De waarheid over Devin Booker dating Tristan Thompson's ex-vriendin

Inhoudsopgave:

De waarheid over Devin Booker dating Tristan Thompson's ex-vriendin
De waarheid over Devin Booker dating Tristan Thompson's ex-vriendin
Anonim

De Kardashians zijn niet minder dan drama en zelfs degenen buiten hun uitgebreide familie doen mee aan sommige problemen. Maar wat de Kardashian-familie nog bizarder maakt, is de kleine datingpool die sommigen van hen lijken te delen. Weinig fans weten dat met de subtiele toevoeging van Devin Booker aan de familie, ook hij een romantische geschiedenis deelt met een van de oude vrienden van de Kardashian, die ook de ex-vriendin van Tristan Thompson is.

Welke ex-vriendin hadden Tristan Thompson en Devin Booker gemeen? Wat vindt Kendall Jenner van de ex-vriendin van Devin Booker? Staat Devin Booker op goede voet met Tristan Thompson? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Devin Booker gedateerd Jordyn Woods

Devin Booker ging vroeger uit met Jordyn Woods, die toevallig de oude beste vriend van Kylie Jenner en co-reality tv-ster is in het leven van Kylie. Een korte periode voordat ze met Kendall Jenner uitgingen, waren er foto's van de NBA-speler met Jordyn die samen op date gingen in 2018.

Us Weekly meldde zelfs dat Kendall Jenner en Beau Ben Simmons op een dubbele date gingen met Devin Booker en Jordyn Woods. Daarom hadden fans, toen fans erachter kwamen dat Kendall en Devin in juli 2020 met daten begonnen, gemengde gevoelens over de gecompliceerde cirkel van romantische relaties binnen de Kardashian-Jenner-clan.

Fans geloven dat Jordyn Woods schaduw naar Kendall Jenner gooide

Kort nadat fans begonnen te speculeren over de mogelijke relatie tussen Kendall en Devin in 2020, vertelde Jordyn Woods aan Twitter wat volgens fans haar reactie op de geruchten was. In een tweet met "haha, goedemorgen", gevolgd door emoji's van vuilnisbakken, denken fans dat ze subtiel schaduw wierp op Devin's nu tweejarige vriendin, Kendall.

Jordyn's tweet viel niet goed bij de meeste Kardashians-fans, vooral toen de kwestie van haar verwikkeling met Tristan Thompson nog steeds hot was op sociale media. Om nog meer brandstof toe te voegen aan het bashen, had Jordyn niet de rug van haar beste vriendin Kylie Jenner toen ze ervoor koos de kant van haar zus, Khloe Kardashian, te kiezen.

Kendalls kant verdedigend zeggen ze dat de beslissing van het fotomodel om met Devin te daten redelijk was, aangezien hij toen al vrijgezel was. Jordyn Woods had geen recht om boos op haar te zijn, omdat Kendall niemand bedroog, in tegenstelling tot Tristan, dankzij Jordyn.

Wat is er gebeurd tussen Tristan Thompson en Jordyn Woods?

Tristan Thompson is een veelvoorkomend onderwerp binnen het huishouden van de Kardashian-Jenner-clan, maar vooral niet voor de goede dingen. Hij had een geschiedenis van vreemdgaan met Khloe Kardashian, zelfs toen Khloe alleen zwanger was van hun eerste kind, True. En totdat ze besloten hebben om een tweede kind te verwelkomen door middel van draagmoederschap, wordt Tristan opnieuw betrapt op vreemdgaan met een ander meisje.

Terugkerend naar de relatie tussen Tristan en Jordyn, zagen fans de twee publiekelijk hun genegenheid tonen in een club, zelfs toen het duidelijk was dat Jordyn, Khloe en Tristan samen een baby verwachtten. Later in 2019 gaf Jordyn eindelijk toe dat hij Tristan Thompson had gekust via haar interview met Jada Pinkett-Smith en Adrienne Banfield-Norris' Red Table Talkshow.

Nadat ze haar kant hadden gehoord, begrepen veel fans beide kanten van het verhaal; Die van Khloe en Jordyn. Ondanks dat de Kardashian-Jenner-clan Jordyn Woods van hun familie annuleerde, vocht Jordyn nog steeds tegen de haat door te zeggen: "Ik [Jordyn Woods] geloof echt dat God de enige persoon is die je kan annuleren, en God zal je niet annuleren."

Heeft Devin Booker Tristan Thompson geslagen?

Na de recente moeilijke periode waarin Devin Booker en vriendin Kendall Jenner zich bevonden, begon een Reddit-fan te speculeren dat Devin en Tristan ruzie tussen hen zouden kunnen hebben omdat Tristan Kendall zou kunnen lokken. De geruchten escaleerden verder toen er meer fans binnenkwamen, in de veronderstelling dat Devin Tristan Thompson zou hebben geslagen tijdens het verjaardagsfeestje van Kylie Jenner's vriendin Stassie.

De fan die de originele Reddit maakte, bevestigde echter dat het gerucht dat ze verspreidden volkomen vals was, en Devin sloeg Tristan Thompson niet. Ze verontschuldigden zich later en zeiden: "Mijn excuses aan Devin Booker. Het was niet eerlijk om geruchten te verspreiden waarin je wordt beschuldigd van geweld. Toen ik de post deed, had ik alleen de grap in gedachten. Niet jij en je carrière en relaties."

Waarom stopte Kylie Jenner met vrienden te zijn met Jordyn Woods?

Vanaf juli 2022 houdt Kylie Jenner nog steeds afstand van haar 'beste vriendin' door de moeder van Jordyn en Jordyn niet te volgen op Instagram. Vanwege de problemen waar Jordyn bij betrokken is binnen de Kardashian-familie, zoals het kussen van Tristan Thompson en het werpen van schaduw op Kendall Jenner, heeft Kylie besloten de banden met Jordyn te verbreken.

Het is onduidelijk of de afstand die Kylie tussen haar en Jordyn heeft opgebouwd tijdelijk is, maar het is duidelijk dat ze het verkeerde gedrag dat Jordyn Woods haar zus aandeed niet tolereert.

Nadat het zoenincident tussen Jordyn en Tristan was aangewakkerd, zei Kylie tegen haar beste vriend: "Jij [Jordyn Woods] kan alles doen, maar als het mijn familie en mij treft, dan is dat een probleem." Omdat ze op dit moment nog steeds geen communicatie hebben, lijkt het erop dat Kylie voorlopig nog steeds haar familie verkiest boven vriendschap.

Aanbevolen: