Demi Lovato's tatoeages, Yoghurtwinkelschandaal en andere controverses die hen in de verdediging brengen

Inhoudsopgave:

Demi Lovato's tatoeages, Yoghurtwinkelschandaal en andere controverses die hen in de verdediging brengen
Demi Lovato's tatoeages, Yoghurtwinkelschandaal en andere controverses die hen in de verdediging brengen
Anonim

Nadat Demi Lovato als kind bekendheid kreeg, was de kans groot dat ze nog steeds succes zouden hebben als entertainer toen ze eenmaal volwassen waren. Ondanks dat Lovato erin is geslaagd om de afgelopen jaren extreem druk te blijven als artiest en het lijkt waarschijnlijk dat hun carrière de komende jaren succesvol zal blijven.

Helaas voor Demi Lovato, hoewel ze ongetwijfeld veel succes hebben gehad in hun carrière, verandert niet alles wat ze aanraken in goud. Het is bijvoorbeeld moeilijk om het feit te negeren dat Lovato de neiging heeft om dingen te doen en te zeggen die mensen van streek maken en hen in de verdediging brengen.

6 Demi Lovato werd uitgeroepen voor hun 21 Savage Tweet

Toen 21 Savage nog maar zeven jaar oud was, verhuisde hij met zijn moeder vanuit zijn thuisland Engeland naar Atlanta. Op 3 februari 2019 zat 21 Savage in een auto die werd aan de kant gezet, wat ertoe leidde dat hij in ICE-bewaring werd genomen omdat hij zijn visum had overschreden om jarenlang in Amerika te blijven. Toen het nieuws over 21 Savage in hechtenis was genomen, gingen veel mensen naar sociale media om zijn situatie te bespotten, wat er bijna toe leidde dat hij werd gedeporteerd en nog steeds kon. Demi Lovato tweette bijvoorbeeld: "Tot nu toe zijn 21 woeste memes mijn favoriete onderdeel van de Super Bowl geweest."

Als reactie op de tweet van Demi Lovato waren veel waarnemers boos op de zanger omdat hij 21 Savage bespotte toen hij zich midden in een ernstige en levensveranderende juridische situatie bevond. Zoals Lovato opmerkte in hun reactie op het verzet, deden veel van de mensen die naar hen uithaalden dit door hun verslavingsproblemen naar voren te brengen en te vragen of ze het leuk zouden vinden als mensen hen daarom bespotten.

5 Demi Lovato versus hun vroegere tattoo-artiest

In een ideale wereld zou iedereen die een tatoeage heeft gekregen blij zijn met het resultaat. Helaas is dat niet het geval, zoals blijkt uit het feit dat Demi Lovato vaak klaagde over een tatoeage die ze aan de binnenkant van hun pols hadden. Omdat Lovato het gevoel had dat de tatoeage eruitzag als de geslachtsdelen van een vrouw, liet Lovato de tatoeage uiteindelijk bedekken om eruit te zien als een roos.

In reactie op Demi Lovato die haar polsinkt bedekte, riep de originele tattoo-artiest Ashley McMullen de zangeres uit. “Cool bericht @ddlovato, bedankt voor het bedekken van de tatoeage die ik gratis heb laten zetten en waar je specifiek om hebt gevraagd. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je niet eens de beleefdheid had om me geld aan te bieden.' Toen McMullen Lovato eenmaal had gebeld, kreeg de controverse veel stoom. In reactie daarop ging Lovato naar Twitter om McMullen aan te spreken en schreef: "Ik verontschuldig me voor het belachelijk maken van je werk". Lovato schoot echter op McMullen in dezelfde post door schaduw te blijven werpen op de tatoeage en te beweren dat Ashley in de eerste plaats geen dronken tienerinkt had moeten geven.

4 Demi Lovato's vele beroemde vijanden

Op elk moment zijn er een handvol sterren met echt gepassioneerde fanbases die tot hun verdediging komen bij zelfs maar de hint dat iemand hun favoriete sterren beledigt. Helaas voor Demi Lovato hebben ze een beruchte ruzie gehad met verschillende sterren met fans die zo zijn. Het is bijvoorbeeld geen geheim dat Lovato problemen heeft gehad met Mariah Carey, Nicki Minaj, Zendaya, Selena Gomez en Taylor Swift. Terwijl Lovato vrede heeft gesloten met een aantal van die sterren, heeft Lovato in het openbaar ruzie gemaakt met geliefde beroemdheden meerdere keren in de verdediging geschoten terwijl fans naar hen toe kwamen.

3 Demi Lovato's grap wordt uitgeroepen

In 2018 nam Demi Lovato deel aan een Twitter Q&A-sessie met hun fans. Toen Lovato werd gevraagd om de beste grap te onthullen die ze ooit hadden uitgehaald, beantwoordden ze de vraag. “Ik heb een dame van de nacht ingehuurd in Vegas en ze naar de hotelkamer van Max gestuurd om hem te verrassen. Ze liepen zijn kamer binnen zonder toestemming en grepen hem vast in zijn ‘gebied’ en hij schrok de f-k uit hahahaha.”

Eén tweet als reactie op het verhaal van Demi Lovato vat de manier samen waarop veel mensen op de grap reageerden. “Dat is seksuele intimidatie van Demi’s kant en seksueel geweld van de andere vrouw. Ik walg hiervan. Lovato eindigde als reactie op de reactie. “Voor iedereen die op me afkomt, luister naar de tekst van Warrior en misschien heb je meer compassie voor iemand die een simpele fout heeft gemaakt. Van alle mensen ken ik seksueel misbruik. Je hoeft me niet op te voeden.'

2 Demi Lovato sloeg hun back-updanser

Tijdens de tijd dat Demi Lovato in de schijnwerpers stond, waren ze open met fans over hun worsteling met verslavingsproblemen, wat buitengewoon bewonderenswaardig is. Helaas begon Lovato's reis naar herstel echter op een vervelende en controversiële toon. In 2010 ging Lovato op een avond uit met hun band en achtergronddansers. Tegen het einde van de nacht was de hotelkamer van Lovato verwoest en kwam de zanger in heet water terecht.

In de nasleep vertelde een van Demi Lovato's back-updansers hun vader en manager dat de zanger onder invloed was van Adderall op het moment van de vernietiging. Toen Lovato de identiteit van die danseres ontdekte, stompten ze hen in het gezicht en trokken ze zich terug uit de Camp Rock 2-tour die ze op het moment van het incident hadden. Lovato had toen veel woede op hen gericht omdat ze zich terugtrokken uit de tour en de danseres aanvielen. Toen Lovato de tour verliet, checkten ze voor het eerst in bij een afkickkliniek.

1 Demi Lovato riep een inclusieve yoghurtwinkel uit

In 2021 was Demi Lovato in Los Angeles toen ze besloten om een traktatie te krijgen in de Bigg Chill-yoghurtwinkel, die trots is op het hebben van suikervrije, vetvrije en zuivelvrije varianten. Helaas kreeg Lovato geen bevroren yoghurt en onthulde vervolgens waarom op Instagram."Het is buitengewoon moeilijk om Froyo te bestellen bij @TheBiggChillOfficial als je langs tonnen suikervrije koekjes/andere dieetvoeding moet lopen voordat je naar de balie gaat." Tegelijkertijd beschuldigde Lovato The Bigg Chil-yoghurtwinkel van "schadelijke berichten" en gebruikte hij de hashtag DietCultureVultures.

In reactie op de post van Demi Lovato verdedigden de eigenaren van de Bigg Chill-yoghurtwinkels hun bedrijf. "We hebben artikelen voor diabetici, coeliakie, veganisten en hebben natuurlijk ook veel toegeeflijke artikelen." Als reactie op het heen en weer tussen Lovato en The Bigg Chill steunden enkele mensen de zangeres, waaronder Jameela Jamil. Veel mensen belden Lovato echter op voor het mogelijk schade toebrengen aan een klein bedrijf. Lovato plaatste later een video waarin ze probeerden hun post over The Bigg Chill uit te leggen, verklaarden dat ze het bedrijf nooit kwaad wilden doen en verontschuldigden zich voor het niet beter omgaan met hun zorgen.

Aanbevolen: