Fans verdedigen Cardi B terwijl trollen beweren dat ze geopereerd werd voor Paris Fashion Week-uitje

Fans verdedigen Cardi B terwijl trollen beweren dat ze geopereerd werd voor Paris Fashion Week-uitje
Fans verdedigen Cardi B terwijl trollen beweren dat ze geopereerd werd voor Paris Fashion Week-uitje
Anonim

Fans komen naar Cardi B's verdediging nadat de mama van twee eerder deze week haar verrassingsuitje maakte tijdens de modeweek in Parijs.

De hitmaker "Wish Wish" schitterde in haar glinsterende rode, nauwsluitende Thierry Mugler-outfit toen ze voor het eerst in Frankrijk verscheen in het Musée des Arts Décoratifs voor de exclusieve openingstentoonstelling van de ontwerper.

Sommige mensen reageerden op Twitter en zeiden dat het "veel te vroeg" was voor de New Yorker om over de vijver te vliegen nadat ze vorige maand was bevallen van haar tweede kind - een jongetje.

Anderen kwamen erbij door vol te houden dat Cardi een operatie had ondergaan om in zo'n korte tijd haar ongelooflijke figuur te krijgen, wat ze ten stelligste ontkende in een recente video die op haar Instagram-verhaal was geplaatst.

“Ik denk dat het nu komt omdat ik geweldige heupen heb gekregen dankzij mijn prachtige zoon, omdat hij zo laag zat. Je weet dat wanneer je baby laag is, je heupen gespreid zijn, "zei de "I Like It"-ster.

Ze ging vervolgens in op opmerkingen die ze had gezien van mensen die beweerden dat ze liposuctie had, waarop ze antwoordde: Je kunt geen operatie doen nadat je bent bevallen, vooral ik niet.

Ik heb zoveel bloed verloren, jongens.' legde ze uit tijdens de spiegel-selfie die haar liet zien gekleed in een zwarte nauwsluitende legging en een bijpassende top met spaghettibandjes.

“Ze beloofde haar 111 miljoen Instagram-fans en volgers dat ze op een dag met jullie zou praten over mijn gekke bezorging. Maar hoe dan ook, ja, ik zie er betrapt uit. Vooral als ik deze paparazzi-foto's maak,' voegde ze eraan toe terwijl ze een paar verschillende poses in de spiegel aannam."

Fans hebben de 28-jarige krachtig verdedigd op sociale media en hebben zich afgevraagd waarom de laatste cosmetische ingrepen aan haar lichaam zou laten doen, terwijl ze zich er volledig van bewust is dat het weken duurt voordat haar lichaam herstelt van de bevalling.

Cardi heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een fan is van plastische chirurgie, aangezien ze een aantal procedures heeft ondergaan sinds haar roem, waaronder een derriere-verbetering, borstimplantaten, veneers en een tweede borstvergroting nadat ze haar verwelkomde eerstgeborene, Cultuur, in 2018.

Aanbevolen: