Matt Lauer is naar de andere kant van de planeet gerend om zich te verbergen voor zijn controverses

Inhoudsopgave:

Matt Lauer is naar de andere kant van de planeet gerend om zich te verbergen voor zijn controverses
Matt Lauer is naar de andere kant van de planeet gerend om zich te verbergen voor zijn controverses
Anonim

Niet zo lang geleden was Matt Lauer ooit een van de meest succesvolle nieuwspersoonlijkheden ter wereld. Terugkijkend op zijn carrière van vandaag, is het duidelijk dat Lauer verantwoordelijk was voor verschillende moeilijk te bekijken momenten sinds hij enkele problematische dingen in de lucht zei. Later werd echter onthuld dat Lauer's acties achter de schermen veel erger waren dan alles wat op televisie te zien was.

Als gevolg van wat aan het licht kwam over hoe hij zijn machtspositie misbruikte om vrouwen te mishandelen, verloor Matt Lauer terecht zijn baan als presentator van Today in 2017. Sindsdien is Lauer uit de schijnwerpers gebleven die heeft ertoe geleid dat veel mensen uit het oog zijn verloren wat hij vandaag aan het doen is. De meeste mensen hebben bijvoorbeeld geen idee waar Lauer tegenwoordig woont.

Matt Lauer heeft enkele van zijn huizen op de markt gebracht

Op het moment van schrijven is het bijna vijf jaar geleden dat Matt Lauers carrière als nieuwslezer plotseling en door schandalen tot een einde kwam. Als gevolg hiervan kunnen sommige mensen zich afvragen of de geldreserves van Lauer al zijn opgedroogd. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Lauer veel rijker zou zijn geweest als zijn nieuwscarrière was doorgegaan, blijft het een feit dat hij nog steeds erg rijk is. Per slot van rekening schat celebritynetworth.com dat Lauer vandaag een fortuin van $80 miljoen heeft.

Ondanks al het geld dat Matt Lauer tot zijn beschikking heeft, is het logisch dat hij het leven dat hij leidde voordat hij werd ontslagen zou willen terugschroeven. Lauer kon het zich immers veroorloven om veel meer kosten op zich te nemen als hij jaarlijks miljoenen dollars binnenbracht. Met dat in het achterhoofd is het logisch dat Lauer de afgelopen jaren een aantal van zijn woningen op de markt heeft gezet. Per slot van rekening zou de verkoop van zijn huizen een infusie van geld opleveren en zijn uitgaven aanzienlijk verminderen.

Gelukkig voor Matt Lauer heeft hij enig succes gehad met het verkopen van zijn voormalige huizen. In mei 2022 verkocht Lauer bijvoorbeeld zijn landgoed Hamptons nadat het een tijdje op de markt had gestaan. Bovendien verkocht Lauer in 2018 ook zijn appartement in New York City met flinke winst. Aangezien Lauer geen baan meer heeft in New York, is het logisch dat hij daar nu niet de behoefte voelt om daar een huis te hebben.

Matt Lauer woont op zijn boerderij in Nieuw-Zeeland

Voor de meeste mensen is het idee om naar een ander land te reizen voor een vakantie al opwindend genoeg. Als u echter tot de bestbetaalde mensen op televisie behoort, kunt u het zich veroorloven om een huis in andere landen te kopen en erheen te vliegen wanneer u maar wilt. Het blijkt bijvoorbeeld dat hij op het hoogtepunt van Matt Lauers carrière een boerderij in Nieuw-Zeeland kocht.

Het kan natuurlijk willekeurig lijken dat Matt Lauer een boerderij in Nieuw-Zeeland heeft gekocht en er is geen manier om te weten waarom hij specifiek dat land heeft gekozen. Dat gezegd hebbende, iedereen die Nieuw-Zeeland kent, moet weten dat het een prachtig land is. Als gevolg hiervan is het logisch dat Lauer 9,2 miljoen dollar betaalde voor 16.000 hectare landbouwgrond in Nieuw-Zeeland. Volgens rapporten omvat Lauer's eigendom in Nieuw-Zeeland acht mijl land aan het meer, een huis met vijf slaapkamers, evenals verschillende boerderijgebouwen en vissershutten.

Nadat Matt Lauer van zijn baan was ontslagen, bestond er een vermoeden dat hij gedwongen zou worden zijn huis in Nieuw-Zeeland te verkopen. Buitenlandse kopers die grond in Nieuw-Zeeland bezitten, moeten immers voldoen aan een voorwaarde van 'goed karakter' om hun onroerend goed te mogen behouden. Uiteindelijk werd echter besloten dat Lauer zijn eigendom kon behouden bij het Overseas Investment Office van Nieuw-Zeeland, waarbij hij die beslissing uitlegde aan de Associated Press.

"Mr. Lauer is niet aangeklaagd voor enig strafbaar feit, noch veroordeeld, en het bewijsmateriaal waarover de OIO op dit moment beschikt, toont niet aan dat dhr. Lauer ongeschikt is om het bezit van het bezit te blijven houden. Maar door deze positie te bereiken, keuren we de ongepaste manier waarop de heer Lauer zich heeft gedragen niet goed."

Nadat Matt Lauer in 2017 publiekelijk te schande werd gemaakt en ontslagen, kwam er een einde aan zijn huwelijk van meer dan twintig jaar. Sindsdien begon Lauer te daten met pr-manager Shamin Abas en in 2021 werd gemeld dat ze enige tijd in zijn huis in Nieuw-Zeeland woonden, inclusief de vakantie daar.

Sinds Matt Lauer in het openbaar te schande werd gemaakt, heeft hij de harde schijnwerpers van het publieke oog grotendeels vermeden. Als gevolg hiervan is er, afgezien van het feit dat Lauer nog steeds een huis in Nieuw-Zeeland bezit waar hij onlangs heeft gewoond, niets bekend over andere eigendommen waar hij de afgelopen maanden mogelijk heeft doorgebracht.

Aanbevolen: