De fascinerende betekenis achter de tatoeages van Demi Lovato

Inhoudsopgave:

De fascinerende betekenis achter de tatoeages van Demi Lovato
De fascinerende betekenis achter de tatoeages van Demi Lovato
Anonim

Veel kindacteurs hebben een tatoeage laten zetten voordat ze de wettelijke leeftijd bereikten en het is bekend dat ze langzaam (of snel, afhankelijk van of ze zich willen ontdoen van hun jeugdpersonage) tatoeages blijven nemen naarmate ze ouder worden.

Sommigen blijven zelfs doorgaan en vertonen geen tekenen van stoppen. Demi Lovato krijgt tatoeages sinds de rijpe leeftijd van 16 en heeft sindsdien minstens 23 tatoeages gekregen (en dat telt nog steeds). Hier zijn alle betekenissen achter alle tatoeages die Demi Lovato heeft.

10 Spiritueel ontwaken

Demi Lovato heeft een tatoeage op hun rug van een vrouw die door drie duiven in de lucht wordt geheven. Velen hebben gezegd dat dit bedoeld was om wedergeboorte te vertegenwoordigen, en kwamen met de theorie dat de duiven zuiverheid en leven betekenen. En de gearceerde vrouw is een representatie van de innerlijke duisternis in Demi. Dus de persoon die hoger wordt getrokken, kan betekenen dat lichtheid er altijd zal zijn om je van de rand van de duisternis te trekken. Maar dit is slechts een theorie, Lovato heeft niet bevestigd wat de werkelijke reden is achter deze recente toevoeging.

9 Een gedurfde leeuw

Een controversiële zet, Demi liet een gedetailleerde realistische leeuw tatoeëren op de rug van hun linkerhand. Nu is het idee van een leeuwentattoo niet het probleem, maar hoe het eruit ziet, is wat een grote terugslag veroorzaakte. Fans waren ontevreden over de tatoeage en beweerden dat het Cara Delevingne kopieerde, maar Demi heeft die beschuldigingen sindsdien ontkend. Demi verklaarde dat ze de tatoeage hadden voor hun nieuwste nummer (toen) 'Lionheart'. Of dit nu een copycat-beweging was, hangt nog steeds in de lucht, maar Demi heeft sindsdien andere tatoeages gekregen met betrekking tot hun liedjes. Demi heeft de woorden "nu ben ik een krijger" op hun schouder voor hun 2013 nummer 'Warrior'.

8 Zelfliefde

Nu is Demi erg vocaal geweest over hun worsteling met onzekerheden over hun lichaam en dat die worsteling invloed had op hoe ze zichzelf zagen. Het is dus geen wonder dat de ster na een persoonlijke reis van zelfontdekking en zelfacceptatie een paar tatoeages zou krijgen om de nieuwe Demi te omarmen. Ze hebben het woord 'ik' getatoeëerd als herinnering om altijd eerst voor zichzelf te zorgen. Ze kregen ook een smiley, wat schijnbaar een beroemdheidstatoeage is, als een representatie voor geluk in hun leven. Met een foto van het gezicht op hun pink tweette Demi dat het was omdat "het leven te kort is, dus waarom niet". De zangeres heeft ook een groenblauw veertje achter hun oor dat niets betekent, maar ze hebben het voor de esthetiek.

7 Overlevende tatoeage

Nu met de release van Demi's nieuwste album Dancing with the Devil en de daaropvolgende documentaireserie over hun worstelingen, hebben veel fans inzicht gekregen in Demi's leven (nou ja, alle dingen die de muzikant ten minste heeft tentoongesteld). Een andere kijk in hun leven, Demi liet het woord 'overlevende' in hun nek tatoeëren. Veel fans hebben geraden dat dit een verwijzing was naar de strijd van de zanger met middelenmisbruik. Demi kreeg ook de woorden "blijf sterk" op beide polsen met op elke pols één woord. Dit was direct na hun gepubliceerde afkickperiode in 2011, een boodschap aan zichzelf om te proberen het beter te doen.

6 eerbetuigingen om te onthouden

Er is niets gebruikelijker en toch zo diep hartverscheurend dan een eerbetoontattoo voor de dierbare overledenen. Demi Lovato kreeg een portret van hun oma op hun onderarm. Dit kindsterretje kreeg ook een cursieve T op hun arm voor beste vriend Thomas Trussel. Demi is ook dol op hun huisdieren, aangezien ze een realistisch portret van hun hond Buddy op hun enkel kregen na zijn overlijden in 2015. Demi nam zelfs de woorden "Buddy was here" onder het gezicht van die schattige puppy

5 Een familiaal Romeins cijfer

Net als veel andere artiesten is Lovato geen onbekende in familietatoeages. De zanger heeft het Romeinse cijfer III (3) voor hun vader. Deze tatoeage moet echt resoneren met Demi, want ze kregen nog een reeks Romeinse cijfers, elk een andere datum om de verjaardagen van hun familie te vertegenwoordigen. Demi heeft er een voor (in deze volgorde) hun moeder, hun oudere zus Dallas, hun jongere halfzus Madison, hun stiefvader en hun biologische vader met wie Demi toegeeft een gecompliceerde relatie te hebben met (alleen verergerd door zijn overlijden).

4 Klein maar sterk

Demi is ook een veteraan in het krijgen van kleine tatoeages. Ze hebben de woorden "Rock n Roll" op de middelvinger van hun rechterhand. Muziek is altijd een groot deel van het leven van de zangeres geweest en goede vriendin Hannah heeft een soortgelijke tatoeage. Maar Demi heeft de mogelijkheid genoemd om die tatoeage in de toekomst te laten verwijderen en zegt dat ze er misschien spijt van zullen krijgen als ze ouder zijn. Demi heeft ook het woord "vrede" op de middelvinger van de andere hand. Veel recenter kreeg Demi een sierlijke roos op hun vinger om een nieuw begin te vertegenwoordigen. Nu hun manager en team meededen, kreeg Demi ook het woord "gratis" op hun pink.

3 Muzikale Momenten

Demi heeft altijd van muziek gehouden en daarom hebben ze tatoeages die verwijzen naar bepaalde nummers (en niet alleen die van henzelf). Hun eerste tatoeage (op de jonge leeftijd van 16) waren de woorden "You make me beautiful for God", wat zowel voor hun geloof is als een verwijzing naar het nummer Beautiful van Bethany Dillion. Deze laatste voegden in 2011 twee veren toe aan de tatoeage die later door kunstenaar Bang Bang zou worden omgevormd tot een dromenvanger rond de woorden. Ze hebben recentelijk ook enkele teksten van Infinity Universe van Beautiful Chorus op de rug van hun hand gekregen, tegenover de iconische leeuw. De zangeres heeft onlangs een vlinder in hun nek laten tatoeëren, hoogstwaarschijnlijk naar hun eigen nummer Butterfly op hun nieuwste album Dancing with the Devil.

2 Een cover-up

Zelfs beroemdheden zijn niet immuun voor het krijgen van een slechte tatoeage. Fans hebben zelfs gemerkt dat sommige beroemdheden de meest belachelijke tatoeage krijgen die je je kunt voorstellen en helaas is Demi geen uitzondering. In 2012 kreeg Demi een tatoeage van een kussymbool terwijl hij onder invloed was, maar veel fans ontdekten dat het meer leek op het soort lichaamsdeel dat niet aan de pols zou moeten worden getoond zodat de wereld het kan zien. Maar iedereen maakt fouten, het gaat erom wat je ermee doet. Om de misgelopen lippen te bedekken, kreeg Demi in 2015 een gedetailleerde roos. Ongeveer een jaar later zouden ze een tweede roos aan de tatoeage toevoegen.

1 Hun geloof eren

Een van Demi's meest herkenbare tatoeages zijn de twaalf vogels die ze in hun arm hebben vliegen. Vogels vertegenwoordigen vaak vrijheid en hoewel ze tijdens de creatie niets dachten aan het aantal vogels, hebben ze het sindsdien in verband gebracht met de 12 stappen in herstelprogramma's. Aan de voet van de vliegende vogels heeft Demi het woord "geloof" geschreven. Deze zangeres heeft meerdere tatoeages opgedragen aan hun geloof, zoals een klein kruis op de zijkant van hun hand. Ze hebben ook de woorden "Let Go & Let God" op hun voeten, met twee woorden op elke voet.

Aanbevolen: