De waarheid over de relatie van Rosario Dawson met senator Cory Booker

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Rosario Dawson met senator Cory Booker
De waarheid over de relatie van Rosario Dawson met senator Cory Booker
Anonim

Rosario Dawson heeft fans gefascineerd met haar ongelooflijke talenten als actrice en is een van de weinige actrices die een ster heeft gespeeld in zowel Marvel als DCEntertainmentprojecten. Haar gevarieerde scala aan talenten heeft de aandacht getrokken van miljoenen fans van over de hele wereld, samen met een zeer prominente man uit een heel andere levenssfeer - senator Cory Booker.

Nadat hun wervelende romance de krantenkoppen stormde, leek het paar zich te vestigen in wat een permanente relatie met elkaar leek te zijn, en fans waren er om van elk moment te genieten. Het leek voor beiden heel goed te gaan, maar net toen het leek alsof ze een mooie toekomst tegemoet gingen, kondigden ze aan dat ze na meer dan twee jaar daten uit elkaar waren gegaan.

10 Hoe Rosario Dawson en senator Cory Booker elkaar ontmoetten

Rosario Dawson en senator Cory Booker ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een politiek geldinzamelingsevenement waarvoor ze elk waren uitgenodigd door een wederzijdse vriend. Dit evenement vond plaats in de zomer van 2018 en was de eerste keer dat ze elkaar officieel kruisten. Destijds was Dawson 42 jaar oud en Booker 52, en dat zou binnenkort het moment zijn waarop hun levens met elkaar verweven zouden raken.

9 Vonken vlogen niet meteen weg

Dit was niet per se liefde op het eerste gezicht voor Rosario Dawson en senator Cory Booker, maar er was een duidelijke aantrekkingskracht en gedeelde chemie die geen van beiden kon ontkennen. Later gaven ze toe dat ze allebei verlegen en voorzichtig waren over hoe ze de volgende stappen in de communicatie met elkaar afhandelden. Booker zei: Ik bedoel, jeetje, die avond hebben we uren en uren gepraat. Ik had moeite om haar telefoonnummer te vragen… Ik denk dat ik iets heel stoms zei, zoals: 'Eh, hoe kan ik contact met je opnemen?' En ze zei genadig iets als: 'Oh, wil je mijn telefoonnummer?' En mijn binnenkant was als, 'Hell, yeah!'

8 Rosario Dawson en senator Cory Booker's relatiegeheimen

Rosario Dawson en senator Cory Booker verrasten hun fans toen ze hun relatie Instagram-officieel maakten in april 2019. Het paar plaatste samen een heel snel videofragment terwijl ze de release van Avengers: Endgame vierden, en de post was precies de juiste hoeveelheid flirterig plezier voor fans om helemaal los te gaan. Dawson lekte later wat sappige roddels naar de pers, wat aangaf dat ze een bijnaam voor Booker had, namelijk 'Cab'. Ze verklaarde verder dat hij een absolute romanticus was die haar elke dag een lied zou sturen dat ze van elkaar gescheiden waren.

7 Hoe Rosario Dawson zich voelde over haar relatie met Cory Booker

Nadat Dawson hun relatie openbaar had gemaakt, vertelde ze over het niveau van volwassenheid en het diepe denken dat in deze relatie zat voordat ze erin ging. Ze zei: "Het was de eerste keer dat ik het gevoel had dat ik verantwoordelijk moest zijn voor mijn liefdeskeuze, wat een uitdaging is om te doen. Als je verliefd wordt, word je verliefd. Maar er is nog een ander aspect waar ik rekening mee moest houden; wat dit betekende door een microscoop te plaatsen op mijn familie en in het bijzonder op mijn dochter. Maar in elkaar… ik denk dat we onze persoon hebben gevonden."

6 Heeft Rosario Dawson de politieke carrière van Cory Booker gesteund?

Tijdens zijn bod op de Democratische presidentiële nominatie had senator Cory Booker een zeer sterke aanhanger in Rosario Dawson. Ze stond aan zijn zijde met onwankelbare steun en liet de wereld en al haar fans zien dat ze toegewijd was aan het succes van haar man. Ze woonde een presidentieel debat bij in oktober 2019 en hielp de presidentiële plannen van Booker te promoten door video's van hem op haar Instagram-account te plaatsen.

5 Rosario Dawson en senator Cory Booker op de rode loper

Rosario Dawson was niet de enige met haar ogen stevig gefixeerd op deze relatie. Cory Booker leende ook zijn steun en aanmoediging aan Rosario en stond aan haar zijde terwijl de twee over de rode loper liepen voor de première van The Need to Grow in Los Angeles. Dawson vertelde deze milieudocumentaire en Booker zorgde ervoor dat de wereld wist dat ze dit deed met zijn onsterfelijke liefde en publieke steun.

4 Rosario Dawson en Cory Booker woonden samen

De lente van 2020 was een nieuw begin voor dit stel, toen Rosario Dawson haar koffers pakte en bij haar vriend introk. Ze ontwortelde haar hele leven en maakte de tocht van Los Angeles naar Newark New Jersey, wat een enorme overgang was voor de ster. Dit was een belangrijke overgangsstap voor het paar, en Booker deelde een paar details van dit avontuur met zijn fans en volgers en zei: "Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik echt met iemand samenleef - en natuurlijk Rosario en ik genieten en passen zich daaraan aan, toch?"

3 Rosario Dawson en senator Cory Booker's veganistische levensstijl

Dit stel bracht tijdens de pandemie steeds meer tijd samen door, en het duurde niet lang voordat Rosario Dawson zich bij Cory Booker's veganistische levensstijl voegde. Ze besloot veganist te worden en maakte graag ma altijden met Booker. Ze leerden allebei hun receptenverzameling uit te breiden, en Booker onthulde tijdens een interview zijn enthousiasme over het delen van zijn veganistische kijk met Dawson. Hij zei: "Ik ben erg enthousiast over het uitbreiden van mijn mogelijkheden om thuis heerlijk, gezond, plantaardig voedsel te maken", en het werd de fans duidelijk dat ze een sterke band hadden vanwege gedeelde interesses.

2 Rosario Dawson en Cory Booker's bijpassende maskers

Kort nadat ze in 2021 samen aanbelden, stond Rosario Dawson zij aan zij met Cory Booker bij de inauguratie van president Joe Biden in het Capitool van de Verenigde Staten. Fans merkten snel de schattige steunbetuiging op die Booker op sociale media onthulde. Hij werd gezien met een masker dat was gemaakt door Dawson's bedrijf Studio 189, en het was een van de leukste relatiemomenten die hun fans opwinden. Dawson droeg een bijpassend masker terwijl ze Booker feliciteerde met het verdedigen van zijn stoel.

1 Wat is er gebeurd met de relatie tussen Rosario Dawson en Cory Booker

Fans waren geschokt en bedroefd toen ze ontdekten dat Rosario Dawson en Cory Booker hun relatie in februari 2022 officieel hadden beëindigd. Ze houden de lippen stijf op elkaar over het feit dat ze ermee zijn gestopt, maar een bron dicht bij het paar kwamen naar voren om te verklaren dat ze eenvoudig tot de conclusie waren gekomen dat ze beter af waren als vrienden dan als geliefden. Ze blijven allebei respectvol voor elkaar en hebben verklaard dat ze "zeer goede vrienden" zijn ondanks de breuk.

Aanbevolen: