Wat we nu weten over hoe één richting werd gevormd

Inhoudsopgave:

Wat we nu weten over hoe één richting werd gevormd
Wat we nu weten over hoe één richting werd gevormd
Anonim

Hoewel het meer dan zeven jaar geleden is sinds de mega-beroemde Britse boyband One Direction hun pauze aankondigde, zijn fans nog steeds geobsedeerd door het legendarische X-Factor-seizoen waarin Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson en Zayn Malik samen. 23 juli was de dag dat de band in 2010 bij elkaar kwam, een dag die nog steeds wordt gevierd door "Directioners" wereldwijd. Recente geruchten en ontwikkelingen in de solo-muziekcarrières van de leden suggereren zelfs dat de band zelfs zou kunnen herenigen voor een concert of een nummer.

Niet alles is echter geweldig tussen de voormalige leden. In mei 2022 ging Liam Payne op Logan Paul's podcast en maakte enkele stevige opmerkingen en beschuldigingen over de bandleden. Hij merkte op dat een lid hem zelfs na een concert tegen een muur hield. Naast de impopulaire roddels die Liam verspreidde, besprak hij ook de formatie van de band en suggereerde hij een paar moeilijk te geloven beweringen.

8 Liam's beweringen over Simon Cowell

Simon Cowell en Lauren Silverman samen in een evenement
Simon Cowell en Lauren Silverman samen in een evenement

In zijn interview zei Liam dat Simon Cowell geloofde dat hij het opvallende lid van de groep was tijdens de One Direction X-Factor-dagen. De beweringen van Liam waren gebaseerd op het feit dat hij probeerde de andere One Direction-leden (die misschien succesvoller of populairder zijn) ten val te brengen. Volgens Liam wilde Simon dat Liam alleen zou strijden of het belangrijkste lid van de groep zou zijn.

7 Nieuwe X-Factor-video

One Direction anno 2012
One Direction anno 2012

Om het One Direction-jubileum te vieren, heeft Fremantle Media een ongeziene clip uitgebracht die laat zien hoe de X-Factor-jury's besloten wie de cut moest halen. Nicole Scherzinger zit met Simon Cowell en Louis Walsh terwijl ze de hoofdfoto's bekijken van de artiesten die auditie deden voor de show. Nicole stelt voor om een 'denkbeeldige jongensband' te maken, en ze verplaatst de hoofdfoto's van de One Direction-jongens samen.

6 Eén richting vormen duurde maar een paar minuten

Screenshot-From-Nicole-Scherzinger-Right-There-Music-Video
Screenshot-From-Nicole-Scherzinger-Right-There-Music-Video

Een interessant weetje over de nieuw uitgebrachte X-Factor-video is dat het vormen van de band maar een paar momenten in beslag nam. De drie juryleden hebben alle headshots voor zich en gaan gewoon door met het uitzoeken van de vijf jongens. Niall en Harry waren de eerste leden, gevolgd door Louis. Nicole roept uit dat het de schattigste band ooit is en voegt dan de andere twee jongens toe.

5 Hoe deden de leden van One Direction auditie voor The X-Factor?

Alle vijf One Direction-zangers deden in 2010 auditie als solozangeres voor X-Factor UK. Alle jongens maakten indruk op de jury, maar niet genoeg om alleen aan de show deel te nemen. Hun auditievideo's zijn allemaal op grote schaal beschikbaar op internet, maar zoals fans goed weten, begonnen ze allemaal met een knal als een band op The X-Factor.

4 Heeft Simon Cowell echt de voorkeur gegeven aan een One Direction-lid?

Liam Payne
Liam Payne

Veel momenten van Liam's beruchte Logan Paul-interview vallen op, maar een die fans nieuwsgierig maakt, is de bewering dat Simon Cowell Liam vanaf het begin de voorkeur gaf als leider van de groep. We zien in de nieuwe video dat Liam de vierde jongen was die werd uitgekozen (na Harry, Niall en Louis), maar Nicole vermeldt wel dat Liam de leider zou kunnen zijn. Met het nieuwe bewijsmateriaal werd de band niet gevormd rond Liam, maar werd hij gekozen als leider, wat te zien is in X-Factor One Direction-uitvoeringen.

3 Simon's bombshell-commentaar over Liam Payne

Ondanks wat Liam zei, was Simon geen grote fan van de "Strip That Down"-zanger toen hij voor het eerst auditie deed. Simon mompelt in de nieuw uitgebrachte video dat Liam "denkt dat hij beter is dan alle anderen" wanneer de juryleden discussiëren over het toevoegen van hem aan de groep. Het is onduidelijk of Simon wilde dat Liam alleen was door dat te zeggen, maar het is zeker niet het aardigste om over iemand te zeggen.

2 Reacties van fans op de nieuw uitgebrachte video

Natuurlijk waren fans wild van de video. Het bevestigde vermoedens dat Liam niet de jongen was waar de band omheen was gevormd, ondanks wat hij Logan Paul vertelde. One Direction-fans gaven Nicole Scherzinger ook veel meer eer voor het creëren van de band, die tot nu toe allemaal naar Simon Cowell was gegaan. Aangezien het de verjaardag was op 23 juli, zal elke nieuwe One Direction-content fans aan het praten krijgen.

1 Zal One Direction weer bij elkaar komen?

Harry Styles treedt op op het podium
Harry Styles treedt op op het podium

Voor de twaalfde verjaardag van One Direction was er veel lawaai rond een mogelijke reünie. Niall Horan begon een Twitter-pagina van een 1D-reünie te volgen en Zayn plaatste zelfs een korte videoclip waarin hij een One Direction-nummer zingt. Echter, met de controverses rond Liam en Harry's mega-populaire nieuwe album "Harry's House", zullen de jongens waarschijnlijk niet snel weer bij elkaar komen.

Aanbevolen: