Taylor Swift's nieuwste nummer heeft dezelfde naam als een nummer van haar ex Harry Styles

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's nieuwste nummer heeft dezelfde naam als een nummer van haar ex Harry Styles
Taylor Swift's nieuwste nummer heeft dezelfde naam als een nummer van haar ex Harry Styles
Anonim

Bekend om haar liefdesballads en liefdesliederen, werd de in Pennsylvania geboren wereldwijde popster Taylor Swift beroemd door haar vermogen om haar meest diepbedroefde momenten om te zetten in hitnummers die worden aanbeden door publiek wereldwijd. Hoewel de zangeres misschien carrière heeft gemaakt van liefdesverdriet, kunnen fans over de hele wereld tegenwoordig niet gelukkiger zijn voor Swift nadat ze haar eindelijk nog lang en gelukkig hadden gevonden met haar gespeculeerde verloofde, Joe Alwyn.

Wat veel fans echter lijken te vergeten van Swift's lange en gecompliceerde reis naar nog lang en gelukkig, is haar korte verwikkeling met de voormalige One Direction-ster en 'internetvriend' Harry Styles. Lang geleden, in 2012, een heel decennium geleden, hadden de internationale supersterren een korte romantische affaire met elkaar die destijds viraal ging. Hoewel de relatie veel gecompliceerde wendingen kende, zelfs na de splitsing, lijkt het paar nu weer op goede voet te staan. Zozeer zelfs dat Swift's nieuwste nummer "Carolina" zelfs de titel deelt als een van de eigen nummers van Styles. Laten we dus eens kijken naar de gebeurtenissen die leidden tot het gedeelde nummer en de waarheid achter de hits.

8 Harry Styles en Taylor Swift ontmoetten elkaar in 2012

De zangeres en de popster ontmoetten elkaar voor het eerst twee decennia geleden, lang geleden in 2012. Volgens The List ontmoette het paar elkaar voor het eerst tijdens de Kid's Choice Awards 2012 waarin Swift zag hoe Styles zijn hit "What Makes You Beautiful" samen met zijn vroegere bandleden. Zoals vermeld in het artikel The List, stroomde Swift naar verluidt vanaf de zijlijn samen met haar BFF en mede-popster, Selena Gomez.

7 Ze haalden de krantenkoppen toen Styles later dat jaar Swift bezochten

Het lijkt erop dat het niet lang duurde voordat het paar elkaar beter leerde kennen sinds hun eerste ontmoeting op de awardshow, aangezien Styles en Swift, maanden later in datzelfde jaar, blijkbaar op "bezoek waren bij elkaar". tijdens de repetities” basis. Volgens MTV News had Swift tijdens haar optreden op de X-Factor, november 2012, een heel speciaal bezoek gekregen van een zekere One Direction-alumnus terwijl ze aan het repeteren was voor de show. Volgens de gastheer van X Factor, Mario Lopez, was Styles willekeurig verschenen tijdens de repetitie van de show, speciaal om Swift te zien.

Lopez verklaarde: "Taylor Swift was de speciale gastartiest en een kleine primeur voor jou: tijdens de repetities kwam Harry van One Direction me op de rug slaan en zei: 'Hé, Mario, hoe gaat het met je? ?' En ik zei: 'Wat doe jij hier?' En hij [wijsde] naar Taylor."

6 Eind 2012 werd het paar gefotografeerd en zagen er gezellig uit

Na het nieuws over het geïmproviseerde repetitiebezoek van Styles, begon de relatie van het paar zich in een schijnbaar sneller tempo te ontwikkelen. In december 2012 werden Styles en Swift eindelijk samen gespot in wat de allereerste visuele bevestiging van hun relatie leek te zijn. Een ander artikel uit 2012 van MTV News onthulde foto's van Styles en Swift tijdens een zoete wandeling door Central Park. Na de release van de foto's werden fans wild bij het vooruitzicht dat de wandeling een afspraakje zou zijn en de twee muzikale iconen een item. Het paar ging viraal toen fans van over de hele wereld hen bestempelden als "Haylor".

5 Harry Styles en Taylor Swift noemden het begin 2013 te stoppen

Ondanks de die-hard steun en aanbidding van het paar van fans, leek het alsof Styles en Swift gewoon niet bedoeld waren te zijn. Slechts een maand na hun gespeculeerde relatie, in januari 2013, stopte het paar met de romance. Volgens The Daily Mail werd de splitsing van Styles en Swift ingegeven door een ruzie tussen het paar tijdens een nieuwjaarsvakantie.

Een bron dicht bij de site verklaarde: Ja, ik kan bevestigen dat ze uit elkaar zijn gegaan. Ze waren op vakantie en hadden een almachtige ruzie. Het zijn twee jonge sterren aan de top van hun spel, dus wie weet wat er in de toekomst zal gebeuren.”

4 jaar later braken stijlen eindelijk zijn stilte

De jaren na de splitsing van het paar zagen een tsunami van heen en weer van zowel Swift's als Styles-fans. Na verschillende nummers gericht op het One Direction-aluin namens Swift en het constante vermijden van het onderwerp op Styles ', viel het stof eindelijk op de situatie en leek de vrede te worden hersteld toen de schijnbare vete werd achtergelaten. In 2017, 4 jaar na de splitsing, sprak Styles eindelijk over de relatie, de splitsing en wat het allemaal voor hem had betekend.

De 28-jarige verklaarde: "Als ik foto's van die dag [in Central Park] zie, denk ik: relaties zijn moeilijk, op elke leeftijd. Als je daaraan toevoegt dat je niet echt precies begrijpt hoe het werkt als je 18 bent, werd het er niet eenvoudiger op om door al die dingen te navigeren."

3 Harry Styles en Taylor Swift herenigd tijdens de Grammy's van 2021

Nog 4 jaar later en het paar toonde eindelijk publiekelijk tekenen van vriendschap. Tijdens de Grammy's van 2021 werd het paar gespot in wat leek op een lief en vriendelijk gesprek. In een video gepost door Page Six werd het paar lachend en lachend gezien tijdens hun enthousiaste gesprek. Later, in de prijsuitreiking, werd Swift ook gezien als supporter van Styles door haar staande ovatie tijdens de overwinning van de Engelsman voor Best Pop Solo Performance voor zijn hit "Watermelon Sugar". Het is niet verwonderlijk dat de interactie tussen de geliefden uit het verleden het internet deed instorten terwijl ze herinneringen ophaalden aan een tijd waarin hun favorieten verstrikt waren geraakt.

2 Verkort tot 2022 toen Taylor Swift 'Carolina' aankondigde, dat dezelfde naam heeft als het 2017-nummer van Styles

Met de aanstaande release van Olivia Newman's drama-mysterie uit 2022, Where The Crawdads Sing, komt er een onverwacht keerpunt voor de relatie tussen Swift en Styles. Op 22 maart kondigde Swift haar deelname aan het door Sony geleide project op haar Instagram aan. De meervoudig Grammy-winnende singer-songwriter benadrukte hoe ze haar eigen lied voor de film had geschreven, getiteld "Carolina". Hoewel het nummer exact dezelfde titel had als het nummer uit 2017 van Styles van zijn debuut solo-album, schetste Swift haar inspiratie voor het 'beklijvende' nummer als de film waarvoor het was gemaakt.

1 Voor Harry Styles had het nummer een heel andere betekenis

Styles' "Carolina" leek echter een heel andere betekenis te hebben dan die van Swift. Volgens Capital FM had Styles het nummer eigenlijk geschreven op basis van zijn ervaring met het daten van Townes Adair Jones. Adair Jones, zelf geboren in South Carolina, zou een paar jaar geleden een blind date met Styles hebben gehad, wat aanleiding gaf tot het nummer.

Aanbevolen: