze deden niets groots of flitsends voor hun ceremonie, wat de fans overrompelde, maar ze deden zeker alles voor de huwelijksreis.

Het gelukkige paar is samen met hun familie op reis gegaan naar Parijs om hun huwelijk te vieren, en het kan niet beter. Hier is een kijkje in Bennifer's langverwachte en nog lang en gelukkig leven.

Het paar knoopte de knoop dagen geleden

Jennifer Lopez en Ben Affleck trouwen was niet bepaald verrassend (het werd hoog tijd), maar de manier waarop ze het deden was het zeker. Ze liepen praktisch weg, vlogen naar Las Vegas en vroegen om te trouwen door een Elvis-imitator (die niet beschikbaar was).

"Als liefde echt is, is het enige dat telt in het huwelijk elkaar en de belofte die we doen om lief te hebben, te zorgen, te begrijpen, geduldig, liefdevol en goed voor elkaar te zijn", schreef Jennifer toen ze deelde nieuws in haar nieuwsbrief, On The JLo. "Dat hadden we. En nog veel meer. Beste nacht van ons leven. Bedankt aan de Little White Wedding-kapel dat ik de kantine mocht gebruiken om me om te kleden terwijl Ben zich omkleedde in het herentoilet."

Het is duidelijk dat ze geen grote bruiloft nodig hadden of wilden, maar ze hebben zeker nagedacht over hun huwelijksreis. Ze reisden naar de Stad van de Liefde en hadden een geweldige tijd, niet alleen samen maar ook met hun familie.

Hun kinderen leken een geweldige tijd te hebben

"Blijf lang genoeg in de buurt, en misschien vind je het beste moment van je leven in een drive through in Las Vegas om half twaalf 's ochtends in de tunnel of love drive through, met je kinderen en die ene waar je voor altijd mee zult doorbrengen, "zei JLo in haar nieuwsbrief. Hoewel ze het niet expliciet zei, lijkt dit te betekenen dat hun kinderen de getuigen waren op de bruiloft. Niet verwonderlijk, aangezien Ben en Jennifer hun kinderen bij elk onderdeel van het proces lijken te willen betrekken. Normaal gesproken is de huwelijksreis exclusief voor de bruid en bruidegom, maar ze konden het niet laten om ook hun kinderen mee te nemen.

Op de foto's van hun reis die de ronde doen, is het duidelijk dat niet alleen het stel de tijd van hun leven heeft, maar ook de kinderen genieten van de huwelijksreis. Het is goed om te zien dat hun kinderen niet alleen kunnen opschieten met de echtgenoot van hun ouders, maar ook met hun stiefbroers en zussen.

Het heeft misschien even geduurd, maar Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn erin geslaagd om een prachtig samengesteld gezin te vormen. Ze verdienen alle liefde die ze krijgen van fans.

Aanbevolen: