Nieuwe video onthult hoe One Direction werd gevormd op 'The X Factor U.K.

Nieuwe video onthult hoe One Direction werd gevormd op 'The X Factor U.K.
Nieuwe video onthult hoe One Direction werd gevormd op 'The X Factor U.K.
Anonim

One Direction werd gevormd op The X Factor U. K. met juryleden Louis Walsh, Simon Cowell en Nicole Scherzinger. De laatste twee rechters hebben allebei de eer opgeëist voor het idee om de jongens bij elkaar te brengen. Na al die tijd onthult een nieuwe video enig inzicht.

Op zaterdag bracht Fremantle Media een nooit eerder vertoonde video uit van de formatie van One Direction. De video werd uitgebracht om het 12-jarig jubileum van de groep te vieren. Op de beelden zijn Scherzinger, Cowell en Walsh te zien die deelnemers uit het zevende seizoen van The X Factor U. K. in 2010 bespreken.

De juryleden gaan over verschillende deelnemers terwijl ze beslissen wie ze moeten knippen en wie moet blijven. Het is onduidelijk wie het idee van de jongensgroep heeft voorgesteld, aangezien de video begint met het gesprek dat al aan de gang is. Scherzinger is het eens met het idee om "een denkbeeldige jongensgroep te creëren in plaats van alleen maar 'nee' te zeggen."

Ze begint met het nemen van de foto van Niall Horan en deze op een aparte stapel te leggen. De foto van Harry Styles verschijnt hierna en Scherzinger is het met Cowell en Walsh eens dat hij bij de groep hoort. Ze vraagt dan om de foto van Styles naast die van Horan te plaatsen.

Louis Tomlinsons foto verschijnt hierna en Scherzinger raakt opgewonden over hoe de jongensgroep vorm krijgt. "Ja! Ze zijn de leukste boyband ooit!" roept ze uit. "Ik vind het geweldig. De kleine meisjes zullen van ze houden."

Ze legde verder haar wens uit om de jongens in een groep te plaatsen.

"Ze zijn gewoon te getalenteerd om er vanaf te komen en ze hebben precies de juiste uitstraling en het juiste charisma op het podium. Ik denk dat ze samen geweldig zullen zijn in een jongensband", zei ze."Het zijn net kleine sterretjes, dus je kunt kleine sterretjes niet wegdoen, weet je wel? Dus zet je ze allemaal bij elkaar."

Als de foto van Liam Payne verschijnt, wil Walsh duidelijk dat hij aan de groep wordt toegevoegd en Scherzinger stemt daarmee in. Cowell noemt vervolgens Payne's auditie een "opvallend", waar hij Michael Bublé's cover van "Cry My a River" zong. Als hij voorstelt hem in een andere groep te plaatsen, is Scherzinger het daar niet mee eens.

"Hij zou misschien wel de leider kunnen zijn", zegt Scherzinger.

Cowell lijkt nog steeds bedenkingen te hebben en beweert dat Payne "denkt dat hij beter is dan wie dan ook" onder andere solisten. Walsh stelt hem echter gerust dat Payne's vertrouwen en consistentie niet noodzakelijkerwijs betekenen dat hij niet goed kan werken in een groep.

Zayn Malik's foto verschijnt dan en hij wordt snel toegevoegd aan de groep. Alle drie de juryleden zijn blij met de groepering. Cowell lijkt bijzonder enthousiast. "Dat is de categorie die ik wil, zij zijn het."

Hoewel de video duidelijk maakt dat alle drie de juryleden hun inbreng hadden, maakt het niet uit wie met het oorspronkelijke idee kwam.

"Het was mijn idee", vertelde Cowell de jongens tijdens hun 1D Day-webcast in 2013. "Het was echt raar. Ik zei gewoon: 'Waarom zetten we deze jongens niet in een groep?' Het duurde 10 minuten!"

Cowell zei gekscherend dat hij aanvankelijk niet van plan was een jongensband op te richten. "Ik was teleurgesteld omdat ik dacht dat jullie allemaal solo zouden doorgaan", zei hij.

Heeft Simon Cowell gelijk in zijn bewering dat One Direction zijn idee was? Of zit er enige waarheid in het verhaal van Nicole Scherzinger? Wat de waarheid ook is, fans kregen een zeldzaam inzicht in hoe de gedenkwaardige jongensband werd gevormd.

Aanbevolen: