Love Is Blind': de beste vriendschappen gevormd tijdens de show

Inhoudsopgave:

Love Is Blind': de beste vriendschappen gevormd tijdens de show
Love Is Blind': de beste vriendschappen gevormd tijdens de show
Anonim

Met de seizoensfinale ingepakt en de reünie onderweg, heeft seizoen 2 van Love Is Blind een aantal rotsachtige relaties laten zien. Netflix is begonnen met het wekelijks uitbrengen van afleveringen voor sommige van hun nieuwe shows, en het hield fans vast voor elke nieuwe aflevering voor meer drama. Vijf koppels bereikten de seizoensfinale waar de bruiloften beginnen. Twee koppels zeggen 'ik wel', terwijl drie mensen bij het altaar werden afgewezen. Dit seizoen had veel ups en downs, van gruwelijke opmerkingen over het fysieke uiterlijk van anderen tot meerdere liefdesdriehoeken die de pogingen van het stel om een gezonde relatie te krijgen, belemmerden. Met al het emotionele leed dit seizoen, werden er veel vijanden gemaakt, samen met een paar vriendschappen.

Er zijn het hele seizoen veel tranen vergoten, maar we hebben ook veel gelachen tussen de castleden. Of ze nu liefde vonden of niet, velen vonden langdurige vriendschappen. Deze show eist zijn tol van de mentale gezondheid van de castleden terwijl ze liefde proberen te vinden, en velen vonden sterke vriendschappen die maanden na het filmen van de show duurden.

6 Danielle en Deepti werden beste vrienden

Fans' favoriete duo uit Love Is Blind: Seizoen 2 is Danielle en Deepti. De twee dames gingen op de show om liefde te vinden en vonden een beste vriend in elkaar. Danielle heeft veel haat ontvangen, vooral op haar Instagram-pagina, sinds de show werd uitgezonden. Deepti begrijpt Danielle's zeer open discussie over psychische problemen en heeft Danielle voortdurend ondersteund in haar strijd. Hoewel veel fans het gedrag van Danielle in de show beschouwen als gaslicht en haar onzekerheden op Nick projecteren, zien anderen haar als een voorstander van geestelijke gezondheid en prijzen haar voor het vergroten van het bewustzijn. Hoe iemand het ook ziet, Deepti heeft het belang van vriendelijkheid benadrukt en fans gevraagd te stoppen met het plaatsen van haatreacties op Danielle's Instagram-account. Deepti praat veel over hoe geweldig haar nieuwe beste vriendin is, ongeacht hoe ze werd geportretteerd.

5 sentimentele berichten over echte vriendschap

De sterkste vriendschap die tijdens de show is ontstaan, is verreweg Danielle en Deepti. De twee meisjes hadden verschillende resultaten in de finale, maar hebben elkaar door dit alles heen gesteund. Op de Instagram-accounts van Danielle en Deepti hebben ze emotionele berichten gedeeld over hoe sterk de andere vriend is. Danielle trouwt na een emotionele achtbaan met Nick, terwijl Deepti fans opwindt als ze Shake bij het altaar gaat staan na een seizoen van zijn afschuwelijke opmerkingen. De twee vrienden hielpen elkaar door het proces en zijn sindsdien hecht gebleven. Deepti was verloofd met een man die haar het hele seizoen in het openbaar vernederde, terwijl Danielle verschrikkelijke reacties kreeg vanwege haar geestelijke gezondheidsproblemen in de show, en de twee dames zijn elkaars grootste supporter sinds het begin.

4 Shaina houdt ook van Deepti, maar is het wederzijds?

Shaina is niet echt een favoriet bij fans, maar ze ging wel naar Instagram om haar liefde voor Deepti te tonen. Wie is na dit seizoen geen beste vrienden met Deepti?! Deepti deelt wat liefde met Shaina op Instagram, maar het is nog steeds de vraag of Shaina de show met vrienden heeft verlaten. Shaina accepteerde Kyle's voorstel, en terwijl ze verloofd was, probeerde ze nog steeds Shayne voor zich te winnen. Op de podcast "Viall Files", gehost door Nick Viall, die verscheen in The Bachelor en twee seizoenen van The Bachelorette, onthult Shaina dat ze een serieuze relatie heeft. Fans zullen moeten wachten tot de reünie om erachter te komen of Shaina echt nog vrienden heeft na het drama dat ze dit seizoen heeft veroorzaakt.

3 Mogelijk twee gelukkig getrouwde stellen

Slechts twee van de vijf stellen lieten beide partners 'ik doe' bij het altaar zeggen: Iyanna en Jarrette en Danielle en Nick. Hoewel de relatie tussen Iyanna en Jarrette wat gemoedelijker en gelukkiger lijkt, wachten fans op de reünie om te zien of ze nog bij elkaar zijn. Danielle en Nick daarentegen schokten fans toen ze allebei 'ik doe' zeiden. Er is ook de mogelijkheid dat een van de drie koppels die uit elkaar gingen tijdens de seizoensfinale het goedgemaakt hebben met elkaar en nog steeds samen zijn.

2 Absoluut niet Natalie en Shaina

Hoewel ze de kijkers gemakkelijk zouden kunnen verrassen tijdens de komende reünie-aflevering, verwachten de meeste fans niet dat Natalie en Shaina nu vrienden zullen zijn. De officiële Instagram-pagina van Even Love Is Blind deelde deze foto, samen met een preview van de reünie, waar er een duidelijke spanning is tussen de twee dames. Shaina verscheen om te praten met Natalie's verloofde, Shayne, in een poging hem terug te winnen en te zeggen dat Natalie niet de ware voor hem is. Natuurlijk lijkt Natalie niet de grootste fan van Shaina te zijn.

1 Schud en cast leden die geen zendtijd hebben gekregen

Er waren veel castleden die in de beginafleveringen van dit seizoen te zien waren en niet verder kwamen dan de pods. Hoewel is onthuld dat twee koppels zich hebben verloofd maar geen zendtijd hebben gekregen, zijn er sinds de uitzending van de show een paar gefotografeerd met Shake. Beide stellen gingen na de show uit elkaar en het lijkt erop dat sommigen een vriendschap hebben gevonden in Shake. Hoewel Shake de aangewezen schurk van het seizoen is, lijkt Shake geen vrienden te hebben die het het hele seizoen hebben gehaald, maar Shake hangt rond met Jason en Joey, samen met Brandon, die zich niet heeft verloofd. De jongens hebben gefeest het op en genieten van het single leven sinds de ontmoeting op de show.

Aanbevolen: