Heeft Billie Eilish echt veel spijt van haar Met Gala-look in 2021?

Inhoudsopgave:

Heeft Billie Eilish echt veel spijt van haar Met Gala-look in 2021?
Heeft Billie Eilish echt veel spijt van haar Met Gala-look in 2021?
Anonim

In het voorjaar van 2021 veranderde Billie Eilish schijnbaar haar stijl. De jonge zangeres ging van donker haar en wijde kleding naar blond haar en een op pin-up-girl geïnspireerde stijl. De zangeres debuteerde haar nieuwe esthetiek op de cover van Vogue in juni 2021, en ze bleef ermee pronken op de rode loper en in haar muziekvideo "Lost Cause". Zoals verwacht veroorzaakten veel outfits van Eilish destijds schandalen.

Op het Met Gala op 13 september 2021 bleef Billie Eilish trouw aan haar nieuwe stijl, maar heeft ze sindsdien spijt van haar modekeuze? Blijf scrollen om erachter te komen!

Billie Eilish's 2021 Met Gala-look

Voor het Met Gala van 2021 besloot Billie Eilish voor de retro pin-upgirl-stijl te gaan. De getalenteerde zangeres zag er prachtig uit terwijl ze oude Hollywood-glamour channelde in een prachtige Oscar de la Renta-jurk. "Billie is een grote verrassing; we hebben nog niet eerder gewerkt, we houden van haar. Ze zei net dat ze de schoonheid van het bal wilde zijn", zei Fernando Garcia, creatief directeur van Oscar de la Renta.

De muzikant gaf toe dat de verandering in stijl niet verrassend voor haar was, omdat ze van jurken hield toen ze jonger was. "Grote jurken waren mijn favoriete ding toen ik een kind was. Ik had zoveel jurken, ik zou elke dag een jurk dragen." zei Eilish. "Het is echt mijn lichaamsbeeld dat kapot ging. Waarom denk je dat ik me al jaren kleed zoals ik me kleed?" De jurk van de zangeres was geïnspireerd op de tule jurk die Marilyn Monroe droeg tijdens de Oscars van 1951, en Eilish onthulde dat ze al wist wat ze erin wilde doen. "Ik wist dat ik iets groots wilde, met een korset", vertelde Eilish aan Vogue."Ik hou van korsetten; ik heb thuis veel korsetten."

In een Instagram-bericht onthulde de zangeres dat dankzij haar samenwerking met Oscar de la Renta, het luxe modemerk besloot om bontvrij te gaan. "Bedankt Oscar de la Renta voor het ontwerpen van deze MOOIE jurk en het tot leven brengen van mijn ideeën en visie", schreef Eilish. "Het was een eer om deze jurk te dragen, wetende dat Oscar de la Renta in de toekomst volledig bontvrij zal zijn!!!!" toevoegend dat ze "vereerd is een katalysator te zijn geweest en over deze kwestie gehoord te zijn" en aandringen "alle ontwerpers doen hetzelfde."

Hoe denkt Billie Eilish echt over de pin-up-girl-esthetiek?

In een interview met The Times gaf Billie toe dat ze moeite had om iedereen blij te maken als het gaat om haar modekeuzes. "Als je wijde kleding draagt, voelt niemand zich tot mij aangetrokken, ik voel me ongelooflijk onaantrekkelijk en unsexy en niet mooi, en mensen schamen je omdat je niet vrouwelijk genoeg bent," zei Eilish."Dan draag je iets meer onthullends en ze zijn, zoals, 'je bent zo'n dikke koe w'. Ik ben een s en ik ben een uitverkochte en ik ben net als elke andere beroemdheid verkoopt hun lichaam, en woah! Wat wil je verdomme? Het is een gekke wereld voor vrouwen en vrouwen in de publieke belangstelling."

Hoewel Eilish er geweldig uitzag in wijde kleding en meer onthullende jurken, gaf de zangeres wel toe dat haar pin-up-girl-fase niet iets was waar ze een fan van is. "Terugkijkend op alle promo's en dingen die we deden voor het album [in 2021], weet ik niet wie dat is, maar dat ben ik niet", gaf Eilish toe. "Ik had geen tijd om na te denken. Ik besloot gewoon wie ik was. Ik werd gewoon die sfeer. En ik weet niet of dat noodzakelijkerwijs was wat ik echt voelde. Ik greep me gewoon aan iets vast."

Vanwege wat Billie Eilish in het interview zei, is het veilig om te zeggen dat ze waarschijnlijk ook geen fan is van haar Met Gala-look uit 2021. De zangeres is openhartig over haar vertrouwensstrijd door te zeggen: "Ik voel me eerlijk gezegd niet gewenst, nooit. Ik heb de zorg dat ik me zo ongewenst voelde dat ik af en toe te hard heb geprobeerd om wenselijk te zijn. Het maakt me verdrietig om te denken over."

Eilish heeft sindsdien echter weer geëxperimenteerd met haar modekeuze en het lijkt erop dat ze een meer authentieke esthetiek heeft gevonden naast het verven van haar haar tot een donkerdere tint. "In de afgelopen paar maanden voel ik me veel steviger in wie ik ben. Ik voel me nu anders, alsof ik wenselijk ben. Ik heb het gevoel dat ik in staat ben om zo vrouwelijk te zijn als ik wil en zo mannelijk als ik wil’, gaf Eilish toe. "Ik vind het geweldig dat mijn lichaam van mij is en dat ik het overal bij me heb. Ik beschouw mijn lichaam een beetje als mijn vriend. Mijn lelijke vriend! Het is ingewikkeld. Maar wat ga je doen?"

Aanbevolen: