Beste Evan Hansen': fans kunnen niet stoppen met het posten van memes over de cast van Ben Platt

Inhoudsopgave:

Beste Evan Hansen': fans kunnen niet stoppen met het posten van memes over de cast van Ben Platt
Beste Evan Hansen': fans kunnen niet stoppen met het posten van memes over de cast van Ben Platt
Anonim

De meme van Steve Buscemi 'medekinderen' is enorm populair geworden nadat sommigen op sociale media erop wezen dat Platt niet de beste keuze is voor de rol van tiener.

De verfilming van de Broadway-musical Dear Evan Hansen heeft fans een eerste blik gegeven op Pitch Perfect-ster Ben Platt in de titulaire rol.

Platt herneemt de rol van Evan Hansen uit de toneelversie. De acteur bedacht de rol in 2014 en speelde deze tot 2016, en won in 2017 een Tony Award voor Beste Acteur in een Musical. Naast Platt bestaat de met sterren bezaaide cast ook uit Julianne Moore, Amy Adams, Kaitlyn Dever en Amanda Stenberg.

Ondanks de opwinding rond de filmversie van de veelgeprezen musical, lijkt niet iedereen verkocht te zijn aan de beslissing om Platt opnieuw te casten. Na het zien van de trailer, die gisteren (20 mei is uitgebracht), denken sommigen dat de acteur zich "niet op zijn plaats" voelt.

Ben Platt in 'Dear Evan Hansen' zorgt voor hilarische reacties op sociale media

Het tienerdrama wordt geregisseerd door Stephen Chbosky, de auteur van de coming-of-age-roman The Perks of Being a Wallflower, waarvan hij in 2012 ook een verfilming schreef en regisseerde. Platts vader, producer Marc Platt, fungeert als producer van Dear Evan Hansen samen met Adam Siegel.

Bij het zien van de trailer van de aankomende film, merkten sommigen op sociale media dat de 27-jarige Platt zich niet goed voelt voor de rol van een 17-jarige middelbare scholier.

Het publiek heeft vaak gezien hoe volwassenen tieners speelden op het kleine en grote scherm. Hoewel dit in sommige gevallen naadloos werkte, neem Keiko Agena in de rol van Lane op Gilmore Girls, of wordt gebruikt voor een komisch effect, zoals in de Netflix-serie Wet Hot American Summer, maar andere voorbeelden hebben het moeilijker gemaakt om iemands ongeloof op te schorten.

De eerste reacties op de trailer van Dear Evan Hansen bewijzen dat Platt misschien een geval van het laatste is.

Twittergebruikers denken niet dat Ben Platt als tiener kan doorgaan

Twitter heeft gereageerd op Platt die een tiener speelt na het zien van de trailer van Dear Evan Hansen.

Sommigen mikten vooral op Platt, de castingdirectors en het make-upteam dat erin slaagde de acteur er ouder uit te laten zien dan hij is.

“elke screenshot van Ben Platt in de Dear Evan Hansen-trailer ziet eruit alsof hij uit Wet Hot American Summer: First Day of Camp komt”, twitterde een gebruiker.

“Ik weet dat hij niet eens zo oud is, maar hij voelt zich echt raar niet op zijn plaats”, was een andere reactie.

De Steve Buscemi "fellow kids" meme werd naar een ander niveau getild door een andere Twitter-gebruiker, die Platts gezicht erin photoshopte.

“Als Ben Platt nog steeds Dear Evan Hansen kan spelen, kan ik zeker slagen voor welke leeftijd ik ook pretendeer te zijn,” was een andere opmerking.

Beste Evan Hansen draait vanaf 24 september in de bioscoop

Aanbevolen: