Jennifer Lopez-fans zeggen dat ze 'niet single kan blijven' na romantische geruchten over Ben Affleck

Jennifer Lopez-fans zeggen dat ze 'niet single kan blijven' na romantische geruchten over Ben Affleck
Jennifer Lopez-fans zeggen dat ze 'niet single kan blijven' na romantische geruchten over Ben Affleck
Anonim

Jennifer Lopez is bekritiseerd nadat ze afgelopen weekend werd gespot in een privéjet met voormalig vlam Ben Affleck.

Bronnen zeggen dat het paar is vertrokken voor een romantisch uitje naar een luxe skiresort in Montana, waar de Hollywood A-Lister naar verluidt een chalet bezit.

Ben, 48, en Jennifer, 51, leken meer dan comfortabel in elkaars gezelschap terwijl ze zij aan zij in een SUV zaten. Affleck werd gezien in de bestuurdersstoel, te midden van geruchten dat hij tijd doorbracht in het herenhuis van de zanger in LA.

Op de foto's gingen Ben en Jennifer voor de casual look terwijl ze dicht bij elkaar stonden terwijl ze hun privévliegtuig verlieten.

Het paar - met een nettowaarde van meer dan $300 miljoen - had een aanzienlijke hoeveelheid bagage bij zich.

Argo-acteur en regisseur Affleck zou een skichalet bezitten in de Yellowstone Club in Big Sky, Montana, waar hij naar verluidt bij Lopez verbleef. Hij heeft er familievakanties genomen met ex-vrouw Jennifer Garner en hun drie kinderen, Violet, 15, Seraphina, 12, en Samuel, 9.

Bronnen hebben E! dat het paar "ongeveer een week" samen in de club doorbracht en "alleen" was tijdens hun verblijf. Ze kwamen zaterdag terug in LA - met Jennifer die Moederdag doorbracht met haar 12-jarige tweeling - Emme en Maximilian.

Het is de tweede keer in iets meer dan een week dat Ben en Jennifer samen worden gespot.

Het voormalige beroemdheidspaar was verloofd in 2002. Ze stelden hun huwelijk in 2003 uit en gingen officieel uit elkaar in 2004. Ze hebben gezien hoe hun romance nieuw leven werd ingeblazen na JLo's breuk met ex-verloofde Alex Rodriguez. Ben is een actieve gebruiker van de dating-app Raya voor beroemdheden.

Maar sommige commentatoren op sociale media waren van mening dat Jennifer - die meerdere keren getrouwd en verloofd is geweest - niet "vrijgezel kan blijven".

"Deze dame kan niet vrijgezel blijven. Geweldig voorbeeld als moeder voor haar kinderen, vooral haar dochter om rokkenjagers en alcoholisten te kiezen, " las een heel erg schaduwrijke opmerking.

"Man, ze moet niet kunnen leven zonder een man. Het wordt codependence genoemd", schreef iemand anders.

"Het is duidelijk dat geen van beiden alleen kan zijn. Ik ben en van zichzelf, geld en roem kopen geen geluk", viel een derde in.

"De lakens zijn nog niet eens koud en ze springen in de richting van wat alleen kan worden omschreven als een treinwrak dat wacht om te gebeuren", merkte een vierde op.

"Jezus, ze kan niet langer dan een seconde zonder man zijn! Meid, denk aan je kinderen", voegde een boze fan online toe.

Aanbevolen: