Megan Fox's jeugd is absoluut hartverscheurend, maar heeft de ster gevormd die ze is geworden

Inhoudsopgave:

Megan Fox's jeugd is absoluut hartverscheurend, maar heeft de ster gevormd die ze is geworden
Megan Fox's jeugd is absoluut hartverscheurend, maar heeft de ster gevormd die ze is geworden
Anonim

Megan Fox, geboren in Tennessee, wist al van kinds af aan dat ze actrice wilde worden. Op vijfjarige leeftijd begon ze toneellessen te volgen en tijdens haar vroege tienerjaren begon ze met modellenwerk en acteren. Haar grote doorbraak was in 2007 toen ze speelde in "Transformers". Daarna schoot haar carrière omhoog en Fox ging haar eigen film 'Jennifer's Body' leiden.

Dat wil niet zeggen dat haar opkomst naar het sterrendom soepel of snel was.

Integendeel, Fox had als jonge vrouw in Los Angeles te maken met een moeilijke jeugd en veel druk. Om de geweldige vrouw en actrice te worden die we Fox kennen, heeft ze een aantal ontberingen doorstaan, vooral tijdens haar vroege leven, wat niet bijzonder geweldig was. De jeugd van Megan Fox was moeilijk, vol met scheidingen, ziekte, pesterijen en geestelijke gezondheidsproblemen, maar cruciaal voor de ster die ze nu is.

Dit is hoe de jeugd van Megan Fox haar heeft gevormd.

Megan Fox's ouders zijn gescheiden toen ze jong was

Op driejarige leeftijd gingen haar ouders scheiden en in een GQ-interview vertelde Fox hoe de scheiding van haar ouders haar beïnvloedde.

Ze zei: "Als kind dacht je dat iedereen die beroemd is erg rijk en machtig is. Ik had het gevoel dat als ik eenmaal dat succes had behaald, al mijn interne problemen zouden worden opgelost, en ik zou dit echt zijn zelfverzekerd persoon. En dat ben ik niet. Het is niet alleen fysieke onzekerheid. Het is ook een gevoel van niet geaccepteerd te worden en willen zijn. Natuurlijk denk ik dat dat iets te maken heeft met de scheiding van mijn ouders en het niet zien van mijn vader, en altijd afgewezen voelen. Daar kom je nooit echt overheen."

Na die scheiding hertrouwde haar moeder en verhuisde naar Florida. Haar stiefvader was erg streng en vriendjes of zelfs vrienden mochten er niet komen. Dat was precies het duwtje dat Fox nodig had om haar rebelse zelf de vrije loop te laten.

Toen haar moeder haar vertelde haar haar niet te verven, gebruikte ze Sun-In. Toen Fox in de problemen kwam omdat ze de auto van haar moeder had gestolen, stal ze hem gewoon weer. Op die manier hebben haar jeugd en huiselijk leven haar gevormd tot een waaghals die niet bang is om zichzelf te zijn.

Megan Fox worstelde met lichaamsbeeld en lichamelijke gezondheid

Hoewel fans denken dat Fox tegenwoordig in topvorm is, heeft ze niet altijd van haar lichaam gehouden. De actrice heeft zich eerder opengesteld over het feit dat ze erg onzeker is en een lichamelijke dysmorfe stoornis (BDD) heeft, wat in feite is wanneer iemand geobsedeerd raakt door hun onmerkbare gebreken. Dat was echter niet de eerste keer dat Fox over haar lichaam sprak.

Megan heeft eerder opengesteld over het volgen van een streng dieet in 2009 voor haar hoofdrol in "Jennifer's Body".

Ze viel 30 pond af voor de film en kort daarna werd ze zo erg ziek dat haar haar begon uit te vallen. Dat was een breekpunt om voor zichzelf te gaan zorgen en haar leven te veranderen.

Megan Fox werd door haar moeder en klasgenoten betrapt

Als het gaat om haar droom om actrice te worden, was haar moeder niet echt ondersteunend. Fox gaf toe dat haar moeder niet geloofde dat ze het echt zou maken als actrice. Dat komt als een schok, want als je Fox kent, zou je denken dat ze altijd een ster is geweest. Dat is echter niet het geval. Ze werd ook gepest op school en was niet zo populair als haar personage, Carla, in 'Confessions of a Teenage Drama Queen'.

Volgens Digital Spy gaf Megan toe dat ze als kind was gepest. Ze bekende: "Ik was geen seconde populair. Iedereen haatte me en ik was een totale verschoppeling." Op school at Fox lunch in de badkamer en werd zelfs belachelijk gemaakt omdat hij een beroemde actrice wilde worden. Raad eens wie er nu lacht?

Fox worstelde met psychische problemen

De actrice besprak haar geestelijke gezondheid in een interview met CR Fashion Book.

Fox zei: Ik kwam heel helder en zonnig en gelukkig ter wereld. Op een gegeven moment kreeg ik echter een trauma in mijn kindertijd en ontwikkelde ik een behoorlijk ernstige eetstoornis en manische depressie, die in mijn familie voorkomt, dus er was zeker wat geworsteld met chemische onbalans.”

Fox heeft eerder opengesteld over haar geestelijke gezondheid. Ze onthulde dat ze een beroep moest doen op professionals om te helpen met haar obsessief-compulsieve stoornis (OCS). Over psychische stoornissen zei Fox: Ik worstel constant met het idee dat ik denk dat ik een borderline-persoonlijkheid ben. Of dat ik aanvallen van milde schizofrenie heb. Ik heb absoluut een soort mentaal probleem en ik heb niet vastgesteld wat het is.”

Het goede in de kinderjaren van Megan Fox

Ze leerde in tongen spreken rond de leeftijd van 8 in de kerk, wat ze absoluut geweldig vond. Een ander leuk feit over de jeugd van Megan Fox is dat als 'The Wizard of Oz' er niet was geweest, Fox niet had geweten dat ze actrice wilde worden.

Nadat ze de film had gezien, vroeg ze haar moeder om haar Dorothy te noemen, en toen haar moeder haar vertelde dat Dorothy een personage is en geen echt persoon, besloot Fox dat ze actrice wilde worden. En daar is iedereen blij mee.

Aanbevolen: